Parası oldu için benim sanıyor memleketE bu adamın amacı ne
Parası oldu için benim sanıyor memleketE bu adamın amacı ne
Ağzından girer burnundan çıkarız be biz bunun Parasıyla döverizParası oldu için benim sanıyor memleket
Senin hangisi? AyolllAman Allahımmmm 😱 😱 😱 fantastik/süperkahramanla uzaktan yakından ilgisi olmayan @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @dreamy @Maskeli Fedai @Gerekli24 @Alos @slhttnmtl @Aserat @Araf @kerem @bazinga @serhatt @xemrexxx @Doğan @12.Adam @MEnes bunların bulundu ortamda süperkahraman seçilemez ki zaten seçilememiş
Süpersiz sıradadan normal bir adamı seçmişler @The_Erinch
Sana göre süper kahramanları süper yapan yerleri memeleri tabi @serhatt ın tercihi olan yerleri paylaşamam ban yerimAman Allahımmmm 😱 😱 😱 fantastik/süperkahramanla uzaktan yakından ilgisi olmayan @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @dreamy @Maskeli Fedai @Gerekli24 @Alos @slhttnmtl @Aserat @Araf @kerem @bazinga @serhatt @xemrexxx @Doğan @12.Adam @MEnes bunların bulundu ortamda süperkahraman seçilemez ki zaten seçilememiş
Zevkler ve renkler tartışılmaz ayoll gız beya
Serhat dövmenin tamamını görmüş diyollaSana göre süper kahramanları süper yapan yerleri memeleri tabi @serhatt ın tercihi olan yerleri paylaşamam ban yerim
Ekli dosyayı görüntüle 106577Ekli dosyayı görüntüle 106578
kendi hanzolarını atmıs @Doğan @serhatt @slhttnmtlSana göre süper kahramanları süper yapan yerleri memeleri tabi @serhatt ın tercihi olan yerleri paylaşamam ban yerim
Kız bu senin torununun çocuğu yaşında
Üsttekini görünce için erimedi yani
Efsaneler.Sana göre süper kahramanları süper yapan yerleri memeleri tabi @serhatt ın tercihi olan yerleri paylaşamam ban yerim
Demekki vücut olrak öyleyiz nine
Hanzo sana benzer.
Ezik. .ss
Şüphen mi var.
Aa sorman hata, tabiki de hayırHanzo sana benzer.
------
Ezik. .ss
------
Şüphen mi var.
E zaten.Aa sorman hata, tabiki de hayır
Hakeden kazanamamış gerçekten, yeni farkettim. @The_ErinchAman Allahımmmm 😱 😱 😱 fantastik/süperkahramanla uzaktan yakından ilgisi olmayan @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @dreamy @Maskeli Fedai @Gerekli24 @Alos @slhttnmtl @Aserat @Araf @kerem @bazinga @serhatt @xemrexxx @Doğan @12.Adam @MEnes bunların bulundu ortamda süperkahraman seçilemez ki zaten seçilememiş
Bu ortamda seçilmesi gereken seçilmişHakeden kazanamamış gerçekten, yeni farkettim. @The_Erinch
Spider-Man'ın kazanması gerekiyordu. Çocukluk kahranım. Superman de fena değildir.Bu ortamda seçilmesi gereken seçilmiş
Adamın kendi dünyasında ön plana çıkamıyor jokeri geçsin o önceChritopher Nolan ve Christian Bale olmasaydı eğer, ortada iyi bir Batman olmazdı.
Tobeyli olanı varken sıradan adamı seçmişler @mrt-06Spider-Man'ın kazanması gerekiyordu. Çocukluk kahranım. Superman de fena değildir.
Film serisini devam ettiremeyince mahvettiler seriyi. O yüzden 1. olamamıştır.Adamın kendi dünyasında ön plana çıkamıyor jokeri geçsin o önce
------
Tobeyli olanı varken sıradan adamı seçmişler @mrt-06