İlk sezonuna baktım 2.sezona geçince bıraktım ne oldu ki 🤔Sen de mi SAK bakıyordun çok? 😲
İlk sezonuna baktım 2.sezona geçince bıraktım ne oldu ki 🤔Sen de mi SAK bakıyordun çok? 😲
Bir şey olmadı merak ettim. Aynen sonradan çok bozdu o dizi. Başladın mı senaryo yazmaya?İlk sezonuna baktım 2.sezona geçince bıraktım ne oldu ki 🤔
özlemişler harelde göruşmemişler hiç
neyse ben gidiyom .öldürmezlerç byby kardeşim.işe doğruEnis öldürmesin İhsan'ı? Olur mu sence öyle bir şey?@Angelica
İşe mi? Sen okuyordun ya?neyse ben gidiyom .öldürmezlerç byby kardeşim.işe doğru
Karakterler üzerine çalışıyorum
Bu bölümü yorumlamadın?Karakterler üzerine çalışıyorum
Daha başlamadım ama okuyup hemen yorumlayacağımBu bölümü yorumlamadın?
Karakterleri iyi yaz iyi yazarsan çok ilgi çeker.Daha başlamadım ama okuyup hemen yorumlayacağım
Uzun zamandır görüşmedikleri için bir anda patlamış Ömer
fırından çağırdılarda şimdşiiş bittiİşe mi? Sen okuyordun ya?
Şu an 553 okunma. Nasıl?fırından çağırdılarda şimdşiiş bitti
------
ahlende okuyom
guzel
Bölüm özeti yazacak kadar mesaj yazamam ama genel olarak ortalığın karıştıran olaylar adanın yalanı ve benim inanmam sonucu gelip tokat atmam, Arifin kaçırılması, Aslı'nın Doğana Han'ı öldürdün demesi.Orası neresi? 😂
Nasıl karıştı bir anlat. Neler oldu bölümde önemli? 😲
aslımı öldürdü benmı bilmiyomBölüm özeti yazacak kadar mesaj yazamam ama genel olarak ortalığın karıştıran olaylar adanın yalanı ve benim inanmam sonucu gelip tokat atmam, Arifin kaçırılması, Aslı'nın Doğana Han'ı öldürdün demesi.
aslımı öldürdü benmı bilmiyom
Aslı mı öldürdü Doğan mı net değil ki halen. Onu nereden çıkardınız?Bölüm özeti yazacak kadar mesaj yazamam ama genel olarak ortalığın karıştıran olaylar adanın yalanı ve benim inanmam sonucu gelip tokat atmam, Arifin kaçırılması, Aslı'nın Doğana Han'ı öldürdün demesi.
İLERDE GÖRECEZ GİZEMLİAslı mı öldürdü Doğan mı net değil ki halen. Onu nereden çıkardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?