Eurovision 2025 | Genel Yorum Konusu

İsveç net güzel şarkıya sahip umarım ülkeye olan bıkkınlık yüzünden harcanmazlar. :D

İsveç güzel şarkı ama hiç 1.olabilecek bir şarkı değil bence. Sahne şovu tamam ama şarkı çok çekmedi beni. @Dosi
hic bizlik sarki degil ama eurovision tarzi bir sarki. Bende cok merak ediyorum. Ilginc olacak. digerklerini dinlemedim ama bizim sarkiya inaniyorum :A

Norveç’in şarkısındaki etnik tınılara bayılıyorum ya 🔥

Favori şarkıları dinledim. Muhtemel şampiyon İsveç, 2010'lu yıllarda yarışsa ilk 5'e zor girerdi.

İtalya'daki elemanı nereden bulmuşlar valla arıyorlar mı bu tipleri acaba... Şarkı fena değil ama ne bileyim bi korkutucu eleman.

• Güldürdün
Reactions: dreamy
İtalya da çıktığına göre bu gecenin wc şarkıları tamamlanmış oldu. Ah be Sanremo birincisi Olly yarışmaya katılsaydı, net şampiyon adayıydı bu arada. 🚬

------

Bende ilk dinleyince buram buram kazandığımız İsveç şarkıları havası var demiştim bu konuya yazarken :A

Şu an tv bile açık değil ama eşlik edebiliyorum size azda olsa :A
Oğlanın yaşı 18 olmasına rağmen canlısı da şarkı kadar iyiydi. Finale kalacaktır :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Azerbaycan şarkısı çok hoşuma gitti. Kendine özgü müzikler saz vs görmek sevindirdi genelde Ermenistan çok yapardı bunu.
------

Şu sönük ve durgun günde San Marino şarkısı bile güzel geldi hareketli ve eğlenceli en azından.

Allah aşkına Azerbaycan’ın kamera açıları ve vokali neydi öyle? :( Bir mucize olsa ve finale çıksa keşke ama sanmıyorum.

Arnavutluk da iyiydi tarzı farklı olan şeyler hoşuma gidiyor sanırım.
------

Hollanda iyiydi ama geçen sen çok daha iyiydi hakkını yemişlerdi finalde yarıştırmayarak.
------

İsviçre ve İspanya şarkılarını da beğendim.

Son düzenleme:
Kıbrıs gecenin en iyi sahnelemesini yaptı bence, güzel kapanış oldu.

Kıbrıs'da şarkısı çok kötüydü sahnesi güzeldi.
------

Çıkacağını düşündüğüm ülkeler sıralamasız;

1. Estonya
  2. İsveç
  3. Norveç
  4. Belçika
  5. Hollanda
  6. Azerbaycan
  7. Arnavutluk
  8. Ukrayna
  9. San Marino
  10. Slovenya