Komşu ülke herhalde, iq'n kaç senin? @Harunnn60niye @kerem ietiketledin o bu konuda uzman mı birlikte mi izliyonuz 😱
Yeni oyuncak bebekleri biz olalım istiyor @xemrexxxKomşu ülke herhalde, iq'n kaç senin? @Harunnn60
sık sık ziyarete gidiyorsundur o zaman @Harunnn60 boynuzlar gözüktü neyse italya ya isviçre kazanırsa haber edin @Forumdash @Dosi yoksa kendi aranızda takılın beni bulaştırmayın sapık işlerinize hadi good nightKomşu ülke herhalde, iq'n kaç senin? @Harunnn60
Fazla malkocoğlu olmus Ama@Forumdash tam senlik azeri
Fransa eh işte.Yeni oyuncak bebekleri biz olalım istiyor @xemrexxx
Beğenmedim söyleyen kişi antipatik geldi Şişmanla sevimlileştirelim demişler sankiFransa eh işte.
Hollanda ve Kıbrıs'ı unuttun.sık sık ziyarete gidiyorsundur o zaman @Harunnn60 boynuzlar gözüktü neyse italya ya isviçre kazanırsa haber edin @Forumdash @Dosi yoksa kendi aranızda takılın beni bulaştırmayın sapık işlerinize hadi good night
Hollanda kazanacamiş sen orayı da seviyordun oysasık sık ziyarete gidiyorsundur o zaman @Harunnn60 boynuzlar gözüktü neyse italya ya isviçre kazanırsa haber edin @Forumdash @Dosi yoksa kendi aranızda takılın beni bulaştırmayın sapık işlerinize hadi good night
hollanda çok overropHollanda ve Kıbrıs'ı unuttun.
Yaşlı değil ama. :/ @xemrexxx
sen sevmiyorsun da noluyor altı üstü senin kenanla uğur yücel evlenmiş orada ne bu kin @Dosi @Harunnn60Hollanda kazanacamiş sen orayı da seviyordun oysa
Keremim yapmaz öyle ayıp şeyler.sık sık ziyarete gidiyorsundur o zaman @Harunnn60 boynuzlar gözüktü neyse italya ya isviçre kazanırsa haber edin @Forumdash @Dosi yoksa kendi aranızda takılın beni bulaştırmayın sapık işlerinize hadi good night
Nikah sahitleriydin galiba o yuzden mi bu sevgisen sevmiyorsun da noluyor altı üstü senin kenanla uğur yücel evlenmiş orada ne bu kin @Dosi @Harunnn60