Eurovision 2025 | Genel Yorum Konusu

Kıbrıs'da şarkısı çok kötüydü sahnesi güzeldi.
------

Çıkacağını düşündüğüm ülkeler sıralamasız;

1. Estonya
  2. İsveç
  3. Norveç
  4. Belçika
  5. Hollanda
  6. Azerbaycan
  7. Arnavutluk
  8. Ukrayna
  9. San Marino
  10. Slovenya

Norveç, Arnavutluk, San Marino, İsveç, Hollanda, Estonya, Ukrayna bildiklerim.
İzlanda, Polonya, Portekiz süpriz oldu. Azerbaycanı bekliyordum, istiyordum ama olmadı.
Belçika'nın olmaması şaşırttı.
------

Kıbrıs elenirse mahvoluruz :A
Ryan Gosling Hello GIF by The Late Show With Stephen Colbert

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Kıbrıs ve Belçika’ya o kadar yazık oldu ki. Asla hak etmediler ya, ne diyelim kahve isminden şarkı üretip detone olanlar kadar beğenilmemiş demek ki…
------

Norveç, Arnavutluk, San Marino, İsveç, Hollanda, Estonya, Ukrayna bildiklerim.
İzlanda, Polonya, Portekiz süpriz oldu. Azerbaycanı bekliyordum, istiyordum ama olmadı.
Belçika'nın olmaması şaşırttı.
------

Ryan Gosling Hello GIF by The Late Show With Stephen Colbert
Belçika’nın çıkacağına kesin gözle bakıp kendimi Kıbrıs’ın eleneceğine hazırlamaya çalışıyorken ikisi birden elendi…

Son düzenleme:
Kıbrıs ve Belçika’ya o kadar yazık oldu ki. Asla hak etmediler ya, ne diyelim kahve isminden şarkı üretip detone olanlar kadar beğenilmemiş demek ki…
------

Belçika’nın çıkacağına kesin gözle bakıp kendimi Kıbrıs’ın eleneceğine hazırlamaya çalışıyorken ikisi birden elendi…
Portekiz'e şaşırdım ya nasıl çıkabiliyor...

Oylama yarı finalde nasıl oluyor?

İsviçreden portekize telefon oylaması varsa yağmur gibi oy yağmıṣtır.

Azerbaycan ve Belçika'nın hakkı feci yendi. Portekiz ve Ukrayna neden finalde anlamadım. Ukrayna sırf rekoru bozulmasın diye finale kalmış bile olabilir. Her sene birilerinin hakkını yemeyi başarıyorlar.

Avusturya ve Malta bu akşam favorilerim. Yıllardır izlerim Fransa'yı ilk kez bu kadar güçlü görüyorum. Onlardan da bir güç gösterisi bekliyorum.

Gürcistan da genelde Ermenistan gibi yöresel takılıyordu ama bu sene öyle bir şey göremedim çok vasat kalmış çıkamazlar finale.
------

ben acinca sarki bitmisti :A
anketleri oyalmayi unutma :A duellolari kacirdin ama 3. tur oyla @Bully :A
Ayy kesecem kendimi anketten. :F Eurovision da bile rahat yok. :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gürcistan da genelde Ermenistan gibi yöresel takılıyordu ama bu sene öyle bir şey göremedim çok vasat kalmış çıkamazlar finale.
------

Ayy kesecem kendimi anketten. :F Eurovision da bile rahat yok. :F
kesik kesik gelirsen böyle bogarim seni bildirime :A
cumartesi gezme durumum olmazsa finalde sizlerleyim :A

Biz de bilet almıştık tiyatroya da 8'de akşam 10'a kadar biter herhalde. :D
ben sonlarda özellikle puanlama kismini seviyorum. Eger gezme vs olursa zaten ilk 2 saatini kacirma durumum olabilir :A Her türlü puanlamaya yetisirim :A

fransa iyiydi bu arada.
------

tam dedim bu güzel sarki nerenin. Komsumuza aitmis. Iyi gelmis tüm iskandinavya ülkeleri :A