- Reaksiyon puanı
- 12,951
- Puanı
- 710
Çocuklar hayata 5-0 önde başlamışlar resmen, respect
Çocuklar hayata 5-0 önde başlamışlar resmen, respect
Bizim okulda bu durumdan farksız. Bakalım daha kaç kere bu şarkıya maruz kalacağım
Evet bizdede benzer. Benim sınıfta sadece 1 tane siyahi öğrenci var.
Sizin finaller bitti mi? melodifestivalen miydi neydi? izliyordum hep bu sene odaklanamadım.Nihayet geldi konu
Eline sağlık @dreamy
Tüm ülkeleri böyle tek tek ekleyeceksen evet dediğin gibi spoi gerekir ama bence konu canlanması adına her ülke belirledikçe konu altından paylaşım yap (mesaj kısmında). Sonra hepsi genelde tek videoda paylaşılıyor. Onu paylaşabilirsin.
Zamanla karar verirsin.
Bende diğer senelere oranla bu sene finaline baktımSizin finaller bitti mi? melodifestivalen miydi neydi? izliyordum hep bu sene odaklanamadım.![]()
Tekrarını izliyim youtube dan bari.Bende diğer senelere oranla bu sene finaline baktımçok çok heyecanlı ilerledi, son saniye birinci belli oldu
kıyasıya oldu yani
Nasıl söyleyeyim, o ara aktif olmadın. Seni etiket yapmış olabilirim çünkü senle bu sene yorumlayalım demiştikTekrarını izliyim youtube dan bari.Kaçırmışız hiç de söylemiyorsun.
![]()
Etiket olsa en azından okurdum etikette yoktu bence.Nasıl söyleyeyim, o ara aktif olmadın. Seni etiket yapmış olabilirim çünkü senle bu sene yorumlayalım demiştik![]()
Evet yokmuş baktımEtiket olsa en azından okurdum etikette yoktu bence.![]()
![]()
Seneye.Evet yokmuş baktımsende o ara aktifmişsin aslında ama bu başlığa hiç bakmamışsın. Neyse başka sefere artık
![]()