Eurovision 2011 Yarı Final Sonuçları

Litvanya normalde güzel bir şarkı ama Eurovision' a pek uymadığı gerçek. Bu kriterle beraber değerlendirdiğim için 5.

Litvanya'nın şarkısı idare eder.Ama sis gibi çıkardıkları şey güzel olmuş. Puanım 6/10

Litvanya'nın şarkısı uykusuzluk çekenlere birebir
Bu kadar da yavaş şarkı seçilmez ki

Puanım: 4.5/10

Azerbaycan sahne şovu şarkının önüne geçti ama şarkıda güzeldi. 7/10

Azerbaycan'ın şarkısı bence iyiydi. Ama çok da güzel değildi. Avrupa Şampiyonası'nda bizi yendikleri için puanımı biraz düşürüyorum.
Puanım 5/10

Azerbaycan iyi olmuş. Gerçi ben onlardan daha hareketli bir şeyler bekliyordum ama bu da gayet iyi.
Puanım: 6.5/10

Yunanistan ilk başlarda rap şarkıyla başladı. Ama rap şarkı çok yavaştı.
Çok yavaş rap şarkılardan nefret ederim.
Ayrıca şarkıyı da beğendiğimi söyleyemem.
Puanım 3.5/10

Yunanistan son yıllardaki en başarısız performansını gösterdi bence. Buna rağmen yine de fena sayılmaz. Aradaki etnik müzikler güzeldi, performans beni sarmadı. 6/10

Yunanistan şarkılarını hep beğenirdim ama bu sefer çok kötü olmuş. 5.5/10 puanım.
Genel değerlendirme az sonra

Türkiye 8
Gürcistan 8
Ermenistan 7.5
Rusya 7.5
Malta 7
Azerbaycan 7
Arnavutluk 6.5
İsviçre 6.5
Yunanistan 6
Norveç 6
Hırvatistan 6
Finlandiya 5.5
Macaristan 5
Sırbistan 5
Litvanya 5
Polonya 4
San Marino 4
İzlanda 3
Portekiz 2

1. Türkiye 8
2. Rusya 8
3. Ermenistan 7.5
4. Gürcistan 6.5
5. Azerbaycan 6.5
6. Finlandiya 6
7. Arnavutluk 6
8. Hırvatistan 6
9. İsviçre 6
10. Polonya 5.5
11. Sırbistan 5.5
12. Malta 5.5
13. San Marino 5.5
14. İzlanda 5.5
15. Portekiz 5.5
16. Yunanistan 5.5
17. Norveç 5
18. Macaristan 5
19. Litvanya 4.5

Puanlarım bu şekilde keşke daha geniş aralıkta verseymişim puanları

Türkiye, Rusya, Ermenistan, Gürcistan ve Azerbaycan banko durumda şu an bana göre

Diğerleri için net konuşamıyorum ama her ne kadar başarısız bulsam da Sırbistan ve Yunanistan'ın da finalde olacağını tahmin ediyorum.

100 mesaja yaklaştık. Bol yorumlu bir konu oldu... Bana göre çok yüksek vermişsin adminim. Ben 0.9 bile verdim. Bence en yüksek puan Azerbaycan'ın olmalı o da: 7.65

Bu arada telefonla anlatım tam bir rezalet. Çağ dışı bir anlatım yapılıyor şu an.
Keşke sussa Bülent abi