kötüler olmasa iyilerin değerini bilemeyiz yaşasın kötülük
yoo o nerden çıktı ben anlayabiliyorum.
kötüler olmasa iyilerin değerini bilemeyiz yaşasın kötülük
bizim dizilerde olsun dünyanın heryerinde olsun filmlerde dizilerde asıl heyecan kasırğasını yaratan kötülerdir , kötü karakterlerden nefret ettikçe diziye daha çok asılırız mesela bir karadayıda savcı turgut çıktı dizi foka sardı yada bir OHB de efsun olmazsa dizinin gazı uçar, kötü her zaman heyecanın kaynağıdır ne kadar iyiyi desteklesekte asıl izletenler kötülerdiryoo o nerden çıktı ben anlayabiliyorum.
bizim dizilerde olsun dünyanın heryerinde olsun filmlerde dizilerde asıl heyecan kasırğasını yaratan kötülerdir , kötü karakterlerden nefret ettikçe diziye daha çok asılırız mesela bir karadayıda savcı turgut çıktı dizi foka sardı yada bir OHB de efsun olmazsa dizinin gazı uçar, kötü her zaman heyecanın kaynağıdır ne kadar iyiyi desteklesekte asıl izletenler kötülerdir
o dediklerin anca dizilerin bitimine doğru gerçekleşir neden mutlu sonu herkes izler çünkü iki yada üç sezon içinde kötülere karşı öyle bir nefret ve kin besleyip büyütürki seyirci sonunda kötünün ölmesini görmek için iki eli şeyinde olsa bile (kanda) koşturarak ekran başına üşüşürlerAmam bazı diziler aşıklar kavuşunda kötüler kaybedinle daha çok izleniyor.
o dediklerin anca dizilerin bitimine doğru gerçekleşir neden mutlu sonu herkes izler çünkü iki yada üç sezon içinde kötülere karşı öyle bir nefret ve kin besleyip büyütürki seyirci sonunda kötünün ölmesini görmek için iki eli şeyinde olsa bile (kanda) koşturarak ekran başına üşüşürler
rekorun sebebide kötülerdir
sonunda anlatabildimYani bizim şu psikopatı sev diyorsun.
sonunda anlatabildim
he yani kısaca malvo bizim kötüler gibi kapı pencere dinleyerek kötülük yapan pis beceriksiz tiplerdende değil işini soğukkanlılıkla ve temiz bir şekilde hallediyor
bizim senaristler tam kafadan çatlak sadece kötülerimizde değil iyilerimizdede sorun varBizimkiler daha eğlenceli ama. Akın olarak onların ki daha iyi olabilir.
bizim senaristler tam kafadan çatlak sadece kötülerimizde değil iyilerimizdede sorun var
mesela bizde iyi karakterler adam öldürmez karşıdaki kötü karakter ,iyinin anasını avradını yedi ceddini rahatsız etmeden, iyi karşıdakine kötülük yapmaz yaparsa boncukları dökülür
karadayıda herkesin kahraman iyi karakteri mahir 2 sezon boyu anasının emdiği sütü burnundan getiren kötülere karşı hamlede bulunamadı bir türlü çünkü mahir karakteri kötüyü ortadan kaldırsa katil damgası yiyip yaşlı teyzelerimizin kafasındaki nur yüzlü iyi tipinden ayrılacaktır bu endişeyle hareket eden senaristler mahirin düşmanlarınıda diğer bir kötü karakter nejdetin eliyle yok ettiler mahire ise iki sezon boyu bol bol ferideyle bakışma görevi düştü
fargo karadayıdan üç gömlek bir fistan iki don daha kaliteli ona şüphe yokKonuda Karadayı örnekleri verip Fargo'dan tiksindiriyorsun.bziim Semadan ne bekliyorsun.
fargo karadayıdan üç gömlek bir fistan iki don daha kaliteli ona şüphe yok
karadayı ülke standartlarına göre güzel dizidir tabiki.. izliyorum nede olsa, kimse izlediği kaba pislemez benimki sadece yorum
fargo konusunda karadayıdan bahsetmem ise sadece tesadüftür yoksa elmalarla armutları karıştıracak değilim
nefret çok abartı bir kelime nefret etmiyorsundurda sevmiyorsundur eminimBen nefret ediyorumda.
nefret çok abartı bir kelime nefret etmiyorsundurda sevmiyorsundur eminim
gus ve molly li kısımlar dizinin kalitesini biraz düşürüyordu yoksa harikadır fargo .. lorne malvo tek başına dizinin herşeyi gibiydi ...Dün 7.bölümü ve bugün de 8,9 ve 10. bölümleri izleyerek diziyi bitirdim. Daha önce izlediğim True Detective ve Hannibal'ın gerisinde kalsa da gayet iyi bir dizi. Lorne Malvo ve Lester Nygaard çok iyi karakterler. Kurgu biraz zayıf, oyunculuklar iyi ve filmin içindeki kara mizah da diziyi kendisine bağlayan etkenlerden.
Final ile ilgili:
Lester müthiş bir karakter değişimi geçirdi. Martin Freeman sempatik oyunculuğuyla müthiş canlandırmış. Lester'ın sonuna üzüldüm. Loser bir tip olduğu için kendisine çok üzülüyordum ve yükselişine çok sevinmiştim. Ama keşke 2.karısını ölüme yollamasaydı.
Gus ve Molly'e gelirsek tüm bu olaylar onların işine yaradı sanki. Tanışıp aile kurmuş oldular iyi de oldu.
Lorne Malvo ise yazılmış en sosyopat karakterlerden biri. Yapabildiği karakter değişimleri, insanlara acı çektirmeyi sevmesi, manipüle etme yeteneği ve bunları sonradan dinleyip zevk alması ve acımasızlığıyla en kült karakterlerden biri. İleride kendisi ile ilgili bir spin-off olursa kimse hayır demez.
Evet diziye genel puanım:
8.5/10