NOW Familya - Dizi Yorumları

Şimdilik tek bir sahnesi vardı ama komikti. Gerçi sonradan rolü artar herhalde. Olmazsa Kocan Kadar Konuş'un iki filminde daha fazla rolü vardı onu izlersin. :A
Bu sene pek fazla dizi izlemeyi düsünmüyorum sadece Türkiye'nin 1 numarasi Bodrum Masali ve İcerde'yi izleyecem :A

Şimdilik tek bir sahnesi vardı ama komikti. Gerçi sonradan rolü artar herhalde. Olmazsa Kocan Kadar Konuş'un iki filminde daha fazla rolü vardı onu izlersin. :A
Bu sene pek fazla dizi izlemeyi düsünmüyorum sadece Türkiye'nin 1 numarasi Bodrum Masali ve İcerde'yi izleyecem :A

İlk bölüm olduğu için biraz giriş faslıyla geçse de beklediğim gibi memnun kaldım ve 2. bölümü bekliyorum. Kaldı ki Aramızda Kalsın veya Ulan İstanbul da sonradan tüm marifetlerini göstermeye başlamıştı yani bu ekibe güvenim tam.
  • Göndermeler, selam çakmalar derken Uİ'yi ne kadar özlediğimi tekrar anladım. Gerçi onunla bir tutmak yersiz ama Uğraş Güneş farkını burada da hissettirmiş. Zaten bu dizi CA veya AK'ye göre sokak dilini kullanması açısından daha farklı.
  • Hikaye belki dışarıdan pek uzun ömürlü görünmüyor gibi ama sağlam karakterler ve ilgi çekici birçok hikaye var. Bu yüzden sırtı kolay kolay yere gelmez.
  • Yönetmenlikte dikkat çekici bir özellik yoktu ama sorun olduğu da söylenemez. Çekim yapılan yerler çok güzel olunca benim için fark etmedi açıkçası.
  • Uğur Yücel zayıflayınca bayağı değişmiş. Eski hali de iyiydi ama şimdi iyice ferahlamış.
  • Erkan Kolçak Köstendil, Sezer Avcı, Bülent Emrah Parlak, Berat Efe Parlar, Güven Kıraç başarılıydı. Aybüke Pusat ve Murat Ceylan beklentilerimin üzerindeydi. Barış Yıldız da fena değildi ama karakteri gerekli değildi.
  • Tabii Cansu Tosun için aynı şey söylenemez. Yine yüzüne tutturduğu iki mimik ile Kayıp Şehir'deki Zehra'yı izliyormuş gibi hissettirdi. Bu yeteneksizlikle bu kadar rolü nasıl kapabiliyor anlamıyorum.
  • Bu arada gerçekte bir Beşiktaş oyuncusuyla aşk yaşayan Şükran Ovalı'nın rol gereği sevdiği adamı Beşiktaş'ı daha çok önemsiyor daha terk etmesi garip olmuş.
  • Ayrıca senin Dizi Savaşları'nda bolca ekmeğini yediğin Kutlu da burada bence izlemelisin. :A @eskici
  • Karlos ve Tuncer'in yanı sıra Maşuka'nın çırağı da vardı galiba ama emin değilim. Sadece seslerini benzettim. :X @xemrexxx
  • Canım Ailem ve Aramızda Kalsın'ı izleyen biri olarak sen de kaçırma derdim ama kısmet olursa yazın aramıza katılırsın. :D @-potterhead-
  • En iyi replik: "Küsmek çocukçadır, saftır, kızdım ama hala buradayım, gidemiyorum, anla demektir. Umuttur küsmek..." diye başlayıp devam eden replik de tek kelimeyle harika olmuş. Tabii Efkar karakteri de tek sahnede görünmesine rağmen yıktı geçti ortalığı. :A
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Reytingleri bu ayarda gitmeye devam eder ve biz de uzun süre keyifle izleriz umarım. :)

2. bölüm fragmanı:

Bu arada söylemeden geçmeyeyim ünlüler de çok beğenmiş dizimizi. :A

Bir de şunlar var:
Cs4-uY0XYAAFO-J.jpg

Cs4-vCYXEAAjUPl.jpg

Cs43hiDXYAAK5aY.jpg

@xemrexxx @denizz19 @Çiğdem- @ozgur2113 @eskici @Bully @mrt-06 @Forumdash

Murat Ceylan nasıldı. :A @Yiğitt :A

Geçenlerde de söylediğim gibi sanki tüm güzel işler benim şansıma bu sene yayınlanıyor gibi. :( Yıllardır tüm dizilerin ilk bölümüne muhakkak bakarım. Bunu da çok beğendim.

