Exxen'in Kullanım Ücretleri Netleşti!

Maalesef tuttu....
Adam reklamlı yaptı yine tuttu bu adam ne yaparsa yapsın tutar bu ülkede....

Cidden şaka gibi, yıl olmuş 2021 ama bizim uğraştığımız şeylere bak. Kaç aydır üzerinde çalışılıyor bu platformun, hazır olmadan neden yayınlıyorsun?

Chrome da 'Ana Ekrana Ekle' kısmı var, oradan ekledim. Şuan uygulama kullanıyor gibi kullanıyorum, 7 gün üyelik boşa gitmesin. :A
Hadi tv uygulamalarını anlarım da yansıtma özelliği olmaması büyük rezalet. Teknik altyapı kısmında Gain de Exxen de sınıfta kaldı maalesef. Oysa işin teknik yanı da içerik kadar önemli...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Cidden şaka gibi, yıl olmuş 2021 ama bizim uğraştığımız şeylere bak. Kaç aydır üzerinde çalışılıyor bu platformun, hazır olmadan neden yayınlıyorsun?

Chrome da 'Ana Ekrana Ekle' kısmı var, oradan ekledim. Şuan uygulama kullanıyor gibi kullanıyorum, 7 gün üyelik boşa gitmesin. :A
Hesaba giriyor mu senin ?

• İlginç
Reklamlı ve reklamsız saçmalığını geçtim bu paraları vermeye değecek içerik yok.
İçeriklerin olduğu sayfaya bakınca YouTube'da geziyorum zannettim, sadece 5 - 6 dizisi var onlardan da iki veya üçü izlenir, onların dışında içerikler izlenmeye değmez.

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Umarım böyle devam eder de 7 gün rahat rahat izleriz. :A Yoksa dün O Ses'te olduğu gibi reklam izlemekten diziyi izleyemeyiz. :F

Bende az sonra Hükümsüz'ü izleyeceğim.
Aynen dün neydi öyle. Programın her yerine reklam yerleştirmişler resmen. :A
Hükümsüz'ü çok merak ediyorum bende. Şeref Bey bitsin direk Hükümsüz'ü izlerim :)

• Beğendim
Aynen dün neydi öyle. Programın her yerine reklam yerleştirmişler resmen. :A
Hükümsüz'ü çok merak ediyorum bende. Şeref Bey bitsin direk Hükümsüz'ü izlerim :)
Reklam arası O Ses izledik dün, ama herkes çok tepkiliydi ve reytingleri de bu tepkiyi doğruluyor.

Yorumunu bekliyorum merakla o zaman. :Z

• Beğendim
Reactions: Cervantes