Exxen'in Kullanım Ücretleri Netleşti!

Youtube'da ücretsizken izlemediğimiz şeyler için 20 lira istemek nedir, şaka gibi. 5-6 lira olsa elimin altında bulunsun diye yıllık alırım belki diyordum ama 20 lira aşırı yüksek.

Fiyatı geçtim zaten içerik bomboş. Yılda bir ay alır merak ettiğim dizilerini izler, kapatırım.

İçerik olarak kat kat daha güçlü olan BluTV bile 10 liraya düştü. Gain ise şimdilik bedava ve şu an gözüktüğü kadarıyla onun bile içeriği Exxen'den daha kuvvetli...

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
  • Beğendim
Reactions: mesmeso
Ayda 10 lira verip Youtuber izlemek mi :A Acun bu topa çok kötü içeriklerle girdi, eğer yurtdışından içerik alamazsa tutacağını düşünmüyorum.

• Güldürdün
Tutaaaaaaaaaar :A
Enes Batur'dan 50.000 gelse, Cemal Can'dan 100.000 gelse hesapları yapmıştır Acun :A Survivor'da bir sms oylamasında millet bir asgari ücret kadar sms atıyor ayda 10 lira mı vermeyecekler her türlü tutar Exxen bu ülkede :A

• Güldürdün
Burada mesele para değil benim için, ancak bu reklamlı reklamsız olayı çok saçma bir durum. Online platforma para veriliyorsa reklam olmaması gerekir. Reklamı alma sebebin belki para kazanmak belki yeni bir açılış yapıyorsan bu durumu daha düzgün düzenleyip açılış yaparsın. Ki içerik olarak da nefret ettiğim Yutubır tayfayı eline alıp ilk aşamada çok da etkileyici şeyler vaat etmeme gibi bir durum mevcut. 1 2 ilgi çekici iş için değmeyecek bir rakam kesinlikle...

• Beğendim
Burada mesele para değil benim için, ancak bu reklamlı reklamsız olayı çok saçma bir durum. Online platforma para veriliyorsa reklam olmaması gerekir. Reklamı alma sebebin belki para kazanmak belki yeni bir açılış yapıyorsan bu durumu daha düzgün düzenleyip açılış yaparsın. Ki içerik olarak da nefret ettiğim Yutubır tayfayı eline alıp ilk aşamada çok da etkileyici şeyler vaat etmeme gibi bir durum mevcut. 1 2 ilgi çekici iş için değmeyecek bir rakam kesinlikle...
Of haydi abi ya. Tüm forum halkı, senin Aleyna Tilki ve Cemal Can izleyebilmek adına Acun'u bizzat arayıp üyelik için ön sipariş verdiğini biliyor. Saklama artık bu gerçeği...

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and MEnes
Of haydi abi ya. Tüm forum halkı, senin Aleyna Tilki ve Cemal Can izleyebilmek adına Acun'u bizzat arayıp üyelik için ön sipariş verdiğini biliyor. Saklama artık bu gerçeği...
Aman aman kurulan cümlelere bak, hem de bana MEnes'e karşı... Bunlar ne kadar çapsız ne kadar tüyler ürpertici iftiralar böyle... Sanat ve Sabar camiasının mihenk taşı olan ve kalitenin adresi neredeyse orda olan benim bu söylediğin şeylerin var olduğu bir gerçeklikte olma ihtimalim var mı gerçekten...

Aman aman kurulan cümlelere bak, hem de bana MEnes'e karşı... Bunlar ne kadar çapsız ne kadar tüyler ürpertici iftiralar böyle... Sanat ve Sabar camiasının mihenk taşı olan ve kalitenin adresi neredeyse orda olan benim bu söylediğin şeylerin var olduğu bir gerçeklikte olma ihtimalim var mı gerçekten...
İftira mı? Şahitlerim var... @Sherlock @Maskeli Fedai

Bonus şahit: @Tolstoyevski

1609437514334.png

@Cervantes @xdragxx @DarkLegenD @MEnes @mesmeso61 @bazinga @Yiğitt @Gizmen @slhttnmtl @DR @Özgür @Veteran @serhatt @EmreCan @issahales @Silinmiş Üye @phoebebuffay @BARON男爵

Yardım sayfasında yazana göre Play Store da daha yok uygulama, ayrıca TV'de izlemek için de HDMI kablosu diyorlar. :A

@bazinga Gain'e laf ettik ama onda en azından TV'ye yansıtma özelliği vardı. :F

• Güldürdün
Reactions: bazinga