Sın yıllarda size noldu acaba ya? Nerede o eski şarkılarınız.Yok bizimki de bu hafta belli olacak ama şarkının 40 saniyelik demo versionu sızdı. Cleopatra ismi.
O dinlediğim kadarıyla pek süper değil gibi. Full version bakmam lazım. @Dosi
Sın yıllarda size noldu acaba ya? Nerede o eski şarkılarınız.Yok bizimki de bu hafta belli olacak ama şarkının 40 saniyelik demo versionu sızdı. Cleopatra ismi.
O dinlediğim kadarıyla pek süper değil gibi. Full version bakmam lazım. @Dosi
Biz 5 yıldır F1'in Avrupa kolunda ev sahipliği yapıyoruz ve 2023'e kadar bu devam edecek. Ve bu F1 bizde heryıl nisan-mayıs-haziran bu 3 aydan birisine denk geliyor . Yani tam ESC zamanı.Sın yıllarda size noldu acaba ya? Nerede o eski şarkılarınız.
Dün haber okudum avrupa yayın birliğinde bir çalışanda virüs çıkdığı için Eurovison ile ilgili planlanan görüşmeler falan iptal edilmiş. Hatta çoğu ülke delegasyonu görüşmelere gitmekden çok önceden vazgeçmiş.@Ahmed Bu crono etkiler mi acaba yarışmayı;mayısa kadar bu virüsün durumu Avrupada ne olacak acaba..İtalya çok sıkıntılı baksana.
milyonlar tıklanmış hemen 😱Rusya şarkısı bu gece çıkıyor. Açık ara en geç yayınlıyorlar. Galibiyyete geliyorlar bence.
Rusyada olsa ben de gidebilirdim gelecek yıl ne güzel olur. Go Russia.
Ruslar hala bu yarışmaya çok ilgili, zaten like oranına bakınca da belli. Mantıklı bir insan bunun nesini beğensin Allahaşkına. Beğenen hepsi rus.milyonlar tıklanmış hemen 😱
Öyle deme, İsrail'in tavuk şarkısı gibi bu da. Yani zirveyi alabilirRuslar hala bu yarışmaya çok ilgili, zaten like oranına bakınca da belli. Mantıklı bir insan bunun nesini beğensin Allahaşkına. Beğenen hepsi rus.
Jüriler bizim daş gibi Sergey Lazereve bile puan vermedi, bunamı verecekler.Öyle deme, İsrail'in tavuk şarkısı gibi bu da. Yani zirveyi alabilir
daş olmak yeterli bir sebep değilmiş demek kiJüriler bizim daş gibi Sergey Lazereve bile puan vermedi, bunamı verecekler.
Çok minnoş evet. Senin favorin kim?daş olmak yeterli bir sebep değilmiş demek ki
O kilolu adam baya komik
Mamalara burun kıvırmıştım ama nedense enerji veriyor dinlerkenÇok minnoş evet. Senin favorin kim?
Mamalar dışında tabiiki.
ay.Mamalara burun kıvırmıştım ama nedense enerji veriyor dinlerken
ben çok ülke dinlemedim ama gönlüm Azerbaycan'dan yana. Mamalardan daha çok istiyorum. Sizin şarkının müziği ve içindeki değişken tempo bence çok iyi, tek endişem bunu canlı performansa iyi sergileyemeyecek olması. Mamalarinki canlıydı ve bir farklılık olmaz sergilerken. Peki sen bizim Mamaları nasıl buldun? ilk 10una alırmıydın?
Normal bir durum ama tamamlana bilmesi için başka çarelerde bulunabilir. Direk ülkelerdeki canlı performanslarla ve canlı bağlantılarla haledilebilir. Daha zaman var ve olmadı ileri bir tarihe ertelenir.
En güzeli yaz sonunda Eylül gibi yapmak.Normal bir durum ama tamamlana bilmesi için başka çarelerde bulunabilir. Direk ülkelerdeki canlı performanslarla ve canlı bağlantılarla haledilebilir. Daha zaman var ve olmadı ileri bir tarihe ertelenir.