- Reaksiyon puanı
- 50,343
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
@berkann bu yorumlardan sonra bizimlesin herhalde. Yorumlara göre bakacağını söylemiştin.
İlk bölüm 69 dakikaydı ama ilk bölüme özel bir durum çok büyük ihtimal. Zaten 9 dakikası bölüm çıkmadan yayınlanmıştı. Tahminen 60 dakika olur tüm bölümler ama belli de olmaz.Bölümler kaçar dakika? @OzaN
Pek çok beğendiğim sahne vardı o sahne de güzeldi.İlk Bölümde en sevdiğin sahne hangisiydi? @OzaN
Benimkisi Billy Bob Thornton'u polisin durdurduğu sahnedeki konuşmaları.
Pek çok beğendiğim sahne vardı o sahne de güzeldi.
Martin Freeman'in karakterinin karısını vurduğu sahne ve akabinde Billy Bob Thornton'ın polisi vurduğu sahneye kadar olan kısım komple çok iyiydi. Henüz ilk bölümde şok etkisi yarattılar.
Martin Freeman'i öyle çok süper bir oyuncu olarak görmüyorum ama seviyorum adamı. Sempatik bir kere, sanırım bu diziyi kolay sevmemde de önemli etken.ilk bölümde daha 3 cinayet oldu sanırım.
Martin Freman Lester'ın her an tedirgin halini canlandırırken çok iyi bi iş çıkartmış. Sırf onun oyunculuğu için bile Fargo izlemeye değer bence.Martin Freeman'i öyle çok süper bir oyuncu olarak görmüyorum ama seviyorum adamı. Sempatik bir kere, sanırım bu diziyi kolay sevmemde de önemli etken.
Evet o da var.Dex'ten Travis de var galiba.
Acelesi yok 10 bölüm sürecekmiş zaten hem de mini dizi bakarım bir ara.
İkinci bölümde Adam Goldberg'de var.Dex'ten Travis de var galiba.
Acelesi yok 10 bölüm sürecekmiş zaten hem de mini dizi bakarım bir ara.
Gerçi Tra'yı pek sevdiğim söylenemez artı sayılmaz dizi açısından onun olmasıEvet o da var.
İş zamanında izlemekte sonra tek takılma izle işte.
O kim ola?İkinci bölümde Adam Goldberg'de var.
Dexter'da ben de sevmiyordum ama burada sevilesi biri.Gerçi Tra'yı pek sevdiğim söylenemez artı sayılmaz dizi açısından onun olması
Hatırlatmalara ekliyorum yarın 1*1 e bakacağım inşallah.