Eski köye yeni adet getirmeyin. Bu programda desteklenebilecek iki kişi var: Miafitz ve Elanur.
Miafitz yetmezmiş gibi bir de Elanur diyor...
Eski köye yeni adet getirmeyin. Bu programda desteklenebilecek iki kişi var: Miafitz ve Elanur.
Buse Plan dururken siz kimlerden bahsediyorsunuz ya
Vallahi ben sadece tanıtıma baktım. Tam dalga dümen ortam var, mükemmel.Miafitz olur, Buse Plan olur çeşitli güzellikler mevcut gördüğüm kadarıyla. Çökülebilir, SMS sistemini Netflix’e de getirmiş mi Acun beyciğim isimli şahıs? @MasacRE
Olduğu gibi komple Netlix'e yüklenmiş zaten, SMS'lik bir durum yok Şerlok beyciğim Yalnız bu sistem bir yarışma için hoşuma gitmedi benim. Yarışma dediğin hafta hafta takip edilir. Hadi o olmadı üçer üçer falan atsalardı bariMiafitz olur, Buse Plan olur çeşitli güzellikler mevcut gördüğüm kadarıyla. Çökülebilir, SMS sistemini Netflix’e de getirmiş mi Acun beyciğim isimli şahıs? @MasacRE
Bizde iş yok gibi @MasacREEn son bu tutkuyla Aycan ve Nisa'yı desteklemiştik, sonuç ortada. @MasacRE @DarkLegenD
Olduğu gibi komple Netlix'e yüklenmiş zaten, SMS'lik bir durum yok Şerlok beyciğim Yalnız bu sistem bir yarışma için hoşuma gitmedi benim. Yarışma dediğin hafta hafta takip edilir. Hadi o olmadı üçer üçer falan atsalardı bari
En yakışıklı adam kimse o kazanmıştır bu yarışmayı, başka bir şey beklemeyinEn son bu tutkuyla Aycan ve Nisa'yı desteklemiştik, sonuç ortada. @MasacRE @DarkLegenD
Zor o iş ya Neyse Acun beyciğimin bir yarışması da eksik kalsın, bunu da izlemeyiverelim boşverBunu belli bir düzen ve anlaşma içerisinde izlememiz lazım Utku beyciğim eğer topluca izleyeceksek, birisi alır yürürse (asla yapmam öyle şey) anlamı kalmaz. Yarışmaları en azından haftalık yükleyebilir Netflix gerçekten ya, kazanana dair spoiler yesen bitti gitti.
Ben sadece güzellikler için izlerim yarışmanın formatıyla pek ilgileneceğimi sanmıyorumMiafitz olur, Buse Plan olur çeşitli güzellikler mevcut gördüğüm kadarıyla. Çökülebilir, SMS sistemini Netflix’e de getirmiş mi Acun beyciğim isimli şahıs? @MasacRE
Ben oraları atlattım da izlemedim gereksiz diye çok fena olmuş ya
Asıl oralar güzel bence.Ben oraları atlattım da izlemedim gereksiz diye çok fena olmuş ya
Bu sürekli çemkiriyo be