FX Fargo 1. Sezon Yorumları

6 ve 7'yi izleyeli güner oldu:X
6.bölüm
Çatıişmalarla dolu güzel sahnelerdi fakat kar sahnesi çok yapmacık duruyordu. Biraz daha efekti azaltsalarmiş keşke.
7.bölüm
Molly'ciğim son sahnede şok oldun :( Umarim cinayeti filan sen çözersin :X Niyeyse ısındım bu kadına:X

Binadaki çatişma sahnesini ben de beğenmedim. Neyse başkaları beğenmiş ama forumcak beğenmediğimiz için sevindim:X

Kaçıncı bölümdü unuttum ama;
Lester Allah belanı versin:X
molly sevimli gözleri güzel biraz fazla toplu yoksa sevimli kadın :)

S01 B08 izledim

Diziyi unuttunuz dimi :F Hatırlatmasam aklınıza gelmeycek😛 @OzaN @sürgünüm @destere

Molly ile trafik polisi evlendi:X Zaman atlaması yaptılar.Ev halleri güzeldi.

Lester geçen süre zarfında ödüllere boğuluyor :T:

Malvo tam moda ikonu gibi bi herif çıktı:F Yani bi tarzı varmiş adamın zamanında:F Önceki saç modelini beğenmiyordum, bardaki saç daha iyi olmuştu:F Lester barda kız ayartırken Malvo'yu gördüğü andaki anti-Lester'ci olarak :oley:

Son 2 bölümde olayı nasıl toparlayacaklar göriciz:X

sürgünüm puanlamadan spoi yediği için neden böyle puan verdiğimi açıklamadan

7'lerden 8'lere koşarkene 8/10 :X (OzaN)

1x8

Bu bölüm iyiydi,Geçen bölümden de iyiydi.:)

Dakika 30 çalan müzikle kendimi Çağan Irmak filmi izliyorum sandım :D

Malvo'nun tuvalette polisi öldürmesi ile Cohen kardeşlerin bir diğer işi,No Country for Old Men filminde Anton Chigurh'in (Javier Bardem) polisi boğup öldürme sahneleri aynı.:)

Lester iyi bi sıçrama yaptı, onun gibi sünepe ezik birisi Malvo'yla karşılaşıp karısını öldürdükten sonra hem işte hem özel hayatta başarılı olup kardeşini de yakacak kadar kötü bi adam oldu.:)

Bölüm durağan gibi ama 1 yılda neler olmuş çok güzel anlatmışlar. Sonraki bölümler müthiş olacak bence. :)

8/10

1x8

Bugün 9 çıktı ama siz izlemeden 8'i yakalayabildim. :):)

Bence çok doğru bir bölümdü...

Lester'ın baştaki sahneleri gayet iyiydi fakat sonra diğer karakterlere geçince durağanlaştı, yer yer sıktı.

Zaman atlaması bence çok doğruydu. Çünkü artık hikaye tıkanmış ve sıkıcı olmaya başlamıştı. Neyse ki yeniden hareket geldi. :)

Öncelikle zaman atlaması sahnesini çekim olarak çok beğendiğimi söyleyim. :)

Polis ile yeni postacı çiftimiz iyi bir çift olmuşlar. Yalnız Gus'ın kızının saçlara ne olmuş. :(

Lester acayip değişmiş bir yılda, tamamen farklı biri olmuş fakat Malvo'daki değişim de acayip. Bölümün sonu çok güzeldi.

