- Reaksiyon puanı
- 50,464
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Avukatın dibiydi ya özledik. Neyse ki Better Call Saul'u dizi yapacaklar da hasret giderebileceğiz.
güzel fikirmiş bu )
Avukatın dibiydi ya özledik. Neyse ki Better Call Saul'u dizi yapacaklar da hasret giderebileceğiz.
güzel fikirmiş bu )
bu kasımda başlayacak diyorlarda daha bir netlik yok sanırım ?Avukatın dibiydi ya özledik. Neyse ki Better Call Saul'u dizi yapacaklar da hasret giderebileceğiz.
Değişiklik olacağını sanmam, Kasım'da başlar.bu kasımda başlayacak diyorlarda daha bir netlik yok sanırım ?
Bu hafta kaçıncı bölüm yayınlanacak??? Bu hafta izlemeye çalişacam1x5
Yer yer uyutan, diğer bölümlere nazaran sıkıcı bir bölümdü ama yine de izlerken insan kaliteli bir şey izlediğini hissediyor. Bazı sahneler yine başarılıydı.
Molly olayı tamamen çözmüş. İşin garibi patronunu da ikna etmeyi başardı gibi ama bizim Saul yine de pek oralı değil.
Psikopat gerçekten din adamı kimliğini baya ciddiye almış, internet sitesi bile var. Son sahnelerde mahalle koruyucusu diye geçinen adamla yaptığı diyalog iyiydi.
Tüfekle vurulma sahnesinin görsel canlandırması çok başarılıydı. Birazcık House katmışlar diziye. Ama yine de çok fazla flashback olmasından hoşnut değilim.
Dilsizle piskopatın karşılaşması enteresan olacak. Tabii olursa.
7'ye yakın bir yerlerden:
8/10
6. bölüm yayınlanacak kaçta kaldın sen?Bu hafta kaçıncı bölüm yayınlanacak??? Bu hafta izlemeye çalişacam
Başlamamiştim ki6. bölüm yayınlanacak kaçta kaldın sen?
Ne duruyorsun başla bir an önce de yetiş fazla kişi değiliz zaten bu dizide de.Başlamamiştim ki
Noldu (bu arada ilkkez değişik smile kullanırken gördüm)
Du bakalım bide beğenme konusu var Ben dizi başlamadan önce 7 dk'lık ön izlemeye dayanamamiştim (demiştmi sanırım)Ne duruyorsun başla bir an önce de yetiş fazla kişi değiliz zaten bu dizide de.
Biz seni diziye başladın biliyorduk hiç izlemedim deyince tebessüm ettim.Noldu (bu arada ilkkez değişik smile kullanırken gördüm)
Du bakalım bide beğenme konusu var Ben dizi başlamadan önce 7 dk'lık ön izlemeye dayanamamiştim (demiştmi sanırım)
Demekki yorumlari kim yazmiş kim etmiş diye bakmıyorsunuz Bu hafta bakarım bütün diziler bitti zatenBiz seni diziye başladın biliyorduk hiç izlemedim deyince tebessüm ettim.
Bugüne kadar tüm yorumlarını okudum Hatta siz okumuyorsunuz diye size içerledim ama burda bir dikkatsizlik olmuş her neyse biran önce yetiş bizeDemekki yorumlari kim yazmiş kim etmiş diye bakmıyorsunuz Bu hafta bakarım bütün diziler bitti zaten
Ayıpsın yahu ben okuyorum herkesin yorumlarınıBugüne kadar tüm yorumlarını okudum Hatta siz okumuyorsunuz diye size içerledim ama burda bir dikkatsizlik olmuş her neyse biran önce yetiş bize
çamaşır makinasını açtıda içinde bişey buldumu ? açması garipti içinde cinayet silahını bulup bulmadığı muamma ?1x5
Fena değildi bölüm ama pek gelişme olmadı, durgundu. Geçiş bölümü gibiydi.
King denen adamın parasının kaynağı yani zengin olmasının nedeni o çantadaki parayı merak ediyorum o nereden çıktı olaylarla ilgisi ne?
Bu bölüm diğer bölümlere göre daha farklıydı sanki ama daha sakin gibiydi yani bu kadın polisin eve girince bodrumda direk çamaşır makinesinin arkasını açması normal mi bilemedim biraz abartılı gibiydi.
Moly ve Grimly çözer çözmesine de hatta Moly çözdü bile diyebiliriz ama ben olarında başına birşeyler geleceğini düşünüyorum.
''Sadece bir aptal dünyanın sorunlarını çözebiliceğini düşünür''
Müziklerini her dinleyişte garip bir dinginlik geliyor bana.