Irmak ve Karsu’dan Derya Bedavacı düeti (Sandık Kokusu 34.Bölüm)

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,950
Puanı
1,060
Show TV'nin sevilen dizisi 'Sandık Kokusu'nun geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümüne Derya Bedavacı konuk oldu. Dizinin karakterleri Irmak ve Karsu’nun dertleştiği ve sonrasında şarkıya eşlik ettiği sahne izleyicilerden tam not aldı.

İşte o sahne:

Show TV'nin sevilen dizisi 'Sandık Kokusu'nun geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümüne Derya Bedavacı konuk oldu. Dizinin karakterleri Irmak ve Karsu’nun dertleştiği ve sonrasında şarkıya eşlik ettiği sahne izleyicilerden tam not aldı.

İşte o sahne:

bolumu izlerken bu sekans hosuma gitmisti. dolayisiyla ,baslikta yer alan icerigi paylastigin icin tesekkur ederim kendi adima.

bolumu izlemistim.hatta dizinin basligina bu sahneye dair de yorum yapmistim genel bolumle beraber .
harikaydi ambians -bu sahne baslangic ve sarkiya eslik etmeleri ve solistin asist yapmasi-.

acikcasi bu tur gece cikmalari / kiz kiza, erkek erkege ^dertlesme sohbet vs olayi bu bolumde en begendigim sahneler arasindaydi... umarim gelecek bolumlerde de ara ara bu tur surprizler olur .

• Beğendim
Reactions: Dosi
bolumu izlerken bu sekans hosuma gitmisti. dolayisiyla ,baslikta yer alan icerigi paylastigin icin tesekkur ederim kendi adima.

bolumu izlemistim.hatta dizinin basligina bu sahneye dair de yorum yapmistim genel bolumle beraber .
harikaydi ambians -bu sahne baslangic ve sarkiya eslik etmeleri ve solistin asist yapmasi-.

acikcasi bu tur gece cikmalari / kiz kiza, erkek erkege ^dertlesme sohbet vs olayi bu bolumde en begendigim sahneler arasindaydi... umarim gelecek bolumlerde de ara ara bu tur surprizler olur .
O zaman sen önceden yayınlanan erkeklerin dertleşme sahnesinide sevmişsindir.

diziyi bir ara izlemeyi bırakmıştım ama yine sarmaya başladı. Güzel bölümler izlettiriyorlar

• Beğendim
Reactions: Dante
O zaman sen önceden yayınlanan erkeklerin dertleşme ^sahnesinide ^sevmişsindir.
^.aynen . tiradsal anlatimla hasan baba nin tecrubeleri, sevdaya dair anlatimi vs cok iyi sekanslardi,, ~
keske daha cok yapilsa... :bhr::ok: digerlerinin kendisinden ogrenecegi var.
biri halen emin degil (bora) , digeri de kendine guvenmiyor (kivanc) .

diziyi bir ara izlemeyi ^bırakmıştım ama yine sarmaya başladı. Güzel bölümler izlettiriyorlar
^. oyle mi ? .bu durumu yeni ogrendim. donmene sevindim . :)

ben bu diziye ilk sezon sona erdiginde basladim. ozellikle ugur yucel ve demet akbag oldugundan ve birbirleriyle sahneleri bol oldugunu tahmin ettigimden dolayi .

genclerden ozge nin oyunculugunu cok begenirim, onceki tum islerini izlemis biri olarak, kendisinin dizi de olmasi ekstra oldu benim adima .
diger oyunculara ise ara ara denk gelmistim.

bu dizi de en begendigim ,en keyif aldigim -hic bitmesin dedigim sahneler ,hatta diziyi birakmama nedenim ;

filiz ve hasan baba sahneleri.... filiz ve kardesinin bas basa sahneleri....
mert , irmak, karsu yan yana sahneleri,-hatta kimi zaman kivanc'da guzelce katiliyor bu hos sohbete,muhabbete - ...
(temennim ,bundan sonraki bolumlerde de daha da olsun bu tur sohbeti bol sekanslar) .

<- bu denklemlerdeki diyalogsal sohbetli sahneler cok kaliteli yaziliyor. senariste sapka cikariyorum & bu baglamda kocaman tebrik ediyorum . keza, youtube'da da benzer yorumlar bayagi mevcut.

saygilar .

• Beğendim
Reactions: Dosi