Muhtemelen son iki bölüm iyice zirveye çıkarıp tamamlayacaklar diziyi. (Bugün yayınlanan bölüm 9.7'yi kapmış bile. Onu da yarın izlerim :))

8/10

S01 B09 izledim

Diziyi ben pek sevmediğim halde sizden önce izliyorum yahu @OzaN @destere @sürgünüm :X
Neyse yoruma geçelim.Acayip sinirim yine

Bu arada izleyenlere tavsiye vereyim ilk 2 dakikayı sardırarak izleyin:F:F Ben öyle yaptım:X

Lester bi kere daha Allah cezanı versin. Mubarek gece beni sinir ettin:bağır:

Malvo'nun asansördeki hal süperdi:X Acımadan hepsini tak tak tak vurdu:X

Molly'ciğimi seviyorum.Sonradan tek sevdiğim isim. İlk bölümlerde çok şapşal bi tipti ama şimd çok tatlı geliyor:X Hayırlısıyla şu çocugunu bir doğursa:X

Haftaya son bölüm olmasına rağmen hala bişey yok:(

8/10

1x9

Nihayet izleyebildim bölümü. :):)

Dizinin sağlam bölümlerine bir yenisi daha eklendi. Gerilimi sonuna kadar hissettik. :):)

Lester'ı severdim ama bu bölüm o kadar çok mantıksız işler yaptı ki. :(

Karısını göz göre göre yem olarak kullandı. 😱

Molly nihayet takdir gördü. O sırada Bill'in hali iyiydi. :D

9/10

@sürgünüm @destere yarın final bölümü çıkacak. Finalin de çok sağlam olduğu söyleniyor bence hemen ilk iş 9. bölümü yakalayın da sonra da finali birlikte yorumlayalım sıcağı sıcağına. :):)

1x9

Dizinin sağlam bölümlerine bir yenisi daha eklendi. Gerilimi sonuna kadar hissettik. :):)

9/10

@sürgünüm @destere yarın final bölümü çıkacak. Finalin de çok sağlam olduğu söyleniyor bence hemen ilk iş 9. bölümü yakalayın da sonra da finali birlikte yorumlayalım sıcağı sıcağına. :):)
İlk 2 dk'da naptın :F:F

1x9

Yine harika bir bölümdü. Merakla diğer bölümü bekliyorum.:)

Lester dansözlük yapmasa herşey yolunda gidecekti. Adam onun hayatını değiştirdi ama Lester yamuk yapınca işler değişti. Belki de senaryonun böyle olması gerekiyor.:)

Lester sen nasıl bir adamsın ya.. karısını yem yaptı ama sırası yakın yakında yer mermiyi.eşşek cenneti yakındır.. gerilim süperdi bu bölümde iyi gerildim.:)

Bu arada Malvo dişçim olur musun lütfen?Billy Bob Thornton müthis bir oyuncu hayran kaldım birkez daha...çok sakinken birden Azılı bir katile dönüşebiliyor....:)

9/10

1x8 bölüm biraz durgunda 1 yıllık bir zaman dilimi atlaması vardı

molly evlenip hamile bile kalmış çok hızlı davranmış:) bölümde gözler malvoyu aradı

1x8. bölüme puanım =7

1x9. bölüm yine harikaydı malvo varsa herşey muhteşem :)

asansörde malvonun soğukkanlıkla öldürdüğü üç kişinin sebebi lester cücesiydi lester gidip bulaşmasa keyfine baksa sorun çıkmayacaktı :)

son sahnede kendisi yerine karısı lindayı dükana göndermesi lesterın ne kadar çakal olduğunu göstermesi açısından ilginç sahneydi lester yine kurtuldu :)
malvo ile molly nin babasının muhabbetleri harikaydı

1x9. bölüme puanım = 9

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @sokak sanati @Harunnn60 @Çiğdem- @xemrexxx

1x9

9/10

final çıkmış :) yarın finali izlerim :)

Son düzenleme:
1x10 (Final)

Final yazdım çünkü 2. sezon olacağı kesin değil. Olsa bile tamamen farklı kadroyla olacak. :)

Yine kendi tarzında, bence diziye yakışan iyi bir final oldu. :)

Yoruma FBI elemanlarını anarak başlayım. Son bölümlerde diziye renk kattılar. İkisi arasındaki muhabbetler çok iyiydi. True Detective Sezon 2 olabilirlerdi ölmeseydiler. :D

Lester da Malvo da hakettiklerini buldular. İkisi arasındaki kovalamaca sahnelerinde gerilim yine oldukça yüksek seviyedeydi.

