o kadarcık mı oldu daha![]()
Evet.
o kadarcık mı oldu daha![]()
Kötü müEvet.Reytingleri kötü, 3. sezon kesin değil.
![]()
Evet.Reytingleri kötü, 3. sezon kesin değil.
![]()
dizi nasıl lo fragmanı gibi sıkıcı mıKötü müben izlemedim ya ondandır .ss
ben birinci bölümün tamamını izleyememiştim bile düşün artık ne ka sıkıcıdizi nasıl lo fragmanı gibi sıkıcı mı![]()
dizi nasıl lo fragmanı gibi sıkıcı mı![]()
Fargo'dan mı bahsediyorsunuz Hannibal mı?ben birinci bölümün tamamını izleyememiştim bile düşün artık ne ka sıkıcı![]()
dizi nasıl lo fragmanı gibi sıkıcı mı![]()
fargobalFargo'dan mı bahsediyorsunuz Hannibal mı?![]()
ahah senle hannibaldan bahsedince ona da öyle yanıt verdim.Fargo'yu soruyor.@yatutarsa
Ben beğenmedim ama @OzaN @sürgünüm ve yatutarsa beğendi. Ama yine de bi dene derim.![]()
sen diyorsan ardır bişi
Şu sıralar devam etmekte olan (GoT hariç) en kaliteli dizi olabilir. Yayınlanan 3 bölümü de birbirinden güzel.burada ki yorumlara göre başlayacağım![]()
sen biraz daha izle , güzelse izlerimŞu sıralar devam etmekte olan (GoT hariç) en kaliteli dizi olabilir. Yayınlanan 3 bölümü de birbirinden güzel.![]()
True Detective bittikten sonra ilaç gibi geldi.Sende katıl bizesen biraz daha izle , güzelse izlerim![]()
kaç bölümdü bu dizi ?True Detective bittikten sonra ilaç gibi geldi.Sende katıl bize![]()
Üçü izledin mi, yorum yapmamışsın?Şu sıralar devam etmekte olan (GoT hariç) en kaliteli dizi olabilir. Yayınlanan 3 bölümü de birbirinden güzel.![]()
Gece yaparım yorumumu ayrıca Penny Dreadful'a başlıyorum dizi hakkında çok övgü dolu sözler duydum.Üçü izledin mi, yorum yapmamışsın?![]()
hadi bakalım , beğenirsen bende başlarımGece yaparım yorumumu ayrıca Penny Dreadful'a başlıyorum dizi hakkında çok övgü dolu sözler duydum.@destere