Hadi tv uygulamalarını anlarım da yansıtma özelliği olmaması büyük rezalet. Teknik altyapı kısmında Gain de Exxen de sınıfta kaldı maalesef. Oysa işin teknik yanı da içerik kadar önemli...Cidden şaka gibi, yıl olmuş 2021 ama bizim uğraştığımız şeylere bak. Kaç aydır üzerinde çalışılıyor bu platformun, hazır olmadan neden yayınlıyorsun?
Chrome da 'Ana Ekrana Ekle' kısmı var, oradan ekledim. Şuan uygulama kullanıyor gibi kullanıyorum, 7 gün üyelik boşa gitmesin.![]()
Hesaba giriyor mu senin ?Cidden şaka gibi, yıl olmuş 2021 ama bizim uğraştığımız şeylere bak. Kaç aydır üzerinde çalışılıyor bu platformun, hazır olmadan neden yayınlıyorsun?
Chrome da 'Ana Ekrana Ekle' kısmı var, oradan ekledim. Şuan uygulama kullanıyor gibi kullanıyorum, 7 gün üyelik boşa gitmesin.![]()
Evet şuan giriyor hesaba. Platformu keşfediyorum.Hesaba giriyor mu senin ?
Kıskandırma ya.Evet şuan giriyor hesaba. Platformu keşfediyorum.![]()
Şifre hatalı diyor e maile at diyorum atmıyor. 🤣Evet şuan giriyor hesaba. Platformu keşfediyorum.![]()
Bilmiyorum ki, ben şuan baya baya dolaşıyorum.Kıskandırma ya.ben üye oldum girdi şimdi girmiyor.
------
Şifre hatalı diyor e maile at diyorum atmıyor. 🤣
Benim girdi işte sonra deneme yapiyim dedim çıktım bida giremedim. 🙈Bilmiyorum ki, ben şuan baya baya dolaşıyorum.E-posta ve telefon numarası onaylamak için uğraştım baya ama.
Sabaha kadar böyle olur gibi ya. Acun da tam oturtamamış teknik şeyleri.Benim girdi işte sonra deneme yapiyim dedim çıktım bida giremedim. 🙈
Reklamlı ve reklamsız saçmalığını geçtim bu paraları vermeye değecek içerik yok.
ben profildeyim daha @GizmenBenim girdi işte sonra deneme yapiyim dedim çıktım bida giremedim. 🙈
İçeriklerin olduğu sayfaya bakınca YouTube'da geziyorum zannettim, sadece 5 - 6 dizisi var onlardan da iki veya üçü izlenir, onların dışında içerikler izlenmeye değmez.Reklamlı ve reklamsız saçmalığını geçtim bu paraları vermeye değecek içerik yok.
Daha yeni ya heralde ondandır. Yarın denerim artık.Sabaha kadar böyle olur gibi ya. Acun da tam oturtamamış teknik şeyleri.
Yanlışlıkla yazdım ya..@Maskeli Fedai mesajını gördüm ama sildin sanırım, Tolgshow'un sadece 1 bölümü var. Diğerleri hafta hafta yüklenir platforma.
Tam yanıt yazıyordum ama mesaj bulunamadı dedi.Yanlışlıkla yazdım ya..![]()
Az önce 'Sihirli Annem'i izlerken hiç reklam çıkmadı, büyük ihtimalle 7 gün reklamsız.7 günlük deneme sürecinde reklam yok değil mi yani reklamsız?
Evet bende şimdi Şeref Bey' i izliyorum. Daha hiç reklam çıkmadıAz önce 'Sihirli Annem'i izlerken hiç reklam çıkmadı, büyük ihtimalle 7 gün reklamsız.
Umarım böyle devam eder de 7 gün rahat rahat izleriz.Evet bende şimdi Şeref Bey' i izliyorum. Daha hiç reklam çıkmadı![]()
Aynen dün neydi öyle. Programın her yerine reklam yerleştirmişler resmen.Umarım böyle devam eder de 7 gün rahat rahat izleriz.Yoksa dün O Ses'te olduğu gibi reklam izlemekten diziyi izleyemeyiz.
Bende az sonra Hükümsüz'ü izleyeceğim.
Reklam arası O Ses izledik dün, ama herkes çok tepkiliydi ve reytingleri de bu tepkiyi doğruluyor.Aynen dün neydi öyle. Programın her yerine reklam yerleştirmişler resmen.
Hükümsüz'ü çok merak ediyorum bende. Şeref Bey bitsin direk Hükümsüz'ü izlerim![]()