Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,060
- Puanı
- 1,060
Ben daha giremedim yoğunluk varSurvivor Exxen Cup var ona bakarım, Tolgshow da var.![]()
Ben daha giremedim yoğunluk varSurvivor Exxen Cup var ona bakarım, Tolgshow da var.![]()
Ben rahat giriyorum şuan, bir sıkıntı yok. Ama telefondan izlemeyeceğim içerikleri.Ben daha giremedim
Para ödedin herhalde @Emre OzansoyBen rahat giriyorum şuan, bir sıkıntı yok. Ama telefondan izlemeyeceğim içerikleri.
Kart numarası yazdım ama 7 gün ücretsiz. 7 gün sonra devam edip etmeyeceğime karar vereceğim @pompyPara ödedin herhalde @Emre Ozansoy
Benden para aldı 1 liraKart numarası yazdım ama 7 gün ücretsiz. 7 gün sonra devam edip etmeyeceğime karar vereceğim @pompy![]()
Karta geri vermiş olması gerek onu.Benden para aldı 1 lira
Yoksa kabul etmediler ilkini banka merkezi İzmirmiş ExeninKarta geri vermiş olması gerek onu.
Yardım sayfasında şöyle yazıyor @pompyYoksa kabul etmediler ilkini banka merkezi İzmirmiş Exenin
Yeni üyeliklerde, Exxen ilk 7 gün ücretsizdir. Kredi veya banka kartının doğrulanması için 1₺’lik ücret alımı gerçekleştirilip anında kartına iade edilmektedir. Doğrulama ücreti ve iade aynı anda yapıldığı için ekstrene yansımamaktadır.
Teknik ya da banka kaynaklı gecikmeler nedeniyle ekstrene yansımalar olabilir, ancak böyle bir durum oluşsa dahi doğrulama ücreti farklı bir ekstre döneminde kesinlikle iade edilmektedir. İlk 7 günlük izleme için herhangi bir ücret alımı söz konusu değildir.
Rica ederim.Teşekkürler
Aynen abi.Kart fake mi diye yapılan işlemdir 1 tl olayı.
Sihirli anneme bir bakarımRica ederim.
Aynen abi.
Al bence çok iyi.Netflixe göre çok iyi çünkü hepsi yerli alasim geldi de bilmiyom ya
Suan izleyebilecegim birşey var mi platformdaAl bence çok iyi.
Açamadım yarın açılırAçılıyor mu şu an çöktü sanırım.
Aynen ben de demin açıldı sonra deniyim dedim çıktım tekrar açılmadı. Keşke girdiğimde izleseydim bişeyler. 😁Açamadım yarın açılır
Şaka gibi. Sanki 1991'e giriş yapıyoruz.Yardım sayfasında yazana göre Play Store da daha yok uygulama, ayrıca TV'de izlemek için de HDMI kablosu diyorlar.
@bazinga Gain'e laf ettik ama onda en azından TV'ye yansıtma özelliği vardı.![]()
Cidden şaka gibi, yıl olmuş 2021 ama bizim uğraştığımız şeylere bak. Kaç aydır üzerinde çalışılıyor bu platformun, hazır olmadan neden yayınlıyorsun?Şaka gibi. Sanki 1991'e giriş yapıyoruz.
Apple TV uygulaması çıkınca almayı düşünürüz.![]()