FX Fargo 1. Sezon Yorumları

@OzaN yine çalışıyor sanırım artık nerenin kablosunu kopardı kimbilir :) mesajı alıntıla mesaj gözüküyor :) sorun @sokak sanati nın beceriksizliğinden kaynaklı sanıyordum benim mesajdada hata varsa kesin kabahatli @OzaN dır :) bende hata olmaz :)
Evet ilk bende @sokak sanati yanlış yaptı sandım ama sende yanlış yapınca hemen anladım bir hata olduğunu. :D

Yalnız yukarıdaki sildiğin mesajı görebiliyorum. :)
işin kötü yanı ben göremiyorum o silinen mesajı tekrar ekleyemiyormusun :)) eklesen süper olurdu ne yazmışım şimdi aynısını tekrar tutturma imkanımda yok :))

Beğenmene sevindim. İlk bölümlerdeki heyecan ileriki bölümlerde bir bölüm olsun düşmüyor. Aksine diyaloglar, anektotlar ve bazı gülünç durumlar ile birlikte daha çok içine çekiliyorsun, izlemeye devam. :)
senin mesajda gözükmüyor @sürgünüm :)

Beceriksiz dersen öyle olur.:F İntikam aldım.:F
dur ben kafamı toparladım cillop gibi yeni bir mesajla @gözlemci ye cevap vereceğim :)

@gözlemci fargoya başlamana sevindim harika bir haber fargo çok kalitelidir başka dizilere benzemez çok seksi bir dizidir acayip bişeydir anlatılmaz yaşanır yani :))
silinen mesajda böyle yazmamıştımda neyse orjinal mesajımı bulamıyorum :))

dur ben kafamı toparladım cillop gibi yeni bir mesajla @gözlemci ye cevap vereceğim :)

@gözlemci fargoya başlamana sevindim harika bir haber fargo çok kalitelidir başka dizilere benzemez çok seksi bir dizidir acayip bişeydir anlatılmaz yaşanır yani :))
silinen mesajda böyle yazmamıştımda neyse orjinal mesajımı bulamıyorum :))
Valla ben hiçbir şey yazmadım da okumadım da @sokak sanati ne yazmış anlayamadım da :D ne dönüyor anlayabilene aşk olsun