- Reaksiyon puanı
- 19,191
- Puanı
- 1,060
Yarın atarımÖzelden link at.Umarım uyumadan önce gözlerim kör olmaz.
![]()
Yarın atarımÖzelden link at.Umarım uyumadan önce gözlerim kör olmaz.
![]()
Sanane lo hem hesabim gizli bana istek atUlan bir link atacaksın, neyse.![]()
Hadi oradan.Sanane lo hem hesabim gizli bana istek at![]()
25 binler kulubune girdim en son bir kulube 2 yıl once girmistim hadi konumu açHadi oradan.Neyse yarın detaylı bir araştırma ile bulurum seni.
![]()
Konuyu açtım hadi bana iyi uykular.25 binler kulubune girdim en son bir kulube 2 yıl once girmistim hadi konumu aç![]()
Saol DarkcımKonuyu açtım hadi bana iyi uykular.![]()
Caps lock mu açık kaldı yoksa ironi mi yaptın?Saol DarkcımNE iyi cocuk
![]()
hahah sen doktor olda cnm bir doktor buldunmu sizin maaş size fazlasıyla yeter ayoll çocuklarda o dalda devam ederse tam bayrak yarışı olur senin babanda doktor@Çiğdem- e zengin olduğu için ettim sana da İsveçmidir İsviçremidir nedir oralarda yaşamak için ediyorum![]()
Bekliyoruz
Haklısın gardaş ne desem bilemedim
Vuhu ne tarz sürprizler@Dosi @Çiğdem- gibi kandırıyor Çiğdem de küçük sanıyolar beni diyor
Ama ilerde doktora ihtiyacın olcak.Doktor olcam lo her türlü hastalıkta yanında olurum adımı verirsinBence evlenmeliyiz 5 yıl sonra
Bari yediği lahmacunun içine yüzük koy odun![]()
Sence ;Caps lock mu açık kaldı yoksa ironi mi yaptın?![]()
Hastane acarım sen ve @destere ui incelerizhahah sen doktor olda cnm bir doktor buldunmu sizin maaş size fazlasıyla yeter ayoll çocuklarda o dalda devam ederse tam bayrak yarışı olur senin babanda doktor![]()
Aynen lahmacuna yüzük koymak gibiSürpizleride o düşünecek artık
İroni.
Heaabim gizli lo hem üşendim bi yandan yaziyorum bi yandan ehliyet kursundaki adami dinliyorumİroni.Link at hadi.
![]()
Reyting oyunu Emree-29'dan sorulurBekliyoruz
Haklısın gardaş ne desem bilemedim
Vuhu ne tarz sürprizler@Dosi @Çiğdem- gibi kandırıyor Çiğdem de küçük sanıyolar beni diyor
Ama ilerde doktora ihtiyacın olcak.Doktor olcam lo her türlü hastalıkta yanında olurum adımı verirsinBence evlenmeliyiz 5 yıl sonra
Bari yediği lahmacunun içine yüzük koy odun![]()
Soyadını söyle.Heaabim gizli lo hem üşendim bi yandan yaziyorum bi yandan ehliyet kursundaki adami dinliyorum![]()
Ne kadar tipsiz olduğunu merak ediyorum.Bence odun olur
Neden![]()
O zaman sana ozelden instagram adimi soyleyimNe kadar tipsiz olduğunu merak ediyorum.![]()