niye gizli gizli izliyim laSen gizli gizli bölümleri mi izliyorsun yoksa?![]()
niye gizli gizli izliyim laSen gizli gizli bölümleri mi izliyorsun yoksa?![]()
Yani az önceki yorum olmasa anlamayacaktık. 2 bölümü de izledin mi?niye gizli gizli izliyim la![]()
ivet fox ta her gece tekrarı varYani az önceki yorum olmasa anlamayacaktık. 2 bölümü de izledin mi?![]()
Yani tamamladıysan bölüm yorumları da yap, konu biraz canlansın.ivet fox ta her gece tekrarı var![]()
şimdi @mrt-06 gülümse yeter konusunu canlandırmam için haftalık 50 lira teklif etti senin teklif neYani tamamladıysan bölüm yorumları da yap, konu biraz canlansın.![]()
MYKBF4M'yı öven konular açabilirim.şimdi @mrt-06 gülümse yeter konusunu canlandırmam için haftalık 50 lira teklif etti senin teklif ne![]()
senaryo reytinglerini açarmısın zaten 10 tane program listeye girecek tahminenMYKBF4M'yı öven konular açabilirim.![]()
Saat kaçtaTomorrow.![]()

@sokak sanati ve @ozgur2113'ten karşı atak bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 52206
Not: Buraya yazmamın nedeni tepkinin Familya ile ilgili olması.
@xemrexxx @denizz19 @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Forumdash @eskici @vadikızı @Billy Kane @MayısKralı
Hayır Fenerbahçe taraftarları.Sizin ergenler mi bunlar.Murat Ceylan fanları falandır.
![]()
Sebabı ne imiş dicektim ki@sokak sanati ve @ozgur2113'ten karşı atak bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 52206
Not: Buraya yazmamın nedeni tepkinin Familya ile ilgili olması.
@xemrexxx @denizz19 @mrt-06 @Bully @Çiğdem- @Forumdash @eskici @vadikızı @Billy Kane @MayısKralı
Şu sahneyi izlersen anlarsın. Ortada hiçbir şey olmadığını sen de fark edeceksin.Sebabı ne imiş dicektim kialtta cevabı gördüm
abartılı fenevbahçe derken ne istedi? Futbola cok uzağım bi b'k anlamadım
![]()
Zaten dun okudugum için o haberi fenevbahçe olayı oldugunu biliyorumŞu sahneyi izlersen anlarsın. Ortada hiçbir şey olmadığını sen de fark edeceksin.
https://fav10.net/forum/threads/familyada-tepki-Çeken-sahne.261845/
Adam R'leri söylemediği için işinden kovulmuş o da 1-2 sorudan sonra bunu da sordu, yani hiçbir şey yok. Kaldı ki bitse bile ancak reytingler düşük giderse biter. Bir de karakter ile gerçeği karıştırıp Şükran Ovalı'ya hakaret edenler var, sevgilisi Beşiktaşlı ya.Zaten dun okudugum için o haberi fenevbahçe olayı oldugunu biliyorumSporla alakalı değilse bence hiç büyütülecek olay değil. Kanallar böyle olaylara prim vermiyor artık. En büyük örneği rengarenk'teki kızda gördün
haa yapımın reytingi düşük gider o ayrı konu
![]()
Gerçek hayatla kariştirmaları geezi olaylarında Halit'e Bergüzar'ın Karadayı zamanı Kenan'la öpüşmelerini öne sürmeleri geldi aklımaAdam R'leri söylemediği için işinden kovulmuş o da 1-2 sorudan sonra bunu da sordu, yani hiçbir şey yok. Kaldı ki bitse bile ancak reytingler düşük giderse biter. Bir de karakter ile gerçeği karıştırıp Şükran Ovalı'ya hakaret edenler var, sevgilisi Beşiktaşlı ya.![]()
Bazen değil çoğu zaman. Hatta son zamanlarda iyice saçmalıyorlar.Gerçek hayatla kariştirmaları geezi olaylarında Halit'e Bergüzar'ın Karadayı zamanı Kenan'la öpüşmelerini öne sürmeleri geldi aklımaSosyal medya saçmalığın dibine vuruyor bazen
![]()