Hazem
Favori Üye
Bir program olarak.Bu diziler 'Dizi Gecesi' adı altında bir program olarak mı sayılacak, yoksa ayrı ayrı mı sayılacak reytinglerde? Bilen birisi yanıtlayabilir mi?![]()
Bir program olarak.Bu diziler 'Dizi Gecesi' adı altında bir program olarak mı sayılacak, yoksa ayrı ayrı mı sayılacak reytinglerde? Bilen birisi yanıtlayabilir mi?![]()
O zaman 6 - 7 reyting gelir gibi, umarım Baraj'a zararı dokunmamıştır.Bir program olarak.
Ben 3 - 4 falan bekliyorum.O zaman 6 - 7 reyting gelir gibi, umarım Baraj'a zararı dokunmamıştır.![]()
Abartmış olabilirim belki, ama ben izlendiğini düşünüyorum. Umarım yanılırım tabi.Ben 3 - 4 falan bekliyorum.
Ciddi misin bilmiyorum ama Cemal Can, her ne kadar sevmesem de adadan geldiğinden beri çalışıyor sürekli. Hem şarkıcılık için dersler, hem oyunculuk için dersler hem de dizi için dans dersleri aldı.Acun beni ikna etti hayatta ön yargılı olmamak lazım bir kez daha görmüş olduk. Özellikle Cemal Can'ın oyunculuğu üst düzeydi oyunculuk eğitimi almadan böylesine zor bir rolün üstünden kalkması takdiri hak ediyor.
Nisa falan da giriyor Exxen işine bugün 9.90 TL'lik üyeliği alıyorum. Duruma göre 19.90'a yükseltirim.
Gerçekten izlemeden saçma demem hataymış, izledikten sonra emin oldum ki gerçekten saçma.Acun beni ikna etti hayatta ön yargılı olmamak lazım bir kez daha görmüş olduk. Özellikle Cemal Can'ın oyunculuğu üst düzeydi oyunculuk eğitimi almadan böylesine zor bir rolün üstünden kalkması takdiri hak ediyor.
Nisa falan da giriyor Exxen işine bugün 9.90 TL'lik üyeliği alıyorum. Duruma göre 19.90'a yükseltirim.
Tabii ki ciddi değilimCiddi misin bilmiyorum ama Cemal Can, her ne kadar sevmesem de adadan geldiğinden beri çalışıyor sürekli. Hem şarkıcılık için dersler, hem oyunculuk için dersler hem de dizi için dans dersleri aldı.
Bir ihtimal bölünebilir programlar.Abartmış olabilirim belki, ama ben izlendiğini düşünüyorum. Umarım yanılırım tabi.![]()
aynen katıulıom olabilirGayet güzel düşünmüş bence, fikir gayet hoş. İlerleyen yıllarda tutan işleri TV8'de izleyebiliriz... Masum'un Kanal D'de, Fİ'nin Show'da yayınlandığı gibi.
ayrı ayrı olurBu diziler 'Dizi Gecesi' adı altında bir program olarak mı sayılacak, yoksa ayrı ayrı mı sayılacak reytinglerde? Bilen birisi yanıtlayabilir mi?![]()
Evet, ayrı ayrı sayılmış ama pek bir zararı dokunmamış.Bir ihtimal bölünebilir programlar.![]()