Evlenemiyoruz Ey Forum!

Forumda sevdiğim 30 üye bile yok :F
Hayır lo ezel mi çekiyoruz burda sana onun gözlüksüz kankasini vereyim gözlüge alıştırırız :F
Ulan 2 saattir '' :bhr: '' bunu koyuyorum hiç mi etki etmedi sana? :A

uuuuuu gözlüksüzü gözlüklüye çevirme, en sevdiğimden. :A

Ulan 2 saattir '' :bhr: '' bunu koyuyorum hiç mi etki etmedi sana? :A

uuuuuu gözlüksüzü gözlüklüye çevirme, en sevdiğimden. :A
Hayır ya gidip kızı inceleyip duruyorum acaba birileri sarkıyor mu diye ama sarkmıyolar Allahtan.(Insallah yazin kötü seyler yapmaz :bhr: )

Neyse kısa bir yorum yapayım. Evlilik teklifini illa karşı taraftan beklemeye gerek yok. Sürprizler yapmayi seven biriyim ve öyle bir ihtimal olunursa belki teklifi ben yaparım :A
Insan niye evlenir? Yuva kurup coluk cocuga karismak içinmi? Böyle bir dünyaya cocuk getirecegime gidip aile sevkatine ihtiyaci olan cocuklari evlatlik edinirim yada bakimini üstlenirim daha iyi (yaptığım bir şey zaten ve doğuran değilde büyüten annedir kavramini destekleyen biriyim) :)
Zaman neyi gösterir bilmem ama evlilik kavrami şu aşamada bana uzak bir şey :)

Ben yalan söylemeyi sevmem. :A Böyle kumpaslarla kızı elinden kaçırırsın sen. :A

Beni ona anlat yeter. :A :Z :A :Z
Kız elimde değil ki kaçırayım :A Daha tipini bilmiyorum kıza nasil seni anlatayım :F
Neyse kısa bir yorum yapayım. Evlilik teklifini illa karşı taraftan beklemeye gerek yok. Sürprizler yapmayi seven biriyim ve öyle bir ihtimal olunursa belki teklifi ben yaparım :A
Insan niye evlenir? Yuva kurup coluk cocuga karismak içinmi? Böyle bir dünyaya cocuk getirecegime gidip aile sevkatine ihtiyaci olan cocuklari evlatlik edinirim yada bakimini üstlenirim daha iyi (yaptığım bir şey zaten ve doğuran değilde büyüten annedir kavramini destekleyen biriyim) :)
Zaman neyi gösterir bilmem ama evlilik kavrami şu aşamada bana uzak bir şey :)
@Tolstoyevski edasıyla yazdın yine :A Etrafta küçük Dosiler olsa fena mı olurdu ":A

@Dosi sen nasil teklif istersin :)
Ben teklif ederim dedimya :A
Bir ilişkiye baslarsam zaten evlilik düşünerek baslar ve zaten ergen yasta olmadigim icin muhabetler evlilik uzerinde olur genelde. Geleceğimizi konusmakla geçer ve oyuzdende beklentim olmaz özel bir teklif beklmem. Bana değerli olduğumu hissettirsin huzur versin yeterli :)

Ben teklif ederim dedimya :A
Bir ilişkiye baslarsam zaten evlilik düşünerek baslar ve zaten ergen yasta olmadigim icin muhabetler evlilik uzerinde olur genelde. Geleceğimizi konusmakla geçer ve oyuzdende beklentim olmaz özel bir teklif beklmem. Bana değerli olduğumu hissettirsin huzur versin yeterli :)
Ben sade bir teklif istiyorum o zaman :F
Aklında bulunsun mesela iskenderimin içinden yüzük çıkabilir :A @DarkLeqenD

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd