Evlenemiyoruz Ey Forum!

Ne var lo sana bakabilirim ilerde hem belki estetik dokturu olurum sana hep estetik yaparim :A
Ben evleneceğim kişiye bakarim :A ev araba ve para mevcut bende 😎
Estetikle işim olmaz benim. 14 yasindaki öğrencilerim beni 18 diye tahmin ediyorlar :A senelerdir değismeyen bir simam var. Tramvaylarda bilet kontrolu yapilinca yaşın kücük kimlik ve biletini göstermene gerek yok diyorlar :D

Estetikle işim olmaz benim. 14 yasindaki öğrencilerim beni 18 diye tahmin ediyorlar :A senelerdir değismeyen bir simam var. Tramvaylarda bilet kontrolu yapilinca yaşın kücük kimlik ve biletini göstermene gerek yok diyorlar :D
Kaknem .ss Ben sana villalar alirdim :A

Kaknem .ss Ben sana villalar alirdim :A
Villa sevmiyorum. Hirsizlik vakalari olur. Daire daha iyi orta kat falan :A
Yatirimimi arsadan yana kullanacagim. Iyi bir yerde alacak birikimim var ve en az 3 daire veriyorlar :A cift bina yapilirsa 6 dairede olabilir :F 3 olursa birinde oturup diger 2 sini kiraya veririm eee arada ek olarakta calistimmi fistik gibi yasanti :Z

Fav10da evlilik teklifleri hep olmalı :A

@Çiğdem- nasıl bir evlilik teklifi isterdin :)
@vadikızı sen peki nasıl bi teklif isterdin :)
Peki ya @Dosi sen :A

Romantik bir şekilde isterdimm ben birde süprizller yapmasını isterdim:D

:D18 mi sanıyorlar seni ay ne güzell bende diycem unutuyorum bir resmini görmüştüm ya senin arkadaşlarınla bende aynısını düşündüm biliyormusun yaşını göstermediğini yani:D

Son düzenleme:
emree-29'la Yakında Fav10'nda ! :D
Bekliyoruz :F
benim ve benim gibi insanların evlenmeleri çok daha zor :'(
Haklısın gardaş ne desem bilemedim :)
Romantik bir şekilde isterdimm ben birde süprizller yapmasını isterdim:D

:D18 mi sanıyorlar seni ay ne güzell bende diycem unutuyorum bir resmini görmüştüm ya senin arkadaşlarınla bende aynısını düşündüm biliyormusun yaşını göstermediğini yani:D
Vuhu ne tarz sürprizler :A @Dosi @Çiğdem- gibi kandırıyor Çiğdem de küçük sanıyolar beni diyor :A
Villa sevmiyorum. Hirsizlik vakalari olur. Daire daha iyi orta kat falan :A
Yatirimimi arsadan yana kullanacagim. Iyi bir yerde alacak birikimim var ve en az 3 daire veriyorlar :A cift bina yapilirsa 6 dairede olabilir :F 3 olursa birinde oturup diger 2 sini kiraya veririm eee arada ek olarakta calistimmi fistik gibi yasanti :Z
Ama ilerde doktora ihtiyacın olcak.Doktor olcam lo her türlü hastalıkta yanında olurum adımı verirsin :A Bence evlenmeliyiz 5 yıl sonra :F
Ha tamam düz teklif ederdim. :A
Bari yediği lahmacunun içine yüzük koy odun :A

Vuhu ne tarz sürprizler :A @Dosi @Çiğdem- gibi kandırıyor Çiğdem de küçük sanıyolar beni diyor :A

Ama ilerde doktora ihtiyacın olcak.Doktor olcam lo her türlü hastalıkta yanında olurum adımı verirsin :A Bence evlenmeliyiz 5 yıl sonra :F

Sevdiğime, çiğ köfte yediririm ben. :A

Haha ben zaten 5 yil sonrada evli olmam. Yalniz ben zaten hastaliklarla boğuşan biriyim bence sen git sağlam birilerini bulmaya çalış :A

Haha ben zaten 5 yil sonrada evli olmam. Yalniz ben zaten hastaliklarla boğuşan biriyim bence sen git sağlam birilerini bulmaya çalış :A
Ben de hastalıklıyım ne güzel işte gül gibi geçiniriz çocuğumuzu da doktor yaparız :F

Çiğ köftesine yüzük koy o zaman yerken boğulsun :A Lahmacunda gözükür en azından yüzük :A Neyse ben hoşlandığım kızla üniversite kayıtlarında tanıştım:)
Yeni konu açıp durma ulan. :A Konuşacaksan özele gel. :A Ben şey planlıyorum, çarpışıp kitapları düşürme tekniğini yapacağım. :A

Yeni konu açıp durma ulan. :A Konuşacaksan özele gel. :A Ben şey planlıyorum, çarpışıp kitapları düşürme tekniğini yapacağım. :A
Aman ne kadan banel bir tanışma :A Artık kitap taşımıyo ki kızlar herkeste iphone var o eski aşklar yok şimdi :A Ne var aşk konusu burası :F