Eşcinsel punk grubu geldi şimdi. Baya tuhaflar o yüzden ilk 10' girerler. Onlardan başka manyak yok çünkü. @Forumdash @Harunnn60 @Dosi
Baya tuhaflar.izlanda yarışıyor
Kırbaçta olmalıydıMikrofonları olmamişKonsepte aykırı yani
İsveç her yerde mübarek. Yakında yarışmaya darbe düzenlese şaşırmam.Yok, Türkiye ev sahibiyken Athena ile yarışıp 4. olmuştuharika bir şarkıydı
Bu arada senin isveçli herifin bu İngiltere'nin şarkısınıda yazmış. İsveçliler her yerde
Kıbrıs kiyafet berbat
Yunanistan şarkı iyi ama kadının sesi kötı.
İsrail, önce ağlar gibi sonra gülüp sonra ağladı. Çok inandırıcı@Forumdash
Hatari, ismi Nefret kelimesinden geliyor galiba çünkü Hatar nefret etmek demek @xemrexxxEşcinsel punk grubu geldi şimdi. Baya tuhaflar o yüzden ilk 10' girerler. Onlardan başka manyak yok çünkü.@Forumdash @Harunnn60 @Dosi
Hayatim islerim car beni meşgul etme ; inşallah bdsm grubunun ortasına düşersin.ss
Oyuncak bebeklerin düşsün.ss gerçi birisi düşse sevinir.Hayatim islerim car beni meşgul etme ; inşallah bdsm grubunun ortasına düşersin.ss
Hard Rock Hallelujah.Hatari, ismi Nefret kelimesinden geliyor galiba çünkü Hatar nefret etmek demek @xemrexxx
Finlandya'da zamaninda farklı bir grup ile kazanmışlardı
Bende beğendim, ama kazanamaz. Finlandiya'nınki daha iyiydi.Beğendim ben, sen?
Ben italyayi destekliyorum @Dosi nin saçını başını yolmustum en son göz koydu diye gözü cikasica .ss
dedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?