- Reaksiyon puanı
- 14,665
- Puanı
- 1,060
@alperuz dan zirveyi alacağım dion yani 6 eylül e kaadarBiliyorum canım sağ ol![]()
@alperuz dan zirveyi alacağım dion yani 6 eylül e kaadarBiliyorum canım sağ ol![]()
Rekabet en sevdiğim ama zirve belli 2.lik yarışı yapılsın 😎
Uğraşsam alırım da uğraşmak istemiyorum
cok tbrkler vallahiRekabet en sevdiğim ama zirve belli 2.lik yarışı yapılsın 😎![]()
En çok yorum yazılan benim hiç değilse zaten benim hayatımı herkes biliyor gizli kapaklı değil o sebeple merak edilenler okunuyorsen bilirsin![]()
![]()
Çok kısa olmuş
Nasıl bir yorum isterdin mesela tatlımÇok kısa olmuşBen de seni seviyorum canım
![]()
Yok be program kısa olmuş ben uzun sanıp okumadım sen etiketleyince okudum yani onu diyorumNasıl bir yorum isterdin mesela tatlım![]()
Hee sana övgüler yapmaya kalkarsam sonu gelmez ben de öyle söylüyorsun sandım. Kara hindibam benimYok be program kısa olmuş ben uzun sanıp okumadım sen etiketleyince okudum yani onu diyorum![]()
Bana övgüler yapmaya kalksan zaten sayfalara sığmaz haklısınHee sana övgüler yapmaya kalkarsam sonu gelmez ben de öyle söylüyorsun sandım. Kara hindibam benim![]()
Seni çok özledim valla @serhatt ile özlem giderdik gerçi deBana övgüler yapmaya kalksan zaten sayfalara sığmaz haklısınHahah şu lafını çok seviyorum
![]()
Az kaldı kavuşuyoruzSeni çok özledim valla @serhatt ile özlem giderdik gerçi de![]()
Vuslat olarak mıAz kaldı kavuşuyoruz![]()
Grup yapmayı özledim valla yani grup gezmeyiEvet @ozgur2113 le![]()
Az kaldı 20 gün daha sık dişiniSeni çok özledim valla @serhatt ile özlem giderdik gerçi de![]()
Bakalım ne zaman geleceksin senEvet @ozgur2113 le![]()
Dayanacak gücüm kalmadı bir tarafımda esmer manitam bir tarafımda kumral manitamla gezmeyi özledimAz kaldı 20 gün daha sık dişini![]()
Sen de mi bana göz diktinDayanacak gücüm kalmadı bir tarafımda esmer manitam bir tarafımda kumral manitamla gezmeyi özledim![]()