- Reaksiyon puanı
- 18,891
- Puanı
- 1,060
Yarın atarımÖzelden link at. Umarım uyumadan önce gözlerim kör olmaz.
Yarın atarımÖzelden link at. Umarım uyumadan önce gözlerim kör olmaz.
Sanane lo hem hesabim gizli bana istek atUlan bir link atacaksın, neyse.
Hadi oradan. Neyse yarın detaylı bir araştırma ile bulurum seni.Sanane lo hem hesabim gizli bana istek at
25 binler kulubune girdim en son bir kulube 2 yıl once girmistim hadi konumu açHadi oradan. Neyse yarın detaylı bir araştırma ile bulurum seni.
Konuyu açtım hadi bana iyi uykular.25 binler kulubune girdim en son bir kulube 2 yıl once girmistim hadi konumu aç
Saol Darkcım NE iyi cocukKonuyu açtım hadi bana iyi uykular.
Caps lock mu açık kaldı yoksa ironi mi yaptın?Saol Darkcım NE iyi cocuk
hahah sen doktor olda cnm bir doktor buldunmu sizin maaş size fazlasıyla yeter ayoll çocuklarda o dalda devam ederse tam bayrak yarışı olur senin babanda doktor@Çiğdem- e zengin olduğu için ettim sana da İsveçmidir İsviçremidir nedir oralarda yaşamak için ediyorum
Bekliyoruz
Haklısın gardaş ne desem bilemedim
Vuhu ne tarz sürprizler @Dosi @Çiğdem- gibi kandırıyor Çiğdem de küçük sanıyolar beni diyor
Ama ilerde doktora ihtiyacın olcak.Doktor olcam lo her türlü hastalıkta yanında olurum adımı verirsin Bence evlenmeliyiz 5 yıl sonra
Bari yediği lahmacunun içine yüzük koy odun
Sence ;Caps lock mu açık kaldı yoksa ironi mi yaptın?
Hastane acarım sen ve @destere ui incelerizhahah sen doktor olda cnm bir doktor buldunmu sizin maaş size fazlasıyla yeter ayoll çocuklarda o dalda devam ederse tam bayrak yarışı olur senin babanda doktor
Aynen lahmacuna yüzük koymak gibiSürpizleride o düşünecek artık
İroni. Link at hadi.
Heaabim gizli lo hem üşendim bi yandan yaziyorum bi yandan ehliyet kursundaki adami dinliyorumİroni. Link at hadi.
Reyting oyunu Emree-29'dan sorulurBekliyoruz
Haklısın gardaş ne desem bilemedim
Vuhu ne tarz sürprizler @Dosi @Çiğdem- gibi kandırıyor Çiğdem de küçük sanıyolar beni diyor
Ama ilerde doktora ihtiyacın olcak.Doktor olcam lo her türlü hastalıkta yanında olurum adımı verirsin Bence evlenmeliyiz 5 yıl sonra
Bari yediği lahmacunun içine yüzük koy odun
Soyadını söyle.Heaabim gizli lo hem üşendim bi yandan yaziyorum bi yandan ehliyet kursundaki adami dinliyorum
Ne kadar tipsiz olduğunu merak ediyorum.Bence odun olur
Neden
O zaman sana ozelden instagram adimi soyleyimNe kadar tipsiz olduğunu merak ediyorum.