Evlenemiyoruz Ey Forum!

Ben de hastalıklıyım ne güzel işte gül gibi geçiniriz çocuğumuzu da doktor yaparız :F
Ama sen geçen Çiğdeme teklif ettin ilk. Ben ikinci terciğ olamam. Kaybettin hakkını :F

@Çiğdem- e zengin olduğu için ettim sana da İsveçmidir İsviçremidir nedir oralarda yaşamak için ediyorum :F
Ben ondan zenginim :A o baba parasiyla almis ev ben ise kendi paramla aldim halada calisiyorum :A

Ve İsveç :A ama işte Isveç yada param icin yaklastiklari için bekar takilmayi terciğ ediyorum :A

Ben ondan zenginim :A o baba parasiyla almis ev ben ise kendi paramla aldim halada calisiyorum :A
Ne parasıyla aldığın önemli değil ama daha zengin olmanı beğendim :A Aramızda 8 yaş var nasıl olur sence :A Bu arada nerde yaşıyodun ve orda vatandaşlığın var mı :A

@Danger UA! @Titanium sizde durum ne :)

Ne parasıyla aldığın önemli değil ama daha zengin olmanı beğendim :A Aramızda 8 yaş var nasıl olur sence :A Bu arada nerde yaşıyodun ve orda vatandaşlığın var mı :A
Haha senin yaş kaç ve beni kaç yasinda saniyorsun ? :A
Ben hem türk hem isveç vatandasiyim. Babam türk annem isveçli :) ama Angaralı tarafim daha ağir basiyor :A

Sen 27 değilmiydin :F Ben 19um :A Oha hemen evlenmeliyiz diplomam orda geçerli olcak güzel güzel geçiniriz :F

Şimdiden ipleri sıkı tutman lazım :A
Buradada okula gitmen gerekecek. Dili öğrenecen tek ve türkçe bilmenin avantajını sağlarsin :D özel klinikler var yabanci dil bilmek avantaj :D
Benim puanlarim tıpa yetiyor ama hastanelerden bunaldigim için terciğimi başka şeylerde kullandim. Bizim lise puanlarimiz yüksekse üniversite sinavlarina gerek kalmiyor ee bide 2 üni okumusum puanlarim daha fazla artik. Illerde bir meslek daha okuyabilirim sıkılırsam mesleğimden :A

Buradada okula gitmen gerekecek. Dili öğrenecen tek ve türkçe bilmenin avantajını sağlarsin :D özel klinikler var yabanci dil bilmek avantaj :D
Benim puanlarim tıpa yetiyor ama hastanelerden bunaldigim için terciğimi başka şeylerde kullandim. Bizim lise puanlarimiz yüksekse üniversite sinavlarina gerek kalmiyor ee bide 2 üni okumusum puanlarim daha fazla artik. Illerde bir meslek daha okuyabilirim sıkılırsam mesleğimden :A
Bir tek dil öğrenmem gerekcek lo diplomam mavi benim istersem gidip Abdde çalışırım farkı Kıbrıs :A
Aman lo ne güzel elit çevre edinirdik .ss
Şu an yok. Pek olmasını da istemiyorum. Bayanlarla paylaşacak bir şey bulamıyorum. Sadece cinsel olarak arzuluyorum.
Bak yine paylaşcak şey bulmuşsun :A İnşallah bir kızla bağlarız seni :A

Bir tek dil öğrenmem gerekcek lo diplomam mavi benim istersem gidip Abdde çalışırım farkı Kıbrıs :A

Sen beni gecen @Bully e önermemismiydin? Bak yine kaybettin sansini. Ikinci terciğ gibi baskasina önermende eksi puan oldu :A
Bakalim sirada teklif edeceğin kisi kim :)

Bu işler nasip kısmet, akışına bıraktım. :D

Sen beni gecen @Bully e önermemismiydin? Bak yine kaybettin sansini. Ikinci terciğ gibi baskasina önermende eksi puan oldu :A
Bakalim sirada teklif edeceğin kisi kim :)
Başka zengin nerde bulayım lo :F Geleceğe yatırım amaçlı teklif etmiştim :) O zaman da @Bully i düşünmüştüm seni alan yaşadı :A

Bu işler nasip kısmet, akışına bıraktım. :D
Akışına bırakırken kızları da incele arada lo 1-2 tanesi sana bakar ve sevgili olursunuz :A

Başka zengin nerde bulayım lo :F Geleceğe yatırım amaçlı teklif etmiştim :) O zaman da @Bully i düşünmüştüm seni alan yaşadı :A

Akışına bırakırken kızları da incele arada lo 1-2 tanesi sana bakar ve sevgili olursunuz :A
Hadi iyi uykular :) çok oyalanma sende. Uyu ve büyü :F

Aman ne kadan banel bir tanışma :A Artık kitap taşımıyo ki kızlar herkeste iphone var o eski aşklar yok şimdi :A Ne var aşk konusu burası :F
Eski aşkları yesinler ayyy. :A Iphone yere düşer, kavga ederiz ve en büyük aşklar kaygayla başlar klişesinden yürürüm. :A

Eski aşkları yesinler ayyy. :A Iphone yere düşer, kavga ederiz ve en büyük aşklar kaygayla başlar klişesinden yürürüm. :A
Sonra donunu söke söke alır o telefonun parasını :F Eğer zengin olsaydık tabisi öyle tanışma iyi olurdu kıza o kavganın üstüne yeni telefon alırdık masasına bırakırdık falan :A

@tolgab sendeki durum ne :)

Sonra donunu söke söke alır o telefonun parasını :F Eğer zengin olsaydık tabisi öyle tanışma iyi olurdu kıza o kavganın üstüne yeni telefon alırdık masasına bırakırdık falan :A

@tolgab sendeki durum ne :)
Telefon düşüp sözlü kavga başladı mı tamamdır bu iş. :A Ha tabi senin gibi çirkin biri bu olayda bile kızı tavlayamaz o ayrı konu. :A