Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yunanistan ilk başlarda rap şarkıyla başladı. Ama rap şarkı çok yavaştı. Çok yavaş rap şarkılardan nefret ederim. Ayrıca şarkıyı da beğendiğimi söyleyemem. Puanım 3.5/10
Yunanistan son yıllardaki en başarısız performansını gösterdi bence. Buna rağmen yine de fena sayılmaz. Aradaki etnik müzikler güzeldi, performans beni sarmadı. 6/10
Türkiye 8
Gürcistan 8
Ermenistan 7.5
Rusya 7.5
Malta 7
Azerbaycan 7
Arnavutluk 6.5
İsviçre 6.5
Yunanistan 6
Norveç 6
Hırvatistan 6
Finlandiya 5.5
Macaristan 5
Sırbistan 5
Litvanya 5
Polonya 4
San Marino 4
İzlanda 3
Portekiz 2
1. Türkiye 8 2. Rusya 8 3. Ermenistan 7.5 4. Gürcistan 6.5 5. Azerbaycan 6.5 6. Finlandiya 6 7. Arnavutluk 6 8. Hırvatistan 6 9. İsviçre 6 10. Polonya 5.5 11. Sırbistan 5.5 12. Malta 5.5 13. San Marino 5.5 14. İzlanda 5.5 15. Portekiz 5.5 16. Yunanistan 5.5 17. Norveç 5 18. Macaristan 5 19. Litvanya 4.5
Puanlarım bu şekilde keşke daha geniş aralıkta verseymişim puanları
Türkiye, Rusya, Ermenistan, Gürcistan ve Azerbaycan banko durumda şu an bana göre
Diğerleri için net konuşamıyorum ama her ne kadar başarısız bulsam da Sırbistan ve Yunanistan'ın da finalde olacağını tahmin ediyorum.
100 mesaja yaklaştık. Bol yorumlu bir konu oldu... Bana göre çok yüksek vermişsin adminim. Ben 0.9 bile verdim. Bence en yüksek puan Azerbaycan'ın olmalı o da: 7.65
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.