o kadarcık mı oldu daha
Evet. Reytingleri kötü, 3. sezon kesin değil.
o kadarcık mı oldu daha
Kötü mü ben izlemedim ya ondandır .ssEvet. Reytingleri kötü, 3. sezon kesin değil.
Evet. Reytingleri kötü, 3. sezon kesin değil.
dizi nasıl lo fragmanı gibi sıkıcı mıKötü mü ben izlemedim ya ondandır .ss
ben birinci bölümün tamamını izleyememiştim bile düşün artık ne ka sıkıcıdizi nasıl lo fragmanı gibi sıkıcı mı
dizi nasıl lo fragmanı gibi sıkıcı mı
Fargo'dan mı bahsediyorsunuz Hannibal mı?ben birinci bölümün tamamını izleyememiştim bile düşün artık ne ka sıkıcı
dizi nasıl lo fragmanı gibi sıkıcı mı
fargobal iki yabancı dizi işte ozan boşver takılalım buradaFargo'dan mı bahsediyorsunuz Hannibal mı?
Fargo'dan mı bahsediyorsunuz Hannibal mı?
ahah senle hannibaldan bahsedince ona da öyle yanıt verdim.Fargo'yu soruyor. @yatutarsa
Ben beğenmedim ama @OzaN @sürgünüm ve yatutarsa beğendi. Ama yine de bi dene derim.
sen diyorsan ardır bişi
Şu sıralar devam etmekte olan (GoT hariç) en kaliteli dizi olabilir. Yayınlanan 3 bölümü de birbirinden güzel.burada ki yorumlara göre başlayacağım
sen biraz daha izle , güzelse izlerimŞu sıralar devam etmekte olan (GoT hariç) en kaliteli dizi olabilir. Yayınlanan 3 bölümü de birbirinden güzel.
True Detective bittikten sonra ilaç gibi geldi.Sende katıl bizesen biraz daha izle , güzelse izlerim
kaç bölümdü bu dizi ?True Detective bittikten sonra ilaç gibi geldi.Sende katıl bize
Üçü izledin mi, yorum yapmamışsın?Şu sıralar devam etmekte olan (GoT hariç) en kaliteli dizi olabilir. Yayınlanan 3 bölümü de birbirinden güzel.
Gece yaparım yorumumu ayrıca Penny Dreadful'a başlıyorum dizi hakkında çok övgü dolu sözler duydum. @destereÜçü izledin mi, yorum yapmamışsın?
hadi bakalım , beğenirsen bende başlarımGece yaparım yorumumu ayrıca Penny Dreadful'a başlıyorum dizi hakkında çok övgü dolu sözler duydum. @destere