FX Fargo 1. Sezon Yorumları

İlk Bölümde en sevdiğin sahne hangisiydi? @OzaN

Benimkisi Billy Bob Thornton'u polisin durdurduğu sahnedeki konuşmaları.:)

İlk Bölümde en sevdiğin sahne hangisiydi? @OzaN

Benimkisi Billy Bob Thornton'u polisin durdurduğu sahnedeki konuşmaları.:)
Pek çok beğendiğim sahne vardı o sahne de güzeldi. :)

Martin Freeman'in karakterinin karısını vurduğu sahne ve akabinde Billy Bob Thornton'ın polisi vurduğu sahneye kadar olan kısım komple çok iyiydi. Henüz ilk bölümde şok etkisi yarattılar. :)

Pek çok beğendiğim sahne vardı o sahne de güzeldi. :)

Martin Freeman'in karakterinin karısını vurduğu sahne ve akabinde Billy Bob Thornton'ın polisi vurduğu sahneye kadar olan kısım komple çok iyiydi. Henüz ilk bölümde şok etkisi yarattılar. :)
ilk bölümde daha 3 cinayet oldu sanırım.

BlhMis5CUAI44W-.jpg

Martin Freeman'i öyle çok süper bir oyuncu olarak görmüyorum ama seviyorum adamı. Sempatik bir kere, sanırım bu diziyi kolay sevmemde de önemli etken. :):)
Martin Freman Lester'ın her an tedirgin halini canlandırırken çok iyi bi iş çıkartmış. Sırf onun oyunculuğu için bile Fargo izlemeye değer bence.:)

1x2

Bölümün ilk 4-5 dakikası biraz sıkıcı geldi ve bu durum beni korkuttu biraz ama sonrasında akıcı bir şekilde çok iyi devam etti.

Her sahne kalite kokuyor, ekrandaki en kaliteli işlerden biri şüphesiz. Ortalama ve üstü bir yabancı dizi izleyicisinin kaçırmaması gereken bir dizi. :)

Billy Bob Thornton döktürüyor her sahnede. Mini-dizi kategorisinde Emmy adaylığı cepte, ödülü alıp alamayacağını anlamak için daha fazla rakibini izlemek gerek. :)

Bu bölümde başroldeki iki karakterimiz dışındaki karakterleri de daha fazla gördük. Özellikle Better Call Saul ve Colin Hanks'in karakterini daha çok gördük. :)

Kadın polis baya sıkıştırdı. Özellikle evdeki sorgulama sahneleri harikaydı.

Başroldeki psikopatımızın postacıyla olan sahnesi çok iyiydi.

Colin Hanks'in canlandırdığı adamın evinde olan sahne dikkat çekiciydi. Perde denen bir şey icat edilmemiş herhalde oralarda henüz. :) Bu arada kızını karısı sandım baştan. :D O adama o kadar büyük kız fazla büyük değil mi ya? :D

Dilsiz elemanla ekürisinin sahnelerini pek sevmedim. Kalabalık yaptılar gibi dizide boşuna onun dışında hemen tüm sahneler iyiydi. :)

@berkann bölümler 1 saat olur dedim ama 48 dakika çıktı bu bölüm. Hoşuma gitti bu durum. 40-50 arası dakikalık diziler candır. :):)

@sürgünüm haberin vardır herhalde ikinci bölümün çıktığından? :)

@destere bu konuya da bekliyoruz seni yakın zamanda. :)

Bölüm için 8 ile 9 arasında kararsız kaldım ama 9'ları bol harcamamak adına bu sefer:

8/10

1x2

İkinci bölümüyle beni bitirdi. yakında ünlenir özenti olmamak için ilk başlıyanlardan olun değerlencek ilerde buralar.:)

Dizinin başlangıcında, anlatım dili ağır işlesede, zamanla temposunu yükselterek unutulmayacak dizi olacağını duşünüyorum..:)

Fargo'nun cast'ı inanılmaz iyi olmuş, dizi de şahane.Son dönemlerde iyi dizi çıkmıyordu.True Detective' den sonra bu sene çıkan ikinci çok iyi dizi bu oldu. Her hafta büyük bir merakla bekleyeceğinizden emin olabilirsiniz.:)

Kış mevsiminden hoşlananlar özellikle izlesin, insanın gidip yerleşesi geliyor.:)

Cinayeti soruşturan ablamızı ilk bölümden itibaren gözüm hiç tutmadı.Şef Bill'e rağmen olayı kurcalıyordu ama dosyadan el çektirildi daha fazla bağlantı olacak mı göreceğiz.:)

Billy Bob Thornton'un postacıyla sahnesi çok iyidi,ilk bölümde de böyle bir sahne polis çevirmesinde yaşanmıştı.:)

Hayır oldukça sıradışı olan;
Bir insan ayağını mini fırında bulmamdı.
Bu sadece garip..

Böyle devam ederlerse ortaya çok iyi bir yapım çıkacağı kesin.Amarıka ödül vericileri B.B Thornton'u ödüllere boğmalı.:)

8,5/10

İlk bölümü indireli çok oluyor ama etkinlik filmleri, Hannibal, Friends, It's Always Sunny in Philadelphia'dan sıra gelmedi. Daha Breaking Bad de öyle duruyor. Ama şu yazılı haftası bi bitsin, yetişeceğim. (inşallah. :D) @OzaN

Dex'ten Travis de var galiba. :D

Acelesi yok 10 bölüm sürecekmiş zaten hem de mini dizi bakarım bir ara.