Genç nufusuz ya ergenliğin dorugunda olanlar açıyorlar kendilerine yeni bir twitter hesabı coşturuyor tweetleriBazen değil çoğu zaman. Hatta son zamanlarda iyice saçmalıyorlar.
Genç nufusuz ya ergenliğin dorugunda olanlar açıyorlar kendilerine yeni bir twitter hesabı coşturuyor tweetleriBazen değil çoğu zaman. Hatta son zamanlarda iyice saçmalıyorlar.
Fenevliler tüm hafta hakaret yağdirdi.ssFenerbahçe taraftarlarından özür dileyerek başlamışlar
Evet, çok esaslı bir dizi vesselam. Fenerbahçe taraftarları da artık susar umarım.Fenerbahçe taraftarlarından özür dileyerek başlamışlar
Artık çok geç Fenerbahçe ile uğraşanın hazin sonu final oluyor.Fenerbahçe taraftarlarından özür dileyerek başlamışlar
Ne alakaArtık çok geç Fenerbahçe ile uğraşanın hazin sonu final oluyor.
Bkz: Selin Şekerci > Rengarenk (Kaçın Kurası)
Dizimiz biterse sadece reytingler düşük giderse biter, yani Fenerbahçe'nin bize etkisi olamaz bile.Artık çok geç Fenerbahçe ile uğraşanın hazin sonu final oluyor.
Bkz: Selin Şekerci > Rengarenk (Kaçın Kurası)
alakayı yarın sonuçları görünce anlarsın.Ne alaka
Fenerbahçe demek Türkiye demek reytingler zaten düşecek.Dizimiz biterse sadece reytingler düşük giderse biter, yani Fenerbahçe'nin bize etkisi olamaz bile.
Çok güzel ve duygusal bir final oldu. Neyse ki hikayeyi apar topar sonlandırmayıp her şeyi ayarında anlatıp bağladılar. Her şeye rağmen aile olarak ayakta durmanın önemini bir kez daha gördük Familya sayesinde. Tutmamasına maalesef şaşırmadım, çünkü bu saçma reyting sisteminde böyle anlamlı işler reyting yapmıyor. Ayrıca bölüm içinde yapılan AB göndermesi de güldürdü, ama sadece AB kitlesi anladı işte.
Lafı fazla uzatmak istemiyorum, çünkü uzatırsam susmayacağımı biliyorum. Bu yüzden başta Uğur Yücel olmak üzere tüm oyunculara ve kamera arkasında bize güzel bir iş sunmak için gecesini gündüzüne katan tüm ekibe teşekkür ediyorum. Keşke uzun süre izleyebilseydik bu hikayeyi...
"Sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince karıncalar balıkları... Benim güzel evlatlarım, çocuklarım, sizi kimse yiyemez. Merak etmeyin, kimse yiyemez... Elveda Familya, elveda..."
Adını özelden söylesen fena olmaz bence. Hem fotoğrafı da bir an önce paylaş, merak ettim.Oha resmen son sahneyi her ay gittiğim sinemada çekmişler. (İsim vermeyeyim reklam olmasın.) @Aserat o koltuklarda bil ki bende oturdum. Belki geç olacak ama setten bir fotoyu buraya yükleyeceğim.
Şuan sinemadayım ama Familyadaki değil. Fotoğrafıda atarım.Adını özelden söylesen fena olmaz bence. Hem fotoğrafı da bir an önce paylaş, merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?