Senin avatarındaki Barış mıAbartan sensin avatar bile yapmişsinKör olmuşsun gözün görmuyooooooooooorrrrrrr
![]()
Senin avatarındaki Barış mıAbartan sensin avatar bile yapmişsinKör olmuşsun gözün görmuyooooooooooorrrrrrr
![]()
Başarisi olan birisini koymamişsin sen onu diyorumSenin avatarındaki Barış mı![]()
Dilara reis herkese ayar vererek güzel bir başarı elde ettiBaşarisi olan birisini koymamişsin sen onu diyorum![]()
Evet, değil gibi miDilara reis herkese ayar vererek güzel bir başarı elde ettiavatarındaki Barış mı diye sormuştum, cevap vermedin
![]()
Tam çıkaramadım o yüzden sordumEvet, değil gibi mi![]()
Vucudunu kullanmak istemedimTam çıkaramadım o yüzden sordum![]()
Ağırsağlam Furkan da iyi çocuktuVucudunu kullanmak istemedimBöylesi daha iyi, yarişmadaki ahlaki duruşu gibi
![]()
Heee 3.bölümde mi ne gördükAğırsağlam Furkan da iyi çocuktu![]()
İzledim programın hepsiniHeee 3.bölümde mi ne gördükDilaranın erkek hali işte
Survivora katılsa var ya Acun hep o yönlerini gösterirdi
Sanırım sen panoroma kısımlarini izlemedin. Bu Doğan Kabakla kavga etmiş filanFinalde herkes Bariş için el kaldırdı
Yani Bariş kadar hiç iyi değildi
![]()
İsteği oluşturan şeyler de düşünce değil mi zatenİzledim programın hepsinikavga olayını da biliyorum olur öyle şeyler herkes kavga edebilir
finalde herkes Barış’ın kazanacağını düşündükleri için Barış’a el kaldırdılar, Barış’ın kazanmasını istedikleri için değil
Oğuzhan soruyu kimin kazanmasını istiyorsunuz diye değil kimin kazanacağını düşünüyorsunuz diye sordu
en azından siyah takım Furkan’ın kazanmasını istemiştir yani
evet Barış biraz daha iyiydi tabi
![]()
Furkan’ın atışları kötü olduğu için kimse onun kazanacağını düşünmedi zaarİsteği oluşturan şeyler de düşünce değil mi zatenFurkanda bişey görmüşler ki kimse istemedi
Senin Dilara bile ilk onla kavga etti
![]()
Herkesle küsecek değildi DilaraFurkan’ın atışları kötü olduğu için kimse onun kazanacağını düşünmedi zaarkavga ettiler ama sonra barıştılar
![]()
Evet. Ama orada daha çok kural var. Bu kadar sert oynatmıyor Acun.Exaball oyunu bu bölümdü galibaSurvivorda yapılıyormuydu bu oyun?
Orkun’un sunumu hakkında ne düşünüyorsunHerkesle küsecek değildi Dilara![]()
Mimikleri komik geliyorOrkun’un sunumu hakkında ne düşünüyorsunbence Acun’dan daha iyi
![]()
Oyun başlamadan önce parkurların üzerine falan çıkıyor ya çok beğeniyorum o hareketleriniMimikleri komik geliyor![]()
![]()
Evet. Ama orada daha çok kural var. Bu kadar sert oynatmıyor Acun.
Zarar verecek bir oyun gibi değil göründü bana kurallarin fazla katı olmasına gerek yok bence deİzlediğim bölümlerde bazı bayanlar kendini sergilemeyi daha çok tercih ediyor.
Erkeklerden seneye Survivora taşınacak 2-3 kişi olabilir.
cezalar çok iyi ya.... zaten yarışmanın seyrini cezalar yükseltiyor.
Ona da laf etmişlerOrkun’un sunumu hakkında ne düşünüyorsunbence Acun’dan daha iyi
![]()