FX Fargo 1. Sezon Yorumları

10291063_653188018092592_6510426806087683328_n.jpg

güzel fikirmiş bu :))
Avukatın dibiydi ya özledik. Neyse ki Better Call Saul'u dizi yapacaklar da hasret giderebileceğiz. :):)

İzleyesem gelmiyor 3. bölümü. Ve izlemeyeceğim de. Alışamadım bir türlü diziye. Bana iyi gelen pek yer de yoktu zaten.

Bugün ikinci bölüme bakayım dedim ama 10 dk olmadan sıkıldım kapattım. Halbuki ne güzel başlamıştık. Başka baharlara artık. :D

1x5

Yer yer uyutan, diğer bölümlere nazaran sıkıcı bir bölümdü ama yine de izlerken insan kaliteli bir şey izlediğini hissediyor. Bazı sahneler yine başarılıydı. :)

Molly olayı tamamen çözmüş. İşin garibi patronunu da ikna etmeyi başardı gibi ama bizim Saul yine de pek oralı değil. :):)

Psikopat gerçekten din adamı kimliğini baya ciddiye almış, internet sitesi bile var. :) Son sahnelerde mahalle koruyucusu diye geçinen adamla yaptığı diyalog iyiydi.

Tüfekle vurulma sahnesinin görsel canlandırması çok başarılıydı. Birazcık House katmışlar diziye. :):) Ama yine de çok fazla flashback olmasından hoşnut değilim. :)

Dilsizle piskopatın karşılaşması enteresan olacak. Tabii olursa. :):)

7'ye yakın bir yerlerden:

8/10

1x5

Yer yer uyutan, diğer bölümlere nazaran sıkıcı bir bölümdü ama yine de izlerken insan kaliteli bir şey izlediğini hissediyor. Bazı sahneler yine başarılıydı. :)

Molly olayı tamamen çözmüş. İşin garibi patronunu da ikna etmeyi başardı gibi ama bizim Saul yine de pek oralı değil. :):)

Psikopat gerçekten din adamı kimliğini baya ciddiye almış, internet sitesi bile var. :) Son sahnelerde mahalle koruyucusu diye geçinen adamla yaptığı diyalog iyiydi.

Tüfekle vurulma sahnesinin görsel canlandırması çok başarılıydı. Birazcık House katmışlar diziye. :):) Ama yine de çok fazla flashback olmasından hoşnut değilim. :)

Dilsizle piskopatın karşılaşması enteresan olacak. Tabii olursa. :):)

7'ye yakın bir yerlerden:

8/10
Bu hafta kaçıncı bölüm yayınlanacak??? Bu hafta izlemeye çalişacam:(

1x6

Kaç haftadır ilk kez günü gününe izlemeyi başardım. Günü gününe izlemek için de farkında olmadan çok doğru bir bölümü seçmişim ki dizinin en iyi bölümlerindendi. :)

Birden fazla efsane sahne vardı bölümde...

Bölüm aslında çok sıkıcı başladı. İlk 10 dakikası "neden bu diziyi izliyorum ki" diye düşündürecek kadar sıkıcıydı bence. Fakat sonra pişman ettiler bu düşüncelere. :):)

Lester'ın maceraları çok iyiydi, keyifli ve heyecanlıydı. :) Sanırım bu dizide en çok Lester'ın sahnelerini seviyorum. Oyunculuk olarak fazla iyi değil demiştim ilk bölüm ama geri alıyorum o sözlerimi. :):)

Psikopat, sandalyeye oturttuğu adama nasıl kıydı öyle anlamadım. Onlarca dizi, yüzlerce film izledim öyle bir sahne hatırlamıyorum. 😱

Kardaki savaş sahnesi harikaydı. Adam Goldberg'ün oynadığı karakterin ölmesini hiç beklemiyordum. Fakat onun şokunu atlatamamışken Gus, Mully'i vurdu. 😱

Gerçekten harika sahneler izledik fakat bence sonunda büyük bir kurgu yanlışı yaptılar. Mully'nin vurulduğunu gösterdiği sahnede, zirvedeyken bitireceklerdi bölümü. Sonrasında şişman adamın sıkıcı hikayelerini görmek bölüm sonunda yaratılan heyecanı düşürdü.

Umarım şişman adam ölür en kısa zamanda da onun sıkıcı sahnelerini izlemek zorunda kalmayız.

IMDb'de şu an 9.7 puan almış bölüm ama bence en iyi bölüm değil, ilk bölümden sonraki en iyi bölümdü. :)

9/10

1x5

Fena değildi bölüm ama pek gelişme olmadı, durgundu. Geçiş bölümü gibiydi. :)

King denen adamın parasının kaynağı yani zengin olmasının nedeni o çantadaki parayı merak ediyorum o nereden çıktı olaylarla ilgisi ne?(b)

Bu bölüm diğer bölümlere göre daha farklıydı sanki ama daha sakin gibiydi yani bu kadın polisin eve girince bodrumda direk çamaşır makinesinin arkasını açması normal mi bilemedim biraz abartılı gibiydi.:)

Moly ve Grimly çözer çözmesine de hatta Moly çözdü bile diyebiliriz ama ben olarında başına birşeyler geleceğini düşünüyorum.:)

''Sadece bir aptal dünyanın sorunlarını çözebiliceğini düşünür''

Bnxq40kCMAE6-rG.jpg

Müziklerini her dinleyişte garip bir dinginlik geliyor bana. :)

1x5

Fena değildi bölüm ama pek gelişme olmadı, durgundu. Geçiş bölümü gibiydi. :)

King denen adamın parasının kaynağı yani zengin olmasının nedeni o çantadaki parayı merak ediyorum o nereden çıktı olaylarla ilgisi ne?(b)

Bu bölüm diğer bölümlere göre daha farklıydı sanki ama daha sakin gibiydi yani bu kadın polisin eve girince bodrumda direk çamaşır makinesinin arkasını açması normal mi bilemedim biraz abartılı gibiydi.:)

Moly ve Grimly çözer çözmesine de hatta Moly çözdü bile diyebiliriz ama ben olarında başına birşeyler geleceğini düşünüyorum.:)

''Sadece bir aptal dünyanın sorunlarını çözebiliceğini düşünür''

Bnxq40kCMAE6-rG.jpg

Müziklerini her dinleyişte garip bir dinginlik geliyor bana. :)

çamaşır makinasını açtıda içinde bişey buldumu ? açması garipti içinde cinayet silahını bulup bulmadığı muamma ?