Çok RT yapmazsan geliro güzellemenin devamı gelir dimii hem sen bana beddua edemezsin kıyamazsın bana senn
Çok RT yapmazsan geliro güzellemenin devamı gelir dimii hem sen bana beddua edemezsin kıyamazsın bana senn
Çok RT yapmazsan gelir
Aman görmemek daha iyiBen çok rt yapmıyorum ki sen rt atanı görmemişsin
Aman görmemek daha iyi
İyi dediğimi yapmışsınBencedee bu arada 10 yorum yaptım konuna
İsmimi anmışsın, teşekkürlerTabiki en çok okunan olurum benim sevenlerim çoktur
çok iddialıydı @denizz19 bakalım belki olur yine liderİsmimi anmışsın, teşekkürler
En çok okunan olmazsan bunun sebebi ilk yayınlananlar avantajlı olduğu içindir Sevmeyeninde çoktur
iğne cevabında ilginç.
Şimdi anladım buraya bakınca Ne olduğunu sevmeyenim çok evet ama sizler beni sevdiğiniz sürece sevmeyenlere hiç söz kalmaz iğne evetİsmimi anmışsın, teşekkürler
En çok okunan olmazsan bunun sebebi ilk yayınlananlar avantajlı olduğu içindir Sevmeyeninde çoktur
iğne cevabında ilginç.
Hayatım sana olan hislerimi biliyorsun extra yoruma gerek yok@ozgur2113 o kadar adını andım kör olası yorum yapsana @serhatt sen de
İkinci kere özel konuk olmam adına yorum şart @vadikızı komik miHayatım sana olan hislerimi biliyorsun extra yoruma gerek yok
vayy hırslısın en seevdiğimmİkinci kere özel konuk olmam adına yorum şart @vadikızı komik mi
2. ye gerek yok beneİkinci kere özel konuk olmam adına yorum şart @vadikızı komik mi
İkinci kere özel konuk olmam adına yorum şart @vadikızı komik mi
Ben o gün çok ilgilenemedim yoksa zirve benimdevayy hırslısın en seevdiğimm
Biliyorum canım sağ olYa duramadım çok komiksiniz ikinizde ne yapım