Eurovision 2025 | Genel Yorum Konusu

Danimarka hoşuma gitti şarkı güzel.
------

ben sonlarda özellikle puanlama kismini seviyorum. Eger gezme vs olursa zaten ilk 2 saatini kacirma durumum olabilir :A Her türlü puanlamaya yetisirim :A

fransa iyiydi bu arada.
------

tam dedim bu güzel sarki nerenin. Komsumuza aitmis. Iyi gelmis tüm iskandinavya ülkeleri :A
Ararım seni acil koş gel diye. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Fransa bu seneki ikinci favorim. Louane tek başına dev kadro resmen, ciddi şampiyonluk adayı…

Diğer şarkılara Avusturya ve Fransa için katlanmıştım, benden bu kadar. Sonuçlar başlayınca tekrar açarım. :A

• Güldürdün
Danimarka hoşuma gitti şarkı güzel.
------

Ararım seni acil koş gel diye. :F
bir telefon kadar uzakliktayim :A:A

sevmedim bu sarkiyi
------

Fransa bu seneki ikinci favorim. Louane tek başına dev kadro resmen, ciddi şampiyonluk adayı…

Diğer şarkılara Avusturya ve Fransa için katlanmıştım, benden bu kadar. Sonuçlar başlayınca tekrar açarım. :A
o konustugumuz durumu unutma :A
dur sana yazayim :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
LGBT team çalışırsa Çek Cumhuriyetini finale taşır.
------

Lüksemburg da finale çıkar kızın enerjisi iyiydi.
------

İsrail her ne kadar bu yarışmada olmasını yadırgasak da finale çıkacaktır ama ilk sıralarda olacağını düşünmüyorum geçen seneki şarkısı çok daha iyiydi.
------

Almanya şarkısını da sevdim Lena'dan sonraki en iyisi olabilir.
------

Sırbistan şarkısını da sevdim slow ama güzel.

Son düzenleme:
Gjon’s Tears ve Efendi için tekrar ekran karşısına geçtik. 🤙

• Güldürdün
Danimarka ve Sırbistan yerine Ermenistan ile Letonya çıkar diyorum. Onun dışında aynı düşünüyoruz. :A
Danimarka ve Sırbistan'ı ben sevdim ondan ekledim yanlı biraz. :F
------

1. Danimarka
  2. Sırbistan
  3. Avusturya
  4. Finlandiya
  5. Malta
  6. Lüksemburg
  7. İsrail
  8. Avustralya
  9. Yunanistan
  10. Litvanya
------

Türk adam kim. :F

Litvanya, İsrail, Danimarka, Avusturya, Lüksemburg, Finlandiya, Malta ve Yunanistan geldi.
Ermenistan ve Letonya süpriz oldu.
Sırbistan ve Avustralya gelmedi Avustralya değil de Sırbistan çıkabilirdi sağlık olsun.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Danimarka ve Sırbistan'ı ben sevdim ondan ekledim yanlı biraz. :F
------

Litvanya, İsrail, Danimarka, Avusturya, Lüksemburg, Finlandiya, Malta ve Yunanistan geldi.
Ermenistan ve Letonya süpriz oldu.
Sırbistan ve Avustralya gelmedi Avustralya değil de Sırbistan çıkabilirdi sağlık olsun.
Letonya’nın sahnesi, şarkılarının tersine çok iyiydi. Görsel şölen gibiydi. 2. yarı finalin dark horse’uydu bence.
Avustralya şaşırttı, halkın seveceği tarzda eğlenceli bir konsepte sahipti aslında.

Eee, favorileriniz hangi ülkeler :A @Dosi

• Güldürdün
Letonya’nın sahnesi, şarkılarının tersine çok iyiydi. Görsel şölen gibiydi. 2. yarı finalin dark horse’uydu bence.
Avustralya şaşırttı, halkın seveceği tarzda eğlenceli bir konsepte sahipti aslında.

Eee, favorileriniz hangi ülkeler :A @Dosi
İlk turu izlemedim.
Bu akşam yarısına bakabildim. Fransa ve Danimarka hoşuma gitti.

Norveç ilk dinlediğimde hoşuma gitmişti. İsveç ilk 3 garanti bence. Tüm finalistleri ekledikleri videoda izlerim bir fikir oluşur elbet bende :A

• Beğendim
İlk turu izlemedim.
Bu akşam yarısına bakabildim. Fransa ve Danimarka hoşuma gitti.

Norveç ilk dinlediğimde hoşuma gitmişti. İsveç ilk 3 garanti bence. Tüm finalistleri ekledikleri videoda izlerim bir fikir oluşur elbet bende :A
İki yarı finalin öne çıkan ve kazanma ihtimali olan şarkıları bunlar. Bu sene elle tutulur pek şarkı yok, sıkıcı bir sezondu. En azından Avusturya, İsveç, Fransa veya Finlandiya gibi kaliteli şarkılardan biri şampiyon çıkacak gibi duruyor. Buna şükür. :A

• Beğendim
YarıFinalleri izleyemedim sadece sosyal medyadan takip ettim, dikkatimi çeken çok sayıda küçük ülke finale çıkmış.

Bazı şarkılar dikkatimi çekti.
Finali izleyeceğim.