Netflix Exatlon Challenge (Türkiye) - Program Yorumları

Miafitz olur, Buse Plan olur çeşitli güzellikler mevcut gördüğüm kadarıyla. :A Çökülebilir, SMS sistemini Netflix’e de getirmiş mi Acun beyciğim isimli şahıs? :A @MasacRE
Vallahi ben sadece tanıtıma baktım. Tam dalga dümen ortam var, mükemmel. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Miafitz olur, Buse Plan olur çeşitli güzellikler mevcut gördüğüm kadarıyla. :A Çökülebilir, SMS sistemini Netflix’e de getirmiş mi Acun beyciğim isimli şahıs? :A @MasacRE
Olduğu gibi komple Netlix'e yüklenmiş zaten, SMS'lik bir durum yok Şerlok beyciğim :A Yalnız bu sistem bir yarışma için hoşuma gitmedi benim. Yarışma dediğin hafta hafta takip edilir. Hadi o olmadı üçer üçer falan atsalardı bari :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Olduğu gibi komple Netlix'e yüklenmiş zaten, SMS'lik bir durum yok Şerlok beyciğim :A Yalnız bu sistem bir yarışma için hoşuma gitmedi benim. Yarışma dediğin hafta hafta takip edilir. Hadi o olmadı üçer üçer falan atsalardı bari :A

Bunu belli bir düzen ve anlaşma içerisinde izlememiz lazım Utku beyciğim eğer topluca izleyeceksek, birisi alır yürürse (asla yapmam öyle şey) anlamı kalmaz. :A Yarışmaları en azından haftalık yükleyebilir Netflix gerçekten ya, kazanana dair spoiler yesen bitti gitti. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Bunu belli bir düzen ve anlaşma içerisinde izlememiz lazım Utku beyciğim eğer topluca izleyeceksek, birisi alır yürürse (asla yapmam öyle şey) anlamı kalmaz. :A Yarışmaları en azından haftalık yükleyebilir Netflix gerçekten ya, kazanana dair spoiler yesen bitti gitti. :A
Zor o iş ya :A Neyse Acun beyciğimin bir yarışması da eksik kalsın, bunu da izlemeyiverelim boşver :A

• Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD
İlk bölumünü izledim diğerlerini de izledikçe yazarım şu anlık siyah takım favorim parkurlari gayet iyi ama atışlarda tek Yağmur yapıyor şansları beyaz takımın parkuru da atışları da çok iyi değil hatta atışları kötü bir de Oğuzhan Uğur dediklerinde gayet haklı çekemeyince hemen siyah takıma saldırıyorlar...