2020 Fav 10 Ailesinin Belirlediği "EN" Favori SüperKahraman.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fragman tarihi bile mi belli değil? :A
aaa hayır :F :F :F İnsanlar haziran ayında bekliyordu ama çıkmadı :A Filmin aralıkta olacağı kesin ama herşeyi saklıyorlar kimse bişi bilmiyor fragmanın tarihinide vermiyorlar ama ağustos bitmeden artık gelir çünkü geç kaldı :A Diğer örümcek adamlar olmazsa büyük linç yiyecekler :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
aaa hayır :F :F :F İnsanlar haziran ayında bekliyordu ama çıkmadı :A Filmin aralıkta olacağı kesin ama herşeyi saklıyorlar kimse bişi bilmiyor fragmanın tarihinide vermiyorlar ama ağustos bitmeden artık gelir çünkü geç kaldı :A Diğer örümcek adamlar olmazsa büyük linç yiyecekler :F
Heyecanlanmadım hiç. :A Zamanında çok bekledim o yüzden hevesim kaçtı. Çıkarsa izlerim ama, orası ayrı. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Bitcoin riskli, öyle kandırıp da alırlarsa kazıklanır :A
IMG_1685.jpg

• Sinir Bozucu
Reactions: slhttnmtl
Son düzenleme:
  • Güldürdün
Aman Allahımmmm 😱 😱 😱 fantastik/süperkahramanla uzaktan yakından ilgisi olmayan @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @dreamy @Maskeli Fedai @Gerekli24 @Alos @slhttnmtl @Aserat @Araf @kerem @bazinga @serhatt @xemrexxx @Doğan @12.Adam @MEnes bunların bulundu ortamda süperkahraman seçilemez ki zaten seçilememiş :F

Süpersiz sıradadan normal bir adamı seçmişler :A :A :A @The_Erinch
Batman'in filmleri çok iyi :A Dark Knight yeter tek başına. Gerçi Joker daha iyi olurdu oradan ama forum Batman'i tercih etti :A

Batman'in filmleri çok iyi :A Dark Knight yeter tek başına. Gerçi Joker daha iyi olurdu oradan ama forum Batman'i tercih etti :A
Jokeri geçsin o önce dedin gibi :F Kendi dünyasında daha gölgede kalmıs :A :A :A Ama ben sıradan adam oldu için laf etmek istedim size süperli şeyler sevmiyorsunuzya :F
------

@Çiğdem Kız bu konuyu diriltmişin ilahi sen 😁😁😁
------

Ehhh biraz uzatmalı gelen bir final oldu, bazı nedenlerden onun etkisi olmuştur. Ama ilk başladığımda aklıma gelen isimler finale kaldı. İkiside Marvel ve DC nin ağır topları. 😇😁😁
Rakibi kimdi batmanın :A

Örümcek adam nerede elendi :A @kerem

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Jokeri geçsin o önce dedin gibi :F Kendi dünyasında daha gölgede kalmıs :A :A :A Ama ben sıradan adam oldu için laf etmek istedim size süperli şeyler sevmiyorsunuzya :F
------

Superman ile Batman ikiside baskın karakterler
. Spiderman biraz daha gençvari kalıyor ikisinin yanında 😁😁😁😁

• Güldürdün
------

Biz sanat sever insanlar olarak her türlü filmi izleriz :A Süper kahraman filmlerine de yeterince hakimim merak etme :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...