Eurovision 2011 Yarı Final Sonuçları

Ermenistan'ın Eurovision şarkılarını beğeniyorum genellikle. Bence yine çok iyi olmuş yine.

Puanım: 7.5/10

Son düzenleme:
Ermenistanlı şarkıcınında sesi çok güzel. Şarkı bana Britney Spears' ın eski şarkılarını anımsattı. Şarkı iyi. Şov idare eder, kızın vücudu çok güzel. 7.5/10 Sırada Yüksek Sadakat var, merakla bekliyorum performansı. :)

Bizim şarkı güzel gibi, sahne şovuda iyiydi, bazı eksiklerine rağmen 8/10. Önceki 4 şarkıdan tarz olarak en farklısı Türkiye. :)

Sırada Sırbistan var.

Son düzenleme:
Ben suanda izleyemiyorum inşallah iyi sonuç alırız hadi bakalım

Yüksek Sadakat, ses olarak müthiş performans gösterdi bence. Ama sahne şovunu pek beğendiğimi söyleyemem. Kıyafetleri çok çok kötü bence :) Ayrıca arkadaki o kafes pek iyi sayılmaz.

Ama şarkı iyi ve ses çok iyi. Bu nedenle biraz da torpille puanım: 8/10 :)

Yüksek sadakatın sahne perfromansı çok kötü daha iyi şeyler yapmaları lazımdı puanım 7.

Sırbistan sahnede ne yapmaya çalışıyor:)Çok kötü olmuş bence.10 üzerinden 3.

Sırbistan sıradan bir Eurovision performansının üstüne çıkamadı. 5/10. Rusya' yı sarışın Elvis temsil ediyor. Şarkı fena değil, puan az sonra.

Rusyayı beğendim sahne şovu iyi olmuş:).Puanım 10 üzerinden 6.Rusya iyice coştu.Puanımı 10 üzerinden 7'ye kaydırıyorum.Sahne şovu harika sesde fena değil.

Son düzenleme:
Rusya bencede iyiydi, sahne şovu daha iyi olsaydı 1 puan daha yüksek verirdim. 7.5/10.

Şu ana kadar en iyiler;

Türkiye 8
Ermenistan 7.5
Rusya 7.5

İsviçre sanırım Şeker Kız Candy ya da Heidi türünden bir performansla yarışacak. Kareografi çocuk danslarını anımsattı. Müzik çok iyi değil, kız çok tatlı ama ve seside muazzam güzel. Sesi için 6.5/10

Son düzenleme:
Sırbistan'a fazla verdiğimi bende farkettim. Sırbistan'a verdiğim puanı 5.5 olarak değiştiriyorum :)

İsviçre'nin arkada müzik çalan elemanlar süper çalıyor :) Bence şarkıcı hiç söylemese çok daha iyi olurmuş :) Ama böyle de kötü değil. 6/10

İsviçre'yi ben beğenmedim şimdiye kadar çok bayıcı.Puanımı az sonra vericem.

Şu ÖBGZK bitsin bende izlemeye başlayacağım. :) Ancak reklamlarda bakabiliyorum. :) Zaten birazdan biter ÖBGZK :)

Ben şu ana kadar Türkiye'yi geçebilecek bir performans görmedim.Sence adminim varmı?

Gürcistan' ı da beğendim. Türkiye gibi farklı bir tarzla katılmışlar. Sahne şovuda çok iyi, sanırım favorilerimden birisi olacak. Dinlemesi çok zevkli. Diğer birçok ülkede olduğu gibi solistin sesi çok güzel. 8/10.