- Reaksiyon puanı
- 113,941
- Puanı
- 1,060
Verirler herhalde o kadar da değildir
Bedava üyelik için ayarladığında 1 TL çekmişler demişti yani aslında hiç bir şey bedava değildir kart numarası istenen herşeyden uzak dururum (bedava denilen)Verirler herhalde o kadar da değildir
Sistemsel çok sorun yaşayanlar var, Kart Fake olup olmadığı için çekip,iade ediyorlar. Yane 7 gün ücretsiz doğru. Yani en azından benim iade olduBedava üyelik için ayarladığımda 1 TL çekmişler demişti yani aslında hiç bir şey bedava değildir kart numarası istenen herşeyden uzak dururum (bedava denilen)
Mailine yada banka hesabına tekrar bak bence. Ben Perşembe günü üye oldum, aynı gün dakikalar için de geri gönderirler parayı.Bedava üyelik için ayarladığımda 1 TL çekmişler demişti yani aslında hiç bir şey bedava değildir kart numarası istenen herşeyden uzak dururum (bedava denilen)
1 gün sonra iade ettiler hesabıma.
Pazarlamada bunun adı İzinli PazarlamaBedava üyelik için ayarladığımda 1 TL çekmişler demişti yani aslında hiç bir şey bedava değildir kart numarası istenen herşeyden uzak dururum (bedava denilen)
Ben de olmuştu youtube premium almıştım bedavaydı 1 aylık Sonra günü gelince iptal etmiştim geri yatmıştı 2,3 güneBedava üyelik için ayarladığımda 1 TL çekmişler demişti yani aslında hiç bir şey bedava değildir kart numarası istenen herşeyden uzak dururum (bedava denilen)
Masumlar Apartmanı yok mu 😱
Sistemsel çok sorun yaşayanlar var, Kart Fake olup olmadığı için çekip,iade ediyorlar. Yane 7 gün ücretsiz doğru. Yani en azından benim iade oldu
Mailine yada banka hesabına tekrar bak bence. Ben Perşembe günü üye oldum, aynı gün dakikalar için de geri gönderirler parayı.
1 gün sonra iade ettiler hesabıma.
Kartın doğru olup olmadığı sizde 1 gün sonramı belli oluyor 😱 şaşırdım. Bizde anında belli oluyor.Pazarlamada bunun adı İzinli Pazarlama
Kart bilgilerini, cep telefonunu verdiğin vakit aslında bana sürekli reklam yapabilirsin diyorsun yani haksız sayılmazsın
KVK aslında çok ciddi yaptırımları olan bir uygulama.Pazarlamada bunun adı İzinli Pazarlama
Kart bilgilerini, cep telefonunu verdiğin vakit aslında bana sürekli reklam yapabilirsin diyorsun yani haksız sayılmazsın
Kıyamet kopucak galiba Aserat bana cevap yazıyor şaşırıyorum
Oda aslında pazarlama ve kendini güvence altına alma...Kartın doğru olup olmadığı sizde 1 gün sonramı belli oluyor 😱 şaşırdım. Bizde anında belli oluyor.
Ama bedava denilip kart bilgileri istemek pek mantıklı değil. Zaten sözde bedava, ne diye millettin kart bilgileri istenirki? 1 hafta sonrasında istenmelidir. Hatta üyelik dahi yapılmadan o imkan sunulmalı.
@xdragxx 'in dediği doğru, bilgiler bir çok yere yollanıyor ve ben sırf bundan rahatsızlık duyduğum için sakınıyorum.
Ve yine diyorum 'hiç bir şey bedava değildir'
Hekimoğlu'da yok değil mi bu hafta?
Dediğim pazarlama modelini zaten senin iznine bakıyor aslında ortada yanlış bir şey yokKVK aslında çok ciddi yaptırımları olan bir uygulama.
Ama kurumlar sözleşmelerin içinde birtürlü bunu dayatıyor.
Mesela Alışveriş sitelerinde onay vermeden alışveriş yapamıyorsun bu tarz kademeler sayesinde bu izni alıyorlar.
Ama çok hassas bir düzenleme,şikayetinde ciddi yaptırım alabiliyor karşı kurum;önemli olan gelen sms,mail yada sözleşmelerde,Firma Sms kodu yada kurum mernis kodu gibi bilgiler var mı bunlara dikkat edin.
Nereden biliyorsun dersen ehhhhh bankadan diyelim. 😉
@Dosi
Yane dediğin gibi ülkemiz genelinde deği dünyada malesef beleşçi yada fake üzerine yaşayan çok birey var.Dediğim pazarlama modelini zaten senin iznine bakıyor aslında ortada yanlış bir şey yok
Bunu sadece Exxen değil Netflix ve Amazon da yapıyor ücretsiz olsa da kart bilgilerini ve birçok bilgiyi alıyorlar. Amaç sana sürekli mesaj atıp kendini hatırlatmak ve iyi bir kampanyayla seni kazanmak
Ama bir bakıma haklılar da. Kredi kartı bilgisi istemeseler, cep telefonu falan istemezler birçok kişi sınırsız olarak o 1 haftalık bedava üyeliği kullanır
Baraj dışında hiçbir dizi yok aynen.Hekimoğlu'da yok değil mi bu hafta?
Netflix'i kredi kartına 1 ay ücretsiz kullanma mantığıyla tam 7-8 ay bedava kullandım farklı kartlarla En sonunda kart kalmayınca aldım meselaYane dediğin gibi ülkemiz genelinde deği dünyada malesef beleşçi yada fake üzerine yaşayan çok birey var.
Bir türlü önüne geçmeleri lazım.
Özünde herşey senin elinde; güveniyorsan kuruma vereceksin bilgilerini.
Digitürk tam 2 yıl boyunca benden izin almak adına milyon kez aradı, artık şu hediye verelim,bu hediye verelim dediler.Genede vermedim izin bakalım birara birşeyde geçirecekler bana o izni ya heyecanla bekliyorum
Netflixde ki güzellik 40 tl ver 4 kişi kullan. Ama dediğini yapan çok var. Aslında ufak hinlikler vardır.Hepsinde bulunur 😉 😉Netflix'i kredi kartına 1 ay ücretsiz kullanma mantığıyla tam 7-8 ay bedava kullandım farklı kartlarla En sonunda kart kalmayınca aldım mesela