Eurovision 2011 Yarı Final Sonuçları

San Marino yarışmaya değişik bir hava katmış ama olmamış.Sanırım bu yarışmaya kazanmak için değilde bitsede gitsek havasında katılmışlar.Hedefleri finale kalmadan ülkelerine geri dönüp finali evden kahvesini içerek izlemek:)Puanım 4/10.

Arkadaşlar ben çıkıyorum iyi geceler bu arada ne yalan söyliyem şarkıların çoğunu beğenmedim bu kadar büyük bir organizasyona göre çok yetersiz şarkılarda var süper ötesi şarkılarda var

Hırvatistan' da bildiğimiz klasik Eurovision şarkısıyla katılmış ama şarkı fena değil. 6/10.

İyi geceler :) Sonuçları bekleseydin keşke :)

Hırvatistan iyi gibi. Sahne şovu da fena değildi, kıyafet değişiklikeri falan :)

Puanım: 6/10 :)

Hırvatistan çok basit olmuş.Puan vermeye gerek bile yok ama vericem:)10 üzerinden 2.Bence herkese 10 üzerinden 6 vermiyelim yoksa herkes finale çıkar biraz acımasız olmak gerekiyor:)

Sanchez o şarkıcı tipinden kazanmış diyorsun ama sarkisida çok güzeldi şimdi bile çevremden o şarkıyı dinleyenler var hele su çok filim hareketler bunlar da ersin o şarkıyı çaldıktan sonra daha çok popüler oldu.

İzlanda yıllardır izlediğimiz tipte bir sıkıcı bir şarkıyla katılmış. Artık Kuzey Avrupa ülkeleri biraz tarz değiştirsin, onca metal ve rock grupları var. :) 3/10.

[QUOTE=Hani kardeştik(ulvi);260954]Sanchez o şarkıcı tipinden kazanmış diyorsun ama sarkisida çok güzeldi şimdi bile çevremden o şarkıyı dinleyenler var hele su çok filim hareketler bunlar da ersin o şarkıyı çaldıktan sonra daha çok popüler oldu.[/QUOTE]

Şarkı güzel bende dinliyorum.Ama adamın yakışıklı olmasınında payı olduğunu söyledim.:):)

HiçgüzelşarkıyoktubencearkadaşlarbumesajdansonraspacetuşunuyasaklıyorumbukonudadaozanbanasenadminolgardaşdedişakayaptımozanbenimoderatöryapmaznekadardakomiğimbuaradaTürkiye'yepuanım10üzerinden6.98

HiçgüzelşarkıyoktubencearkadaşlarbumesajdansonraspacetuşunuyasaklıyorumbukonudadaozanbanasenadminolgardaşdedişakayaptımozanbenimoderatöryapmaznekadardakomiğimbuaradaTürkiye'yepuanım10üzerinden6.98

Bu nedir ya okuyana kadar canım çıktı:)Bu arada İzlanda'ya puanım 3.5/10

Şu ana kadar çok güzel şarkılar yoktu beklentilerimin çok altında kaldılar:)

tazıcan çok saçmalıyorsun gerçekten :) Saçmalamayı bırak bence. :) Komiklik yaptığını sanıyorsun ama yanılıyorsun bence.