kıvırma hiç dün gece gördük nasıl kunçun kunçun ettinCanı sıkılmış bize sarıyor, @destere gelsede söndürse ateşini.
kıvırma hiç dün gece gördük nasıl kunçun kunçun ettinCanı sıkılmış bize sarıyor, @destere gelsede söndürse ateşini.
Ben şarkıyı beğendiğim için çok mutlu oldum, için dışın fesatlık. Seninki de 2. oldu, arada sadece 30 puan mı ne varmış oh olsun sana. Komşum cevabını yenerek verdi.kıvırma hiç dün gece gördük nasıl kunçun kunçun ettin
hayatım bu işler hep politik zaten bu arada almanyayı kurutmuşsun resmen lena ile 1. olan ülke ne hallerdeBen şarkıyı beğendiğim için çok mutlu oldum, için dışın fesatlık. Seninki de 2. oldu, arada sadece 30 puan mı ne varmış oh olsun sana. Komşum cevabını yenerek verdi.
İyide ülke Eurovision'sa hep kötüydü. 9 kere sonuncu olduk, 2 kere kazandık. Lena tesadüfi bir olaydı zaten.hayatım bu işler hep politik zaten bu arada almanyayı kurutmuşsun resmen lena ile 1. olan ülke ne hallerde
Oyların kime gideceği belli. @Harunnn60 @Forumdash @Dosi @bazinga @xBUGRAx @serhatt @MasacRE @-potterhead- @BesaleT @bazinga @Yiğitt @Aserat @xemrexxx @vadikızı @ozmoturk
Hollanda 44 yıl sonra ilk kez birinci oldu. Bu şarkıyla;Kim birini oldu