Bilmem bize acun zamanında rtük baskısı filan gibi bişey çıtlatmiştiAyrıca bunlar fenomen takılacak konu değil benceGörsellik sunmalıydılar bize
Bilmiyorum valla.
Bilmem bize acun zamanında rtük baskısı filan gibi bişey çıtlatmiştiAyrıca bunlar fenomen takılacak konu değil benceGörsellik sunmalıydılar bize
Diyorum ya zamanında öyle denmiştiBilmiyorum valla.Ben görsellik için izlemiyorum.Zaman geçsin diye izliyorum. Dikkat etmem öyle şeylere de.
Aman ne biliyim gerçek isimlerini zaten Orkun da bur değişik bir değişik söylüyor Lemur'a da bir Hakan bir Lemur.ezberleyemiyorum ondanEvet, Gözde.
Aman ne biliyim gerçek isimlerini zaten Orkun da bur değişik bir değişik söylüyor Lemur'a da bir Hakan bir Lemur.ezberleyemiyorum ondan
Aslında epi topu 10 kişi var da ben bunların çogunu bilmiyorum yaDirekt nasıl yarışıyorlar onlara bakıyorum ben.İsimlerini ezberlemeye kalksam, 1 ay sürer.15 bölümlük program için de değmez.
Aslında epi topu 10 kişi var da ben bunların çogunu bilmiyorum ya
Ben Buğra Uras Orkun Furkan(lar)Ağırsağlam'ın tek adını duydum Elanur belki bildiğim başka(ları veya sı)Oğuzhan UğurKaç yıldır sosyal medyayı aktif olarak kullanıyorum ama Orkun dışında tanıdığım isim yok, o da yarışmacı değil.Ya Twitch, ya Instagram fenomenleri. Ama ben hiç birisini bilmiyorum
Edit: Görsellik varmiş ödül olarak. İlk bölümü az önce izledimÇok haklı, çok doğru bir yorum.
Çoooook saçma yaaFinali izleyebilme şansım var ama izlemek de istemıyorum. Gidip kendime favori belirliyorum bide
Fav:Beyaz takımdan Bariş ve Buse
Siyah takımın kızlari güzel sadeceAğır Sağlam kadar itici biri yok
Yarişma dediğin böyle akacak. En fazla 1.5 saat olmalı. Dedikodu filan da olsaydı keşkeTR firmalari şimdiden sponsor olmuşlar bile😱 İlk ödül güzel olsa da çok saçmaydı hele hayran kalmalari
Edit: Görsellik varmiş ödül olarak. İlk bölümü az önce izledim
Lemur aşırı uyuz ediyor beni.
Peki yarışmadaki parkurların Survivor'dan daha kaliteli olması.
Bu sene bu parkurlar kullanılsaydı şu anda kesinlikle şampiyonluk adayları farklı isimler olurdu.Survivor'da ki parkurlardan cidden iyi parkurlar.Keşke Survivor'da da bunlar olsa.
Bu sene bu parkurlar kullanılsaydı şu anda kesinlikle çeyrek finalde farklı isimler olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?