Aman niye kapışalım herkesin cevapları farklı vadikızı gelirse zaten en az 10 yorum yapsa tamamdır
vadikızı geldide en az yorummu yapayım 10 yoruma ayrı ayrı ne yazacam acaba marul beycim
Aman niye kapışalım herkesin cevapları farklı vadikızı gelirse zaten en az 10 yorum yapsa tamamdır
iki kanki sizi 1. mi yapcan onu başarılar sen 3. olursun o zmn
vayy 1. benim mi değilsin ki yarışma değil zaten bu sohbet programı amaç ortamı kızıştırmak ve gülünç olaylar yaratmak : DOlsun birinci benim kaçıncı olduğum umrumda değil ki ilgilenmiyorum ben
vayy 1. benim mi değilsin ki yarışma değil zaten bu sohbet programı amaç ortamı kızıştırmak ve gülünç olaylar yaratmak : D
2 mizde yanlış anladık hayırlıısııhayır yanlış anlamışsın daha doğrusu ben açıklamalı yazmışım deniz birinci olsun diyorum benim kaçıncı olduğum umrumda değil demek istedim
00.45 daha avantajlı ama seni kırmam tamam yarın normal saatte öğlenleyin yani yarınHepinizi bekliyorum @haluk792 biraz daha güzel bir saatte yayınlarsan memnun olurum bugüne kadarki arkadaşları yayınladığın saat olursa çok güzel olur 00.45 biraz tuhaf geldi, fikrini bekliyorum emeğine sağlık
bölüm bomba olacakkkkkkkkkk bombaaaYarın öğleden sonra hepinizi bekliyorum
@Çiğdem @xBUGRAx @Yiğitt @xemrexxx @mrt-06 @serhatt @denizz19 @vadikızı @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @Sherlock @MEnes @mesmeso61 @batuhankaralar @dreamy @Maskeli Fedai @HachiKo @alperuz @cookies @YıldırıM @soo @ozmoturk @Jonsnow @bazinga @anniegrant @pompy @cookies @S.G.A.T. @bazinga @Ahmed @YıldırıM @offensive @Jonsnow @yigit_00 @soo @alperuz @MayısKralı @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @gözlemci @Yakamoz-Asi @12.Adam @-potterhead- @xxAlemdarxx @BesaleT
Biliyorum sayılara takılmam zaten hakkımdaki düşüncelerini biliyorum ayrıca benim içinde sevdiğim insanlar arasındasınSevdiğim isimler arasında sen de varsın ama ilk 5 dediği için onları yazdım
Ah tatlım ne bedduası sen beddua görmemişinaa adama bak ya ben karizmatik diyorum o bana beddualar ediyor pissss
Ah tatlım ne bedduası sen beddua görmemişin
Hayır yani o sadece güzellemeBak bak daha beter beddua ederim diyon yaniii
Hayır yani o sadece güzelleme