- Reaksiyon puanı
- 18,891
- Puanı
- 1,060
@DarkLeqenD her ergenusun kendine özel bir instagramı vardır ve fotoları da vardır 😱 AçıklarmısınBilmem cevap versin kendileri ikimizi takip ediyor burda
@DarkLeqenD her ergenusun kendine özel bir instagramı vardır ve fotoları da vardır 😱 AçıklarmısınBilmem cevap versin kendileri ikimizi takip ediyor burda
@DarkLeqenD her ergenusun kendine özel bir instagramı vardır ve fotoları da vardır 😱 Açıklarmısın
😱 aaa bana attığı orjinal değilmiydi yaaa evet bir tane bile paylaşımı yoktu valla
Fotoğraf çekinmeyi sevmeyen bir insanım.Orjinal olsaydi 1-2 resim olurdu galiba 😱
Ben ergen değilim.@DarkLeqenD her ergenusun kendine özel bir instagramı vardır ve fotoları da vardır 😱 Açıklarmısın
Fotoğraf çekinmeyi sevmeyen bir insanım.
Ben ergen değilim.
Fotoğraf çekinmeyi sevmeyen bir insan çekinmediği fotoğrafı başka bir insana nasıl gösterebilir?sevmemeni anlıyoruzda göstermemek ne oluyor peki
Fotoğraf çekinmeyi sevmeyen bir insan çekinmediği fotoğrafı başka bir insana nasıl gösterebilir?
sacmalama lo gerçek hesabim olmasa 20 kusur fotograf neden olsunşu ana kadar hiç resim çekilmedin yan ilginç Desene hiç göremicem seni
Çekin işte telefondanFotoğraf çekinmeyi sevmeyen bir insan çekinmediği fotoğrafı başka bir insana nasıl gösterebilir?
sacmalama lo gerçek hesabim olmasa 20 kusur fotograf neden olsun
Çekin işte telefondan
Canın beni gormek istiyosa onceki fotolarima bakSende az paylaşıyorsun resim ama bir tane çek te paylaş
Canın beni gormek istiyosa onceki fotolarima bak
sacmalama lo gerçek hesabim olmasa 20 kusur fotograf neden olsun
Çekin işte telefondan
Degismedim kiBakıyorum zaten ama yeni resimleride görelim ya son ta kaç ay önceki resimlerin var
Aman iyi be .ssFotoğraf çekinmeyi sevmeyen bir insanım.
Degismedim ki
Aman iyi be .ss
Onu takip ediyormusun 😱Allah allah olsun nida kardeşin sanırım oraya 3 gün önce resim konmuş gayette değişmişsin ve çok yakışıklısın
Onu takip ediyormusun 😱
Tamam o zaman 😱 seni tanıdık biri sanmıştırbugün tesadüfen oldu aslında oda beni takibe aldı resminiiz beğendim
Tamam o zaman 😱 seni tanıdık biri sanmıştır
Yok canım demez benceSenin takip listende gördüyse eğer kardeşinle konuş takip etmesin derse etmem
Yok canım demez bence