- Reaksiyon puanı
- 12,988
- Puanı
- 710
bir telefon kadar uzakliktayimDanimarka hoşuma gitti şarkı güzel.
------
Ararım seni acil koş gel diye.![]()
o konustugumuz durumu unutmaFransa bu seneki ikinci favorim. Louane tek başına dev kadro resmen, ciddi şampiyonluk adayı…
Diğer şarkılara Avusturya ve Fransa için katlanmıştım, benden bu kadar. Sonuçlar başlayınca tekrar açarım.![]()
sarki mi yoksa sahne shovumu?Finlandiya da çok iyi.
Genelde şarkı yorumlarım şovlardan ziyade.sarki mi yoksa sahne shovumu?![]()
bu Türk adamin olayi neydi? kacirdim basiniGenelde şarkı yorumlarım şovlardan ziyade.![]()
Türk adam kim.bu Türk adamin olayi neydi? kacirdim basini
3-4 kisi gösterdiler, aralarindna biri türk. 21 yildir hayraniymis takip ediyormus ilkkez canli izleme sansi olmus. Galiba ESc fanlarini secip davet etmisler. basini görmedim.
- Danimarka
- Sırbistan
- Avusturya
- Finlandiya
- Malta
- Lüksemburg
- İsrail
- Avustralya
- Yunanistan
- Litvanya
------
Türk adam kim.![]()
Hmm ben şarkılar bitince başka yere geçmiştim görmedim.3-4 kisi gösterdiler, aralarindna biri türk. 21 yildir hayraniymis takip ediyormus ilkkez canli izleme sansi olmus. Galiba ESc fanlarini secip davet etmisler. basini görmedim.
Danimarka ve Sırbistan yerine Ermenistan ile Letonya çıkar diyorum. Onun dışında aynı düşünüyoruz.
- Danimarka
- Sırbistan
- Avusturya
- Finlandiya
- Malta
- Lüksemburg
- İsrail
- Avustralya
- Yunanistan
- Litvanya
------
Türk adam kim.![]()
Danimarka ve Sırbistan'ı ben sevdim ondan ekledim yanlı biraz.Danimarka ve Sırbistan yerine Ermenistan ile Letonya çıkar diyorum. Onun dışında aynı düşünüyoruz.![]()
- Danimarka
- Sırbistan
- Avusturya
- Finlandiya
- Malta
- Lüksemburg
- İsrail
- Avustralya
- Yunanistan
- Litvanya
------
Türk adam kim.![]()
Letonya’nın sahnesi, şarkılarının tersine çok iyiydi. Görsel şölen gibiydi. 2. yarı finalin dark horse’uydu bence.Danimarka ve Sırbistan'ı ben sevdim ondan ekledim yanlı biraz.
------
Litvanya, İsrail, Danimarka, Avusturya, Lüksemburg, Finlandiya, Malta ve Yunanistan geldi.
Ermenistan ve Letonya süpriz oldu.
Sırbistan ve Avustralya gelmedi Avustralya değil de Sırbistan çıkabilirdi sağlık olsun.
İlk turu izlemedim.Letonya’nın sahnesi, şarkılarının tersine çok iyiydi. Görsel şölen gibiydi. 2. yarı finalin dark horse’uydu bence.
Avustralya şaşırttı, halkın seveceği tarzda eğlenceli bir konsepte sahipti aslında.
Eee, favorileriniz hangi ülkeler@Dosi
İki yarı finalin öne çıkan ve kazanma ihtimali olan şarkıları bunlar. Bu sene elle tutulur pek şarkı yok, sıkıcı bir sezondu. En azından Avusturya, İsveç, Fransa veya Finlandiya gibi kaliteli şarkılardan biri şampiyon çıkacak gibi duruyor. Buna şükür.İlk turu izlemedim.
Bu akşam yarısına bakabildim. Fransa ve Danimarka hoşuma gitti.
Norveç ilk dinlediğimde hoşuma gitmişti. İsveç ilk 3 garanti bence. Tüm finalistleri ekledikleri videoda izlerim bir fikir oluşur elbet bende![]()
Avusturya, Fransa ve İsveç ilk 3'ü alır.Letonya’nın sahnesi, şarkılarının tersine çok iyiydi. Görsel şölen gibiydi. 2. yarı finalin dark horse’uydu bence.
Avustralya şaşırttı, halkın seveceği tarzda eğlenceli bir konsepte sahipti aslında.
Eee, favorileriniz hangi ülkeler@Dosi