NOW Familya - Dizi Yorumları

Bazen değil çoğu zaman. Hatta son zamanlarda iyice saçmalıyorlar.
Genç nufusuz ya ergenliğin dorugunda olanlar açıyorlar kendilerine yeni bir twitter hesabı coşturuyor tweetleri
aklıma başka sebep gelmiyor

Fenerbahçe taraftarlarından özür dileyerek başlamışlar

Bölüm yine çok müthişti yarın inşallah artık artacağız özellikle AB'de! 😡

Güldürmüyor dizi. Diyaloglarda saçma. Şefkat Yerimdar bu güne gelecek gibi.

Çok güzel ve duygusal bir final oldu. Neyse ki hikayeyi apar topar sonlandırmayıp her şeyi ayarında anlatıp bağladılar. Her şeye rağmen aile olarak ayakta durmanın önemini bir kez daha gördük Familya sayesinde. Tutmamasına maalesef şaşırmadım, çünkü bu saçma reyting sisteminde böyle anlamlı işler reyting yapmıyor. Ayrıca bölüm içinde yapılan AB göndermesi de güldürdü, ama sadece AB kitlesi anladı işte.

Lafı fazla uzatmak istemiyorum, çünkü uzatırsam susmayacağımı biliyorum. Bu yüzden başta Uğur Yücel olmak üzere tüm oyunculara ve kamera arkasında bize güzel bir iş sunmak için gecesini gündüzüne katan tüm ekibe teşekkür ediyorum. Keşke uzun süre izleyebilseydik bu hikayeyi...

"Sular yükselince balıklar karıncaları yer, sular çekilince karıncalar balıkları... Benim güzel evlatlarım, çocuklarım, sizi kimse yiyemez. Merak etmeyin, kimse yiyemez... Elveda Familya, elveda..."

Bu arada son 2 bölümde Şükran Ovalı'nın olmamasının nedenini de merak ettim. Evet babası Ezgi'yi İzmir'e götürdü ama gizlice kaçıp Toprak'ın karşısına çıkabilir ve orayı mantıklı bir yere bağlayabilirlerdi. Twitter'da da final ile ilgili hiçbir şey yazmamış, kafam karıştı.

Oha resmen son sahneyi her ay gittiğim sinemada çekmişler. (İsim vermeyeyim reklam olmasın.
) @Aserat o koltuklarda bil ki bende oturdum. Belki geç olacak ama setten bir fotoyu buraya yükleyeceğim.

Oha resmen son sahneyi her ay gittiğim sinemada çekmişler. (İsim vermeyeyim reklam olmasın.
) @Aserat o koltuklarda bil ki bende oturdum. Belki geç olacak ama setten bir fotoyu buraya yükleyeceğim.
Adını özelden söylesen fena olmaz bence. Hem fotoğrafı da bir an önce paylaş, merak ettim.

Finali şimdi izledim. Bittiğine çok üzüldüm ya. Bu kadar kaliteli bir ekip bildiğin gün kurbanı oldu. Çok yazık oldu. Ama en sonunda Efkar'ın derdini öğrenince canım yandı be. Ben en son da Ezgi'yi de bekliyordum ama gelmedi ya orda da Toprak'a üzüldüm.