NOW Familya - Dizi Yorumları

İçerde'nin zaten güzel bir iş olacağına emindim :A Bundan sonra her Pazartesi İçerde'yiz :A (TV'den olmasa bile Youtube'dan bakıyorum :A)
Haftalık yayın akışını yaz da görelim. Bu gidişle gündüzleri sınava çalışıp akşamları TV'ye kilitleneceksin. :A

Bölümün başını kaçırmıştım,az sonra tekrardan izleyeyim yorumu yaparım :X

Tam istediğim gibi dizi olmuş.Başları hüzünlüydü,annelerinin ölümü,babalarının eve terk etmesi :) @Aserat Yaşar en başta Fidan'a cici anne demişti.Gerçek annesi değil mi bunların :X

Dizide en sevdiğim karakter Su oldu :X Karar verememesi filan çok tatlıydı.İçinde su olan şeyleri yememesi filan komikti.Aybüke Pusat en çok beğendiğim isimlerden oldu.

Toprak-Ezgi de baya uyumlu olmuş,birkaç bölüme barışırlar.

Uğur Yücel'den bahsetmiyorum bile,özlemişizz.

İkinci bölümü bekliyoruz ifinim

Tam istediğim gibi dizi olmuş.Başları hüzünlüydü,annelerinin ölümü,babalarının eve terk etmesi :) @Aserat Yaşar en başta Fidan'a cici anne demişti.Gerçek annesi değil mi bunların :X

Dizide en sevdiğim karakter Su oldu :X Karar verememesi filan çok tatlıydı.İçinde su olan şeyleri yememesi filan komikti.Aybüke Pusat en çok beğendiğim isimlerden oldu.

Toprak-Ezgi de baya uyumlu olmuş,birkaç bölüme barışırlar.

Uğur Yücel'den bahsetmiyorum bile,özlemişizz.

İkinci bölümü bekliyoruz ifinim
Yok öz anneleriydi ama başka bir anlamda söylemiş olabilir. Anne demişken canlandıran kadın rol yapamadı bu yüzden erkenden ölmesi iyi olmuş. :A

Bugün TV izlersem Gülümse Yeter'i izliyorum daha eğlenceli bir dizi. :D Ayrıca Uğur Yücel'e gıcık oluyorum nedense. :T:
İkisi ayni tip dizi zati :A ama senn kanaldaki dizide doktor olan kizla; erdal öz. Torunu olan çocuk yeteneksiz :A

en son kenan doğuluyla çalistik bogazici köprüsüne saat yaptuk ama aşkla yaptik :A @ozgur2113 @sokak sanati

Son düzenleme:
bu dizi bitmiştir arka sokakları sansürlediler dizide. Kadın ben 10 yıldır arka sokaklar izliyorum dedi. arka sokaklar yerine bipppppppp koymuşlar @pompy reyiz bu dzinini setini patlatır atom bombası bile atabilir:A @Çiğdem- @Yiğitt @mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat @eskici @ozgur2113
İlk bölümdeki Karadayı, Karagül, Kara Para Aşk ve Kara Ekmek'e sansür uygulanmamıştı ama orada olmasına şaşırmıştım. Gerçi 11 sezondur yayında olması küfür gibi algılanabilir ve bu açıdan da pek anormal sayılmaz. :A

İlk bölümdeki Karadayı, Karagül, Kara Para Aşk ve Kara Ekmek'e sansür uygulanmamıştı ama orada olmasına şaşırmıştım. Gerçi 11 sezondur yayında olması küfür gibi algılanabilir ve bu açıdan da pek anormal sayılmaz. :A
reyiz rıza babaya hakaret var gönderme yap bence @pompy :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,515
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem