aaa olmadi. o zaman bende mi geri cekilsemFinalde nöbetimin olması şokuSize katılamayacağım maalesef…
puanlama kismina bakacagim ama
aaa olmadi. o zaman bende mi geri cekilsemFinalde nöbetimin olması şokuSize katılamayacağım maalesef…
hic bizlik sarki degil ama eurovision tarzi bir sarki. Bende cok merak ediyorum. Ilginc olacak. digerklerini dinlemedim ama bizim sarkiya inaniyorumİsveç güzel şarkı ama hiç 1.olabilecek bir şarkı değil bence. Sahne şovu tamam ama şarkı çok çekmedi beni. @Dosi
Evet hiç İsveçlik değil. Ben o İsveç'in tarzını seviyorum belki de o yüzden çekmedi beni.hic bizlik sarki degil ama eurovision tarzi bir sarki. Bende cok merak ediyorum. Ilginc olacak. digerklerini dinlemedim ama bizim sarkiya inaniyorum![]()
İnsan düşünüyor hiç mi eğlenmiyor bunlar diye.Portekiz şu yarışmaya slow şarkı gönderince benim sinirlerim zıplıyor.
Norveçli oğlanın kendisinde ve şarkısında Edis havası var.
Bende ilk dinleyince buram buram kazandığımız İsveç şarkıları havası var demiştim bu konuya yazarkenNorveç’in şarkısındaki etnik tınılara bayılıyorum ya 🔥
Oğlanın yaşı 18 olmasına rağmen canlısı da şarkı kadar iyiydi. Finale kalacaktırBende ilk dinleyince buram buram kazandığımız İsveç şarkıları havası var demiştim bu konuya yazarken
Şu an tv bile açık değil ama eşlik edebiliyorum size azda olsa![]()