Malvo'yu öldürenin Gus olması ve Malvo'nun ölüm sahnesi gayet başarılıydı.

Sondaki mutlu aile tablosu da çok iyiydi. Bu arada keşke her dizideki ergenler Gus'ın kızı gibi olsa. :):)

Diziyle ilgili genel yorumu sezon yorumu konusuna yazacağım birazdan. İyi ve kendi açımdan tatmin edici olduğunu bir kez daha belirterek:

9/10

Sezon yorumu şurada:

https://fav10.net/forum/threads/son...i-sezonu-ve-yorumu.213625/page-6#post-1928858

Son düzenleme:
S01B10 (Sezon Finali)

Ben de sezon finali diyerek yazdım inanıyorum FX aynı ekibe yine gerçek yaşanmiş olaylı bir dizi yaptırır:X

Ben pek beğenmedim s.finalini.Çok durgundu.
Lester ve Malvo'nun ev içindeki kapişması iyiydi:X Malvo her atişta uzaman galiba:F

2.sinin de ölümüne sevindim ama keşke Lester, Malvonun elleriyle öleydi:T:
Malvo'nun kendini tedavi etme yöntemi 😱

Bu arada Molly'nin kocası hangi sıfatla Malvo'yu öldürdü? Nefsi müdafa filan dicem ama adam kendi evinde filan değil? Polis değil öldürmeye hakkı olsu? Adam postacıydı en son(b) Açıklamada yazmadılar sonda:(

Molly'ciğim keşke tek başina davayı çözebilseydi:( Kocasına ödül verildi:T:
Sondaki aile tablosu gerçekten çok sıcak ve samimiy hatta gerçek gibiydi:X Keşke ayrı bi dizi olsaymiş:X

Molly'i oynayan kadın en iyi yardımcı kadın olarak Emmy'e aday filan olsa:X Yakışır Molly'e:X

Diziye 8/10 s.finaline:(

1x10 ( Final)

Şu ana kadar izlediğim en iyi finallerden biriydi. Açık bırakılan bir şey yoktu her şey açıklandı her şey gösterildi her şey birbirine bağlandı bir final bölümü kesinlikle böyle olmalı diye düşünüyorum.:)

O kadar güzel ki bitirmeye kıyamıyorum. Ben böyle senaryo yazsam her sayfayı çerçeveletip salona asar sürekli tozunu alırım.:) Ah Lester ne diye Malvo'ya yamuk yaparsın ki?:(

Adamın ölüsünden bile korkup bıçağı alıyor masanın üstünden :) Malvo gibi bir karakterin iki ezik tarafından hakkından gelinmesi çok zoruma gitti,siz kimsiniz be.:(

Çok şükür Fargo'da kötü karakterleri sevip iyi karakterlere uyuz oluyorum. Yaşasın Malvo, kahrolsun Molly.:)

Karların arasından ortalığı toza dumana katan görüntü ve müzik mithişti,aile saadetleri yerin dibine batsın.:)

Allah'ım sen Fargo gibi dizileri başımızdan eksik etme. Amin. Biri Billy Bob Thornton'a benim yerime Emmy versin.:)

9/10

İlk iki bölümü izledim ama çok donuk geldi ve çok az heyecan var ilk bölümde ölümler vardı 2. bölümde neredeyse tamamen boştu hiç sevmedim.
Ama 10 bölümmüş devam edebilirim.

Çok donuk ve soğuk bir dizi bir de gerilim tarzı değildi daha boşlukta gibiydik.
Ayrıca oyuncularda vasattı bence. İyi oynuyorlar ama çok iticiler. Diziye bağlayacak bir karakter yoktu.