- Reaksiyon puanı
- 115,822
- Puanı
- 1,060
Haha çaresizlik böyle birşey demekBen sade bir teklif istiyorum o zaman
Aklında bulunsun mesela iskenderimin içinden yüzük çıkabilir @DarkLeqenD
Haha çaresizlik böyle birşey demekBen sade bir teklif istiyorum o zaman
Aklında bulunsun mesela iskenderimin içinden yüzük çıkabilir @DarkLeqenD
Ne var lo sana bakabilirim ilerde hem belki estetik dokturu olurum sana hep estetik yaparimHaha çaresizlik böyle birşey demek
Neden ki herkesin teklifleri beni ilgilendirir Sen nasil teklif ederdinSanane ulan sanane?
Dümdüz teklif ederdim. Ayrıca neyi teklif ediyorum ulan ben?Ne var lo sana bakabilirim ilerde hem belki estetik dokturu olurum sana hep estetik yaparim
Neden ki herkesin teklifleri beni ilgilendirir Sen nasil teklif ederdin
EvlenmeyiDümdüz teklif ederdim. Ayrıca neyi teklif ediyorum ulan ben?
Evlenmeye açızbu konu da haftaya damgasını vurdu
Ben evleneceğim kişiye bakarim ev araba ve para mevcut bende 😎Ne var lo sana bakabilirim ilerde hem belki estetik dokturu olurum sana hep estetik yaparim
Kaknem .ss Ben sana villalar alirdimBen evleneceğim kişiye bakarim ev araba ve para mevcut bende 😎
Estetikle işim olmaz benim. 14 yasindaki öğrencilerim beni 18 diye tahmin ediyorlar senelerdir değismeyen bir simam var. Tramvaylarda bilet kontrolu yapilinca yaşın kücük kimlik ve biletini göstermene gerek yok diyorlar
Ha tamam düz teklif ederdim.Evlenmeyi
Evlenmeye açız
Villa sevmiyorum. Hirsizlik vakalari olur. Daire daha iyi orta kat falanKaknem .ss Ben sana villalar alirdim
Ben evleneceğim kişiye bakarim ev araba ve para mevcut bende 😎
Estetikle işim olmaz benim. 14 yasindaki öğrencilerim beni 18 diye tahmin ediyorlar senelerdir değismeyen bir simam var. Tramvaylarda bilet kontrolu yapilinca yaşın kücük kimlik ve biletini göstermene gerek yok diyorlar
emree-29'la Yakında Fav10'nda !Evet Codmin bizi eversene CODMİN BİZİ EVER CODMİN BİZİ EVER
O ne lo @DarkLeqenD @vadikızı @Çiğdem- kızalım şu çocuğa 😱
Dizi yapcağına evlilik programı yap
Bekliyoruzemree-29'la Yakında Fav10'nda !
Haklısın gardaş ne desem bilemedimbenim ve benim gibi insanların evlenmeleri çok daha zor :'(
Vuhu ne tarz sürprizler @Dosi @Çiğdem- gibi kandırıyor Çiğdem de küçük sanıyolar beni diyorRomantik bir şekilde isterdimm ben birde süprizller yapmasını isterdim
18 mi sanıyorlar seni ay ne güzell bende diycem unutuyorum bir resmini görmüştüm ya senin arkadaşlarınla bende aynısını düşündüm biliyormusun yaşını göstermediğini yani
Ama ilerde doktora ihtiyacın olcak.Doktor olcam lo her türlü hastalıkta yanında olurum adımı verirsin Bence evlenmeliyiz 5 yıl sonraVilla sevmiyorum. Hirsizlik vakalari olur. Daire daha iyi orta kat falan
Yatirimimi arsadan yana kullanacagim. Iyi bir yerde alacak birikimim var ve en az 3 daire veriyorlar cift bina yapilirsa 6 dairede olabilir 3 olursa birinde oturup diger 2 sini kiraya veririm eee arada ek olarakta calistimmi fistik gibi yasanti
Bari yediği lahmacunun içine yüzük koy odunHa tamam düz teklif ederdim.
Sevdiğime, çiğ köfte yediririm ben.Bekliyoruz
Haklısın gardaş ne desem bilemedim
Vuhu ne tarz sürprizler @Dosi @Çiğdem- gibi kandırıyor Çiğdem de küçük sanıyolar beni diyor
Ama ilerde doktora ihtiyacın olcak.Doktor olcam lo her türlü hastalıkta yanında olurum adımı verirsin Bence evlenmeliyiz 5 yıl sonra
Bari yediği lahmacunun içine yüzük koy odun
Çiğ köftesine yüzük koy o zaman yerken boğulsun Lahmacunda gözükür en azından yüzük Neyse ben hoşlandığım kızla üniversite kayıtlarında tanıştımSevdiğime, çiğ köfte yediririm ben.
Haha ben zaten 5 yil sonrada evli olmam. Yalniz ben zaten hastaliklarla boğuşan biriyim bence sen git sağlam birilerini bulmaya çalışBekliyoruz
Haklısın gardaş ne desem bilemedim
Vuhu ne tarz sürprizler @Dosi @Çiğdem- gibi kandırıyor Çiğdem de küçük sanıyolar beni diyor
Ama ilerde doktora ihtiyacın olcak.Doktor olcam lo her türlü hastalıkta yanında olurum adımı verirsin Bence evlenmeliyiz 5 yıl sonra
Bari yediği lahmacunun içine yüzük koy odun
Ben de hastalıklıyım ne güzel işte gül gibi geçiniriz çocuğumuzu da doktor yaparızHaha ben zaten 5 yil sonrada evli olmam. Yalniz ben zaten hastaliklarla boğuşan biriyim bence sen git sağlam birilerini bulmaya çalış
Yeni konu açıp durma ulan. Konuşacaksan özele gel. Ben şey planlıyorum, çarpışıp kitapları düşürme tekniğini yapacağım.Çiğ köftesine yüzük koy o zaman yerken boğulsun Lahmacunda gözükür en azından yüzük Neyse ben hoşlandığım kızla üniversite kayıtlarında tanıştım
Aman ne kadan banel bir tanışma Artık kitap taşımıyo ki kızlar herkeste iphone var o eski aşklar yok şimdi Ne var aşk konusu burasıYeni konu açıp durma ulan. Konuşacaksan özele gel. Ben şey planlıyorum, çarpışıp kitapları düşürme tekniğini yapacağım.