BesaleT
Süper Emekli
Finale çıkacak olanlar kim peki? İspanya, İsviçre yerineBu geceye özel Top 10’um:
- Arnavutluk
- İsveç
- Belçika
- Kıbrıs
- İspanya
- Norveç
- İsviçre
- Hollanda
- Polonya
- San Marino
Finale çıkacak olanlar kim peki? İspanya, İsviçre yerineBu geceye özel Top 10’um:
- Arnavutluk
- İsveç
- Belçika
- Kıbrıs
- İspanya
- Norveç
- İsviçre
- Hollanda
- Polonya
- San Marino
Bana kalırsa Slovenya ve Ukrayna çıkmalı. Ama Hırvatistan ve Estonya finalist olur gibi listeye ek olarak…Finale çıkacak olanlar kim peki? İspanya, İsviçre yerine![]()
Estonya çok hoşuma gitti ya benim hatta bu yarı finalde en beğendiğim oydu.Bana kalırsa Slovenya ve Ukrayna çıkmalı. Ama Hırvatistan ve Estonya finalist olur gibi listeye ek olarak…
Ya adamın canlısı iyi olsa, detone falan olmasa joke entry deyip öyle değerlendireceğim. Ama yok, hiç çekmedi beni bütün olarak.Estonya çok hoşuma gitti ya benim hatta bu yarı finalde en beğendiğim oydu.![]()
Kıbrıs elenirse mahvoluruzBu geceye özel Top 10’um:
- Arnavutluk
- İsveç
- Belçika
- Kıbrıs
- İspanya
- Norveç
- İsviçre
- Hollanda
- Polonya
- San Marino
Kıbrıs'da şarkısı çok kötüydü sahnesi güzeldi.
------
Çıkacağını düşündüğüm ülkeler sıralamasız;
- Estonya
- İsveç
- Norveç
- Belçika
- Hollanda
- Azerbaycan
- Arnavutluk
- Ukrayna
- San Marino
- Slovenya
Kıbrıs elenirse mahvoluruz![]()
Belçika’nın çıkacağına kesin gözle bakıp kendimi Kıbrıs’ın eleneceğine hazırlamaya çalışıyorken ikisi birden elendi…Norveç, Arnavutluk, San Marino, İsveç, Hollanda, Estonya, Ukrayna bildiklerim.
İzlanda, Polonya, Portekiz süpriz oldu. Azerbaycanı bekliyordum, istiyordum ama olmadı.
Belçika'nın olmaması şaşırttı.
------
![]()
Portekiz'e şaşırdım ya nasıl çıkabiliyor...Kıbrıs ve Belçika’ya o kadar yazık oldu ki. Asla hak etmediler ya, ne diyelim kahve isminden şarkı üretip detone olanlar kadar beğenilmemiş demek ki…
------
Belçika’nın çıkacağına kesin gözle bakıp kendimi Kıbrıs’ın eleneceğine hazırlamaya çalışıyorken ikisi birden elendi…
ben acinca sarki bitmistiGeldim geldim yeni geldim eve açtım hemen dur.
------
Malta ile başlıyorum hoşuma gitti finale çıkacaktır.
Ayy kesecem kendimi anketten.
kesik kesik gelirsen böyle bogarim seni bildirimeGürcistan da genelde Ermenistan gibi yöresel takılıyordu ama bu sene öyle bir şey göremedim çok vasat kalmış çıkamazlar finale.
------
Ayy kesecem kendimi anketten.Eurovision da bile rahat yok.
![]()
Biz de bilet almıştık tiyatroya da 8'de akşam 10'a kadar biter herhalde.kesik kesik gelirsen böyle bogarim seni bildirime
cumartesi gezme durumum olmazsa finalde sizlerleyim![]()
ben sonlarda özellikle puanlama kismini seviyorum. Eger gezme vs olursa zaten ilk 2 saatini kacirma durumum olabilirBiz de bilet almıştık tiyatroya da 8'de akşam 10'a kadar biter herhalde.![]()