Heee Sen geneli diyorsun okDemin yazdığımız mesajları oku o zaman anlarsın
Heee Sen geneli diyorsun okDemin yazdığımız mesajları oku o zaman anlarsın
Fragman tarihi bile mi belli değil?Sır gibi saklanıyormuş filmin konusu senaryosu diğer örümcek adamlar hiçbir spoi bilgi sızıntı yokmus fragmana kadar herkes fragmanları bekliyor pazarlama taktiğiymiş
aaa hayır İnsanlar haziran ayında bekliyordu ama çıkmadı Filmin aralıkta olacağı kesin ama herşeyi saklıyorlar kimse bişi bilmiyor fragmanın tarihinide vermiyorlar ama ağustos bitmeden artık gelir çünkü geç kaldı Diğer örümcek adamlar olmazsa büyük linç yiyeceklerFragman tarihi bile mi belli değil?
Heyecanlanmadım hiç. Zamanında çok bekledim o yüzden hevesim kaçtı. Çıkarsa izlerim ama, orası ayrı.aaa hayır İnsanlar haziran ayında bekliyordu ama çıkmadı Filmin aralıkta olacağı kesin ama herşeyi saklıyorlar kimse bişi bilmiyor fragmanın tarihinide vermiyorlar ama ağustos bitmeden artık gelir çünkü geç kaldı Diğer örümcek adamlar olmazsa büyük linç yiyecekler
Bitcoin riskli, öyle kandırıp da alırlarsa kazıklanır
Bitcoin riskli, öyle kandırıp da alırlarsa kazıklanır
Hakeden kazanamamış gerçekten, yeni farkettim. @The_Erinch
Ehhh biraz uzatmalı gelen bir final oldu, bazı nedenlerden onun etkisi olmuştur. Ama ilk başladığımda aklıma gelen isimler finale kaldı. İkiside Marvel ve DC nin ağır topları. 😇😁😁Bu ortamda seçilmesi gereken seçilmiş
Batman'in filmleri çok iyi Dark Knight yeter tek başına. Gerçi Joker daha iyi olurdu oradan ama forum Batman'i tercih ettiAman Allahımmmm 😱 😱 😱 fantastik/süperkahramanla uzaktan yakından ilgisi olmayan @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @dreamy @Maskeli Fedai @Gerekli24 @Alos @slhttnmtl @Aserat @Araf @kerem @bazinga @serhatt @xemrexxx @Doğan @12.Adam @MEnes bunların bulundu ortamda süperkahraman seçilemez ki zaten seçilememiş
Süpersiz sıradadan normal bir adamı seçmişler @The_Erinch
Jokeri geçsin o önce dedin gibi Kendi dünyasında daha gölgede kalmıs Ama ben sıradan adam oldu için laf etmek istedim size süperli şeyler sevmiyorsunuzyaBatman'in filmleri çok iyi Dark Knight yeter tek başına. Gerçi Joker daha iyi olurdu oradan ama forum Batman'i tercih etti
Rakibi kimdi batmanın@Çiğdem Kız bu konuyu diriltmişin ilahi sen 😁😁😁
------
Ehhh biraz uzatmalı gelen bir final oldu, bazı nedenlerden onun etkisi olmuştur. Ama ilk başladığımda aklıma gelen isimler finale kaldı. İkiside Marvel ve DC nin ağır topları. 😇😁😁
Superman ile Batman ikiside baskın karakterlerJokeri geçsin o önce dedin gibi Kendi dünyasında daha gölgede kalmıs Ama ben sıradan adam oldu için laf etmek istedim size süperli şeyler sevmiyorsunuzya
------
Rakibi kimdi batmanın
Örümcek adam nerede elendi @kerem
Tobeyli seri her yaşa hitap ediyordu şimdiki son seride tamamen çocuk filmi yaptlar ama soon gelecek filmden umutluyuz tobeyler dönebilirSuperman ile Batman ikiside baskın karakterler
. Spiderman biraz daha gençvari kalıyor ikisinin yanında 😁😁😁😁
Biz sanat sever insanlar olarak her türlü filmi izleriz Süper kahraman filmlerine de yeterince hakimim merak etmeJokeri geçsin o önce dedin gibi Kendi dünyasında daha gölgede kalmıs Ama ben sıradan adam oldu için laf etmek istedim size süperli şeyler sevmiyorsunuzya
------
Rakibi kimdi batmanın
Örümcek adam nerede elendi @kerem
Evet hakimsin kütük bey Dark Knight süperkahraman filmi değilBiz sanat sever insanlar olarak her türlü filmi izleriz Süper kahraman filmlerine de yeterince hakimim merak etme
Süper kahraman filmi değil dediğin film yapılmış en iyi süper kahraman filmidir Tamam ikisinin de çok uçuk kaçık özellikleri yok ama neticede süper kahramanlarEvet hakimsin kütük bey Dark Knight süperkahraman filmi değil
En iyisi tobeyli 2 izlemedim demeSüper kahraman filmi değil dediğin film yapılmış en iyi süper kahraman filmidir Tamam ikisinin de çok uçuk kaçık özellikleri yok ama neticede süper kahramanlar
İzledim ama Dark Knight'ın tırnağı olamazEn iyisi tobeyli 2 izlemedim deme