EURO 2020 - Kicktipp Tahmin Turnuvası | Genel Konu ⚽

Bonus soruların her biri 4 puan imiş, İtalya da dün yarı finali garantileyince...
Bende dün taboluyu görünce @bazinga ile yanyanayken o nasıl 12lerde ben 20de kaldım birden demiştim ama bugün yine yanyana gelmişiz (1 puan fark). Demek sebebi buymuş

Reactions: Tolstoyevski
Maskeli tuhaf bir şekilde yarı final 4'lüsüne İngiltere yazmayıp finale İngiltere demiş
Bir ordan yarış içine girersek gireriz yoksa zor

Maskeli tuhaf bir şekilde yarı final 4'lüsüne İngiltere yazmayıp finale İngiltere demiş
Bir ordan yarış içine girersek gireriz yoksa zor
İngiltere finali kazanırsa oradan da patlarız ama 4 takım yerine 5 takım yazmak faydalı oldu belki de

Reactions: xdragxx
Yine ters bir tahmin oldu
2-1 doğru ama yerler yanlış

Yine ters bir tahmin oldu
2-1 doğru ama yerler yanlış
@Maskeli Fedai şampiyon oldu, biz sıralamayı belirliyoruz

Yalnız bugün İngiltere tur atlarsa çarşı pazar karışır ve bana 4 puan gelirken Maskeli'ye gelmeyecek 😱 Skor tahmininde eşit farkta tahminde bulunmuşuzdur umarım, yoksa pek işe yaramaz

Mucize olmazsa havlu attık. Anca hem İngiltere maçının tahminini bilirsek bir şeyler olabilir yoksa imkansız.

Reactions: 12.Adam and Dosi
İngiltere'den nefret ediyorum. Kazanmaması tercihim
İngiltere tur atlarsa son 3 maç kala zirveyi ele geçirebilme şansım olur ama @12.Adam zirveden iyice uzaklaşır, baksana 3 ile 7 arasında İngiltere demeyen tek isim oymuş

İngiltere tur atlarsa son 3 maç kala zirveyi ele geçirebilme şansım olur ama @12.Adam zirveden iyice uzaklaşır, baksana 3 ile 7 arasında İngiltere demeyen tek isim oymuş
Bende sonradan gördüm ben de İngiltere demişim

İtalya daha devam ediyor neyseki.
------

Mucize olmazsa havlu attık. Anca hem İngiltere maçının tahminini bilirsek bir şeyler olabilir yoksa imkansız.
Ne demiştin skora?

Bende sonradan gördüm ben de İngiltere demişim

İtalya daha devam ediyor neyseki.
Şu son Danimarka maçından 3 puan almak hayat öpücüğü gibi geldi bize... Yalnız İsveç de beni kurtarmıştı, bu turnuvada İskandinavya'yı arkama aldım resmen 😱

İngiltere çıkacak, 6 puan gelir bana
Bir tane bile maç izlemeden 3. olucam olaya bak
İşte futbol tahmini işi %70 bilgi, %30 şansa dayalı derler az çok, eğer şans tarafı ağır basıyorsa insanlar yürüyüp gidiyor

Reactions: 12.Adam
Ben 0 bilgi ile yarışıyorum hep
Hırs yani heyecan yapmadığında yürüyüp gidiyorsun aslında o sıfır bilgiyle, ama stres heyecana girişince insan çuvallıyor önümüzdeki sezon sonuna dek mümkünse uzak kalmaya çalış stresten

Reactions: Dosi