Uğur Yücel, tam bir efsane. Gerçekten Yaşar Beyoğlu'nu çok iyi oynamış.

Erkan Kolçak Köstendil'in karakteri her ne kadar Carlos tadında olsa da yine çok iyi.

Bülent Emrah Parlak ve Sezer Avcı da çift olarak gayet iyilerdi.

Bez Bebek'teki çılgın karakterinden sonra soğuk bulduğum Şükran Ovalı, ve daha önceki işlerinde (özellikle Medcezir) beğenmediğim Aybüke Pusat ve ilk tecrübesi olmasına rağmen Murat Ceylan'ı da başarılı buldum.

Senaryo yer yer sıksa da çok güzel aktı. Uğraş Güneş'in farklı komedi dili çok iyiydi yine her zamanki gibi. Diziden Ulan İstanbul tadı aldım. Hikaye, o kadar iyi dram sahneleriyle başladı ki, baya iyiydi. Daha sonrasında da yavaştan komediye aktı ve güzel oldu. :)

Dizinin jeneriği çok güzel ve eğlenceli olmuş. :X

Dün tek korkum yayının gidip izleyicinin kaçmasıydı, ki bizim evde de bir süre sonra değiştiler ben de bugün tamamını izlemiş oldum. Ve baya beğendim.

Eğer konularımı erkenden bitirirsem dizilerime devam ederim ama yolu açık olsun :Z Fırsat buldukça yazarım :Z

Geçenlerde de söylediğim gibi sanki tüm güzel işler benim şansıma bu sene yayınlanıyor gibi. :( Yıllardır tüm dizilerin ilk bölümüne muhakkak bakarım. Bunu da çok beğendim.

Uğur Yücel, tam bir efsane. Gerçekten Yaşar Beyoğlu'nu çok iyi oynamış.

Erkan Kolçak Köstendil'in karakteri her ne kadar Carlos tadında olsa da yine çok iyi.

Bülent Emrah Parlak ve Sezer Avcı da çift olarak gayet iyilerdi.

Bez Bebek'teki çılgın karakterinden sonra soğuk bulduğum Şükran Ovalı, ve daha önceki işlerinde (özellikle Medcezir) beğenmediğim Aybüke Pusat ve ilk tecrübesi olmasına rağmen Murat Ceylan'ı da başarılı buldum.

Senaryo yer yer sıksa da çok güzel aktı. Uğraş Güneş'in farklı komedi dili çok iyiydi yine her zamanki gibi. Diziden Ulan İstanbul tadı aldım. Hikaye, o kadar iyi dram sahneleriyle başladı ki, baya iyiydi. Daha sonrasında da yavaştan komediye aktı ve güzel oldu. :)

Dizinin jeneriği çok güzel ve eğlenceli olmuş. :X

Dün tek korkum yayının gidip izleyicinin kaçmasıydı, ki bizim evde de bir süre sonra değiştiler ben de bugün tamamını izlemiş oldum. Ve baya beğendim.

Eğer konularımı erkenden bitirirsem dizilerime devam ederim ama yolu açık olsun :Z Fırsat buldukça yazarım :Z
Anlaşılan bu kaliteyi ikimizden başka izleyen olmayacak gibi ama senin durum da tam net değil. :A

Kırgınlar zaten onun yer aldığı jenerasyona hitap ediyor yani şaşırtıcı değil. :A
Ben de izliyordum ama sıktı artık hele ki fragmandan sonra :A Daha geçen bölüm hastanede olan Cemre kör oluyor ve bir de kaza geçiriyor :F Habire hastanedeler yeter be :A