'Exxen' Dizilerinin İlk Bölümleri TV8'de Ekrana Geliyor!

Acun beni ikna etti hayatta ön yargılı olmamak lazım bir kez daha görmüş olduk. Özellikle Cemal Can'ın oyunculuğu üst düzeydi oyunculuk eğitimi almadan böylesine zor bir rolün üstünden kalkması takdiri hak ediyor.
Nisa falan da giriyor Exxen işine bugün 9.90 TL'lik üyeliği alıyorum. Duruma göre 19.90'a yükseltirim.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Acun beni ikna etti hayatta ön yargılı olmamak lazım bir kez daha görmüş olduk. Özellikle Cemal Can'ın oyunculuğu üst düzeydi oyunculuk eğitimi almadan böylesine zor bir rolün üstünden kalkması takdiri hak ediyor.
Nisa falan da giriyor Exxen işine bugün 9.90 TL'lik üyeliği alıyorum. Duruma göre 19.90'a yükseltirim.
Ciddi misin bilmiyorum ama Cemal Can, her ne kadar sevmesem de adadan geldiğinden beri çalışıyor sürekli. Hem şarkıcılık için dersler, hem oyunculuk için dersler hem de dizi için dans dersleri aldı.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Gerçekten izlemeden saçma demem hataymış, izledikten sonra emin oldum ki gerçekten saçma.

• Güldürdün
Ciddi misin bilmiyorum ama Cemal Can, her ne kadar sevmesem de adadan geldiğinden beri çalışıyor sürekli. Hem şarkıcılık için dersler, hem oyunculuk için dersler hem de dizi için dans dersleri aldı.
Tabii ki ciddi değilim :A
Bu sadece ders değil yetenek işidir. Ben de 1 sene boyunca hem dizi hem şarkı hem de dans dersi alayım mantığa bak :A Bir insan her şeyi iyi yapamaz. Ya şarkıcı olursun ya da oyuncu. Zaten yeteneklerin de kısıtlıysa hepsine girişirsen böyle vasat bir oyunculuk ortaya çıkar....

• Güldürdün
Ben şahsen beğendim dizileri, yani 19.90'a değer bence içerikler. Şimdi biz izledikten sonra mı yatıyor hesabımıza para yoksa dizi başına mı alıyoruz? İban atmam gerekiyor mu? Sihirli Annem'ie katlandım da, 19.90 hesabıma ne zaman yatacak? 🤔

• Güldürdün
  • Beğendim

Forum İstatistikleri

Konular
176,450
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto