2020 Fav 10 Ailesinin Belirlediği "EN" Favori SüperKahraman.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aman Allahımmmm 😱 😱 😱 fantastik/süperkahramanla uzaktan yakından ilgisi olmayan @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @dreamy @Maskeli Fedai @Gerekli24 @Alos @slhttnmtl @Aserat @Araf @kerem @bazinga @serhatt @xemrexxx @Doğan @12.Adam @MEnes bunların bulundu ortamda süperkahraman seçilemez ki zaten seçilememiş :F

Süpersiz sıradadan normal bir adamı seçmişler :A :A :A @The_Erinch
Evet hiç alakam yok Batman favorimdi o kazandı :A

Diğer örümcek adamla gençleştirdiler kitleyi sın olan çocukla iyice çocuk filmi yaptılar ama tobeyli seri bastan aşa her yaşa hitap ediyordu :A

Son gelecek örümcek adamda tobey olacak diyorlar heyecanla bekliyorum anca öyle kurtulur seri :A @mrt-06 @xemrexxx
Tobey yaşlandı artık, 45 yaşına mı ne geldi. Olsa bile eski büyüsü bozuldu filmin. Yanarım da yanarım bu güzel seriyi mahvedenlere yanarım. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Tobey yaşlandı artık, 45 yaşına mı ne geldi. Olsa bile eski büyüsü bozuldu filmin. Yanarım da yanarım bu güzel seriyi mahvedenlere yanarım. :A
Ama olursa iyi olur 3 örümcek adam olucak diyorlar :A

tobey olmasada 2.filmin kötüsünün olucağı açıklandı ölmemiş olarak örümcek adam 2 den bu son filme gelecekmiş zamanlar arası :A :A :A @mrt-06 @xemrexxx
doktor-ahtapot-spider-man-3-geri-donuyor-1607508577.jpg

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ama olursa iyi olur 3 örümcek adam olucak diyorlar :A

tobey olmasada 2.filmin kötüsünün olucağı açıklandı ölmemiş olarak örümcek adam 2 den bu son filme gelecekmiş zamanlar arası :A :A :A @mrt-06 @xemrexxx
doktor-ahtapot-spider-man-3-geri-donuyor-1607508577.jpg
Ben hiç takip etmiyorum ya, çekimler ne zaman başlayacak peki? Filmin çıkış tarihi belli oldu mu? Yoksa hepsi birer asparagas mı? :A

• Güldürdün
Ben hiç takip etmiyorum ya, çekimler ne zaman başlayacak peki? Filmin çıkış tarihi belli oldu mu? Yoksa hepsi birer asparagas mı? :A
Bu adamın olacağı ve o hikayeden devam edecei resmileşti ama diğer örümcek adamlar olucakmı orası saklanıyor :A Aralıktamı ne gelecekmiş zaten fragmanın çoktan çıkması gerekiyordu geç kaldılar her an çıkabilir fragman bekleniyor :A

• İlginç
Bu adamın olacağı ve o hikayeden devam edecei resmileşti ama diğer örümcek adamlar olucakmı orası saklanıyor :A Aralıktamı ne gelecekmiş zaten fragmanın çoktan çıkması gerekiyordu geç kaldılar her an çıkabilir fragman bekleniyor :A
Çekimler bittiyse bütün kadro belli olmuştur o zaman. :A Kafamı karıştırdın. :A

• Güldürdün
Çekimler bittiyse bütün kadro belli olmuştur o zaman. :A Kafamı karıştırdın. :A
Sır gibi saklanıyormuş filmin konusu senaryosu diğer örümcek adamlar hiçbir spoi bilgi sızıntı yokmus fragmana kadar herkes fragmanları bekliyor pazarlama taktiğiymiş :A

• İlginç
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...