İçerde'nin zaten güzel bir iş olacağına emindimİşte fark-ı İçerde.![]()
İçerde'nin zaten güzel bir iş olacağına emindimİşte fark-ı İçerde.![]()
Haftalık yayın akışını yaz da görelim. Bu gidişle gündüzleri sınava çalışıp akşamları TV'ye kilitleneceksin.İçerde'nin zaten güzel bir iş olacağına emindimBundan sonra her Pazartesi İçerde'yiz
(TV'den olmasa bile Youtube'dan bakıyorum
)
Henüz yayın akışım tam olarak belli değilHaftalık yayın akışını yaz da görelim. Bu gidişle gündüzleri sınava çalışıp akşamları TV'ye kilitleneceksin.![]()
Yok öz anneleriydi ama başka bir anlamda söylemiş olabilir. Anne demişken canlandıran kadın rol yapamadı bu yüzden erkenden ölmesi iyi olmuş.Tam istediğim gibi dizi olmuş.Başları hüzünlüydü,annelerinin ölümü,babalarının eve terk etmesi@Aserat Yaşar en başta Fidan'a cici anne demişti.Gerçek annesi değil mi bunların
Dizide en sevdiğim karakter Su olduKarar verememesi filan çok tatlıydı.İçinde su olan şeyleri yememesi filan komikti.Aybüke Pusat en çok beğendiğim isimlerden oldu.
Toprak-Ezgi de baya uyumlu olmuş,birkaç bölüme barışırlar.
Uğur Yücel'den bahsetmiyorum bile,özlemişizz.
İkinci bölümü bekliyoruz ifinim
Yok öz anneleriydi ama başka bir anlamda söylemiş olabilir. Anne demişken canlandıran kadın rol yapamadı bu yüzden erkenden ölmesi iyi olmuş.![]()
İyiydi.Tovbestağfurullah.
Aybüke Pusat ı çok beğendin dimi![]()
İkisi ayni tip dizi zatiBugün TV izlersem Gülümse Yeter'i izliyorum daha eğlenceli bir dizi.Ayrıca Uğur Yücel'e gıcık oluyorum nedense.
![]()
yapmam inegölün işidir
İlk bölümdeki Karadayı, Karagül, Kara Para Aşk ve Kara Ekmek'e sansür uygulanmamıştı ama orada olmasına şaşırmıştım. Gerçi 11 sezondur yayında olması küfür gibi algılanabilir ve bu açıdan da pek anormal sayılmaz.
reyiz rıza babaya hakaret var gönderme yap bence @pompyİlk bölümdeki Karadayı, Karagül, Kara Para Aşk ve Kara Ekmek'e sansür uygulanmamıştı ama orada olmasına şaşırmıştım. Gerçi 11 sezondur yayında olması küfür gibi algılanabilir ve bu açıdan da pek anormal sayılmaz.![]()
familyadamı rupertin işidir bölüm ruperti rahatsız edicek her halde amerika büyük elçisi bomba patlatıyor rusya büyük elçisinereyiz rıza babaya hakaret var gönderme yap bence @pompy![]()
foxun patronu yada inegöl yörük derneği başkanının ve belediye başkanınınhangi rupert![]()
Sen gizli gizli bölümleri mi izliyorsun yoksa?reyiz rıza babaya hakaret var gönderme yap bence @pompy![]()