Keith Long
Favori Üye
Zaten normal @Emre OzansoySihirli Annem ile başlıyorlar, yarın kaç reyting alacaklar çok merak ediyorum.
Zaten normal @Emre OzansoySihirli Annem ile başlıyorlar, yarın kaç reyting alacaklar çok merak ediyorum.
Bir yaş işaretine bakacağımTekrar izleyecek misin @pompy Sihirli Annem'i?
Yaş işaretine denk gelmedim ben yada vermediler. Exxen logosu ardından Süreç Film logosu sonra da jenerik verdiler.Bir yaş işaretine bakacağım
Genel izleyici kanal d de neden 7 yaş üzeri @Emre OzansoyYaş işaretine denk gelmedim ben yada vermediler. Exxen logosu ardından Süreç Film logosu sonra da jenerik verdiler.
Ben de çok merak ediyorumSihirli Annem ile başlıyorlar, yarın kaç reyting alacaklar çok merak ediyorum.
Neden kusma emojisi yok forum unİşte Bu Benim Masalım başladı, izleyecek olan varsa.
Telefon emojisi ile kullanabilirsin.Ben de çok merak ediyorum
------
Neden kusma emojisi yok forum un
Ama o emojilerle güzel olmuyorTelefon emojisi ile kullanabilirsin.
Evet. Forum emojileri dışında hepsi çok kötü duruyor, bende sevmiyorum...Ama o emojilerle güzel olmuyor
Benim gibi sevmeyen varmış bunu beğendimEvet. Forum emojileri dışında hepsi çok kötü duruyor, bende sevmiyorum...
Onuda Exxenden izlerimÖğrenci Evi güzel başladı
Çok haklısın.Genel olarak baktımda;Sanırım Acuna nefretini kusmak için yorumlar yapılıyor