- Reaksiyon puanı
- 115,800
- Puanı
- 1,060
Ama sen geçen Çiğdeme teklif ettin ilk. Ben ikinci terciğ olamam. Kaybettin hakkınıBen de hastalıklıyım ne güzel işte gül gibi geçiniriz çocuğumuzu da doktor yaparız
Ama sen geçen Çiğdeme teklif ettin ilk. Ben ikinci terciğ olamam. Kaybettin hakkınıBen de hastalıklıyım ne güzel işte gül gibi geçiniriz çocuğumuzu da doktor yaparız
@Çiğdem- e zengin olduğu için ettim sana da İsveçmidir İsviçremidir nedir oralarda yaşamak için ediyorumAma sen geçen Çiğdeme teklif ettin ilk. Ben ikonci terciğ olamam. Kaybettin hakkını
Ben ondan zenginim o baba parasiyla almis ev ben ise kendi paramla aldim halada calisiyorum@Çiğdem- e zengin olduğu için ettim sana da İsveçmidir İsviçremidir nedir oralarda yaşamak için ediyorum
Ne parasıyla aldığın önemli değil ama daha zengin olmanı beğendim Aramızda 8 yaş var nasıl olur sence Bu arada nerde yaşıyodun ve orda vatandaşlığın var mıBen ondan zenginim o baba parasiyla almis ev ben ise kendi paramla aldim halada calisiyorum
Haha senin yaş kaç ve beni kaç yasinda saniyorsun ?Ne parasıyla aldığın önemli değil ama daha zengin olmanı beğendim Aramızda 8 yaş var nasıl olur sence Bu arada nerde yaşıyodun ve orda vatandaşlığın var mı
Hocam daha liseyi yeni bitirdim acelen ne?Ne parasıyla aldığın önemli değil ama daha zengin olmanı beğendim Aramızda 8 yaş var nasıl olur sence Bu arada nerde yaşıyodun ve orda vatandaşlığın var mı
@Danger UA! @Titanium sizde durum ne
Sen 27 değilmiydin Ben 19um Oha hemen evlenmeliyiz diplomam orda geçerli olcak güzel güzel geçinirizHaha senin yaş kaç ve beni kaç yasinda saniyorsun ?
Ben hem türk hem isveç vatandasiyim. Babam türk annem isveçli ama Angaralı tarafim daha ağir basiyor
Şimdiden ipleri sıkı tutman lazımHocam daha liseyi yeni bitirdim acelen ne?
Bu yaşlarda fazla sıkmak iyi değil.Sen 27 değilmiydin Ben 19um Oha hemen evlenmeliyiz diplomam orda geçerli olcak güzel güzel geçiniriz
Şimdiden ipleri sıkı tutman lazım
Olsun evlenmek hep iyidir Eee sevgilin var mıBu yaşlarda fazla sıkmak iyi değil.
Şu an yok. Pek olmasını da istemiyorum. Bayanlarla paylaşacak bir şey bulamıyorum. Sadece cinsel olarak arzuluyorum.Olsun evlenmek hep iyidir Eee sevgilin var mı
Buradada okula gitmen gerekecek. Dili öğrenecen tek ve türkçe bilmenin avantajını sağlarsin özel klinikler var yabanci dil bilmek avantajSen 27 değilmiydin Ben 19um Oha hemen evlenmeliyiz diplomam orda geçerli olcak güzel güzel geçiniriz
Şimdiden ipleri sıkı tutman lazım
Bir tek dil öğrenmem gerekcek lo diplomam mavi benim istersem gidip Abdde çalışırım farkı KıbrısBuradada okula gitmen gerekecek. Dili öğrenecen tek ve türkçe bilmenin avantajını sağlarsin özel klinikler var yabanci dil bilmek avantaj
Benim puanlarim tıpa yetiyor ama hastanelerden bunaldigim için terciğimi başka şeylerde kullandim. Bizim lise puanlarimiz yüksekse üniversite sinavlarina gerek kalmiyor ee bide 2 üni okumusum puanlarim daha fazla artik. Illerde bir meslek daha okuyabilirim sıkılırsam mesleğimden
Bak yine paylaşcak şey bulmuşsun İnşallah bir kızla bağlarız seniŞu an yok. Pek olmasını da istemiyorum. Bayanlarla paylaşacak bir şey bulamıyorum. Sadece cinsel olarak arzuluyorum.
Sen beni gecen @Bully e önermemismiydin? Bak yine kaybettin sansini. Ikinci terciğ gibi baskasina önermende eksi puan olduBir tek dil öğrenmem gerekcek lo diplomam mavi benim istersem gidip Abdde çalışırım farkı Kıbrıs
Aman lo ne güzel elit çevre edinirdik .ss
Bak yine paylaşcak şey bulmuşsun İnşallah bir kızla bağlarız seni
Bu işler nasip kısmet, akışına bıraktım.Bir tek dil öğrenmem gerekcek lo diplomam mavi benim istersem gidip Abdde çalışırım farkı Kıbrıs
Aman lo ne güzel elit çevre edinirdik .ss
Bak yine paylaşcak şey bulmuşsun İnşallah bir kızla bağlarız seni
Başka zengin nerde bulayım lo Geleceğe yatırım amaçlı teklif etmiştim O zaman da @Bully i düşünmüştüm seni alan yaşadıSen beni gecen @Bully e önermemismiydin? Bak yine kaybettin sansini. Ikinci terciğ gibi baskasina önermende eksi puan oldu
Bakalim sirada teklif edeceğin kisi kim
Akışına bırakırken kızları da incele arada lo 1-2 tanesi sana bakar ve sevgili olursunuzBu işler nasip kısmet, akışına bıraktım.
Hadi iyi uykular çok oyalanma sende. Uyu ve büyüBaşka zengin nerde bulayım lo Geleceğe yatırım amaçlı teklif etmiştim O zaman da @Bully i düşünmüştüm seni alan yaşadı
Akışına bırakırken kızları da incele arada lo 1-2 tanesi sana bakar ve sevgili olursunuz
Yaşlandım zaten lo ne ara üniversite 2ye geçtim benHadi iyi uykular çok oyalanma sende. Uyu ve büyü
Eski aşkları yesinler ayyy. Iphone yere düşer, kavga ederiz ve en büyük aşklar kaygayla başlar klişesinden yürürüm.Aman ne kadan banel bir tanışma Artık kitap taşımıyo ki kızlar herkeste iphone var o eski aşklar yok şimdi Ne var aşk konusu burası
Sonra donunu söke söke alır o telefonun parasını Eğer zengin olsaydık tabisi öyle tanışma iyi olurdu kıza o kavganın üstüne yeni telefon alırdık masasına bırakırdık falanEski aşkları yesinler ayyy. Iphone yere düşer, kavga ederiz ve en büyük aşklar kaygayla başlar klişesinden yürürüm.
Telefon düşüp sözlü kavga başladı mı tamamdır bu iş. Ha tabi senin gibi çirkin biri bu olayda bile kızı tavlayamaz o ayrı konu.Sonra donunu söke söke alır o telefonun parasını Eğer zengin olsaydık tabisi öyle tanışma iyi olurdu kıza o kavganın üstüne yeni telefon alırdık masasına bırakırdık falan
@tolgab sendeki durum ne