Netflix Exatlon Challenge (Türkiye) - Program Yorumları

Ağırsağlam Furkan da iyi çocuktu :A
Heee 3.bölümde mi ne gördük :F Dilaranın erkek hali işte:A Survivora katılsa var ya Acun hep o yönlerini gösterirdi:X

Sanırım sen panoroma kısımlarini izlemedin. Bu Doğan Kabakla kavga etmiş filan:F Finalde herkes Bariş için el kaldırdı:A Yani Bariş kadar hiç iyi değildi:A

• Güldürdün
Reactions: eskici
Heee 3.bölümde mi ne gördük :F Dilaranın erkek hali işte:A Survivora katılsa var ya Acun hep o yönlerini gösterirdi:X

Sanırım sen panoroma kısımlarini izlemedin. Bu Doğan Kabakla kavga etmiş filan:F Finalde herkes Bariş için el kaldırdı:A Yani Bariş kadar hiç iyi değildi:A
İzledim programın hepsini :A kavga olayını da biliyorum olur öyle şeyler herkes kavga edebilir :A finalde herkes Barış’ın kazanacağını düşündükleri için Barış’a el kaldırdılar, Barış’ın kazanmasını istedikleri için değil :A Oğuzhan soruyu kimin kazanmasını istiyorsunuz diye değil kimin kazanacağını düşünüyorsunuz diye sordu :A en azından siyah takım Furkan’ın kazanmasını istemiştir yani :A evet Barış biraz daha iyiydi tabi :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
İzledim programın hepsini :A kavga olayını da biliyorum olur öyle şeyler herkes kavga edebilir :A finalde herkes Barış’ın kazanacağını düşündükleri için Barış’a el kaldırdılar, Barış’ın kazanmasını istedikleri için değil :A Oğuzhan soruyu kimin kazanmasını istiyorsunuz diye değil kimin kazanacağını düşünüyorsunuz diye sordu :A en azından siyah takım Furkan’ın kazanmasını istemiştir yani :A evet Barış biraz daha iyiydi tabi :A
İsteği oluşturan şeyler de düşünce değil mi zaten:A Furkanda bişey görmüşler ki kimse istemedi:A Senin Dilara bile ilk onla kavga etti:A

• Güldürdün
Reactions: eskici
İzlediğim bölümlerde bazı bayanlar kendini sergilemeyi daha çok tercih ediyor.
Erkeklerden seneye Survivora taşınacak 2-3 kişi olabilir.

cezalar çok iyi ya.... zaten yarışmanın seyrini cezalar yükseltiyor.

• Beğendim
Reactions: Forumdash
Evet. Ama orada daha çok kural var. Bu kadar sert oynatmıyor Acun.
İzlediğim bölümlerde bazı bayanlar kendini sergilemeyi daha çok tercih ediyor.
Erkeklerden seneye Survivora taşınacak 2-3 kişi olabilir.

cezalar çok iyi ya.... zaten yarışmanın seyrini cezalar yükseltiyor.
Zarar verecek bir oyun gibi değil göründü bana kurallarin fazla katı olmasına gerek yok bence de:X Topa sarılma olayı beni benden aldı:F
Orkun’un sunumu hakkında ne düşünüyorsun :A bence Acun’dan daha iyi :A
Ona da laf etmişler:F Bence de kötü değildi. TV'de Alp'in sunduğu bölümler olurdu haftasonu oluyordu galiba(b) O ayarda sunuyordu. Acunun sunumu yarişa otorite katıyor bence:X Alp'in sundugu zamanlar sanki daha gevşek bir oyun oynuyorlar gibiydi:A Exatlonda da öyle Orkun sundugu içinmidir nedir yarişmacılar pek bi gevşekti.

Evet dediğin gibi parkurun üstüne çıkışı filan iyiydi:X Alp de sanki o örümcek ağlı parkur zamanı ağa tırmanmıştı diye